Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *284*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Neata!
Chiar pe unde ati fugit toate?
Eu nu mai dorm de la 5.20cand a fost cutremurul!Asa m-am speriat bine ca nu a fost mai puternic, mai tarziu iesim la aer curat sper sa gasim pe undeva nu sa ne intoxicam cu fum de mici si alte nebunii!
Sa aveti o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu sunt pe aici, dar stau prost cu timpul. Multa treaba la birou, ceea ce nu e rau, dar e greu. Seara abia apuc sa le dau mancare la pici si sa-i bag in pat, de joaca nu mai am timp.
In week-enduri gatit, curat, spalat, ii trimit cu sotul afara.
Ne cam chinuim cu Andrei cu exercitiile de ochi ca nu prea vrea sa stea cu ochiul acoperit 2h/zi, timp in care tb sa faca ceva activitati...nu stiu ce ne va zice la controlul din iunie in conditiile astea.
I-am comandat lui Marc pt ziua lui o bici din Polonia la 350 ron...un pret bun zic eu, mai ales ca livrarea e gratis ca ne-o aduce un prieten. Pe la noi am gasit tare scumpe.
Saptamana viitoare ii face ceza finei, deci avem botez pe la sf. lui iunie, care se suprapune cu vacanta la mare...tb sa-l pune la inceputul lui iulie cand venim.
In alta ordine de idei abia astept vacanta la mare ...da mult mai e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Multumesc fetelor!
Week-end-ul asta am aplicat metoda olitei la purtator in natura si ne-am descurcat surprinzator de bine. In oras am testat toaleta unui restaurant spanion si cea de la Karstadt si ne declaram multumite.
O saptamana usoara va doresc!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

si HRISTOS A INVIAT!

mi-e si rusine de cat timp nu am mai dat pe aici, recunosc ca am mai dat cate un refresh, insa, am avut o lene si oboseala pe mine .. shame on me ..

de Paste am fost la tara, apoi in vizite pe la prieteni, ieri la terasa la noi si uite asa a trecut timpul ..

monica zic si eu de varianta cu olita in masina, e cel mai bine. la noi nu se gasesc pungute speciale ptr olita, insa, ai pungi de plastic sau sac de gunoi .. o pui peste olita si apoi arunci sacul la gunoi .. mi se pare cel mai simplu. sper sa mearga. voi ce mai faceti? cum mai e clarita? buni e la voi? va pupam!!

ceska sper sa reziste legumele tale!

alinus de plus cand e pleacarea??? abia astept sa ne dai de veste de pe taram canadian..

miriku cum fu' la aniversare? poze? si esti datoare cu pozici cu beby J la 1 an, da?!

lauriciea ce mai faci draga mea??? cum mai stai cu timpul? picii sunt bine? mi-e dor de tine!!!!

roxanici si de tine mi-e dor, sa stii!! cand facem un moghioros??

pinkheart bafta la job, lasa ca tot e mai bun decat nimic!

pupici girlz

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am cateva pozute de la paste .. aici

si o perluta de-a evei ..

ieri la terasa, tati glumea pe seama ei ca ramane acolo sa faca curat, sa spele vasele, sa dea cu mopul ..

eva foarte serioasa si pe ton rastit ii spune ..

dar ce crezi tati ca eu sunt cenusareasa? eu nu sunt cenusareasa sa ma pui pe mine la treaba .. da!

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ieri la terasa, tati glumea pe seama ei ca ramane acolo sa faca curat, sa spele vasele, sa dea cu mopul ..

dar ce crezi tati ca eu sunt cenusareasa? eu nu sunt cenusareasa sa ma pui pe mine la treaba .. da!

papa bun

Ptiu, frumoase-s!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

papa bun

Adevarat a inviat, Elle!
Is adorabile fetele tale. Da de Anna m-am indragostit cand am vazut-o aici: https://picasaweb.google.com/Ellenuta/Paste2011#5601052030445938722

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Bine v-am regasit

Vacanta de Paste si weekendul de 1 mai s-au incheiat, revenim la activitatiile cotidiene, job, scoala si gradinita.

Sper ca toti clopoteii sunt sanatosi si voiosi.

Elle, iti admirasem frumusetile si pe FB, tare mult au crescut amandoua

Roli, spor la job si va veni si timpul liber odata si odata. Si nu conteaza cat de mult timp stam cu ei ci cum il petrecem, zic eu.

Gratiela, bafta Ozanei la teze si olimpiade, ne gandim mereu la voi.

Monica, chiar nu te mai auzisem de multisor. Ce mai face cretulina ?

Madalina, Ceska si Codruta, voi ati tinut subiectul pe linia de plutire, va multumesc si va imbratisez.

Numai bine va dorim si inchei cu cateva poze, pentru cine mai doreste sa ne vada :) . Pentru cateva zile le puteti vedea aici : http://community.webshots.com/album/580135715mHFCQV

O saptamana frumoasa sa aveti!

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

nu pot decat sa constat ce repede a trecut timpul si ce copii mari avem...

elle, lala, frumosi copilasi aveti... au crescut mult de cand nu i-am mai vazut...cand ma gandesc ca si Filip face anul in curand...nu pot sa cred...

avem pozici noi, pt cine doreste sa ne vada...

va acim tare si va dorim o saptamana minunata!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Neata,

Andrei are de cateva zile niste muci inofensivi. Nu prea multi, dar cand sufla iese destul. Aseara au devenit verzi si au iesit prin ochi, pe la coltul interior, iar coltul exterior lacrimeaza.
L-am sters cu ser si acum a plecat mama cu el la dr.
Ati patit? Eu am mai patit-o cu Marc, dar la el atunci a fost o viroza urata, cu multi muci verzi, febra, alte alea.
Da la Andrei, asa , tam nesam...suspectez o infectie la sinusuri...

Mergi la inceput