Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *284*
Raspunsuri - Pagina 19
irlandeza spune:
URGENT !!!!
Am o matusa de la tara, care maine dimineata intra in operatie la oncologie-ginecologie, in Cluj. Ea saraca nu prea stie despre ce e vorba, am inteles ca i se va face o biopsie, dar dr. care a trimis-o la Cluj, a zis ca-i urgent. Poate e cancer, inca nu stim. In 2 sapt. vin rezultatele biopsiei.
Poate cineva sa-mi spuna cam cat se da la dr. care face operatia asta ? Si la asistente ?
Tatal meu merge maine dimineata acolo, si vrem sa stim preturile.......
Va multumesc.
pink_heart spune:
Poftiti la o cafeluta....
Fetelor nu mai scrieti pe aici?
"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe
NataliaS spune:
Bon jour zuzici!
I'm back from Paris :) Impresii : super fain in Disneyland, ne-am distrat la maxim si noi si copiii, am redevenit copii pentru 3 zile si am savurat toata lumea aceea fermecata... Parisul nu e ceea ce ma asteptam plin de africani, marocani, tigani de-ai nostri, miros de pipi, aglomeratie si nebunie, praful de marmura de pe toate aleile din parcurile lor e enervant la maxim si mai presus de toate FOARTE SCUMP!!!!
Insa, daca e sa o iei intr-o atmosfera zen, ai ce vedea, dar sa mergi fara copii, sa ai la dispozitie vreo 2 saptamani si vreo 4000 Eur/2 pers si sa stai sa o iei la picior, sa mai freci menta pe o terasa, sa citesti presa la micul dejun cu o cafea si un ceva bun de la boulangeria de pe colt...hehehe vise taica...
In rest bine, burtoiul creste vizibil...azi intru in sapt 29 si sper din suflet sa fie bine si bulina din burtica...Eu sunt socata de ieri cand am vb cu o buna prietena, gravida in 18 sapt, care a pierdut sacina (a doua, asteptata cativa ani, la 41 ani) in urma amniocenmtezei si a indolentei medicilor...si copilasul era un baietel sanatos...
De cand am vb cu ea imi fac tot felul de probleme inchipuite, desi stiu ca n-as avea motive...m-a apucat panica

In WE e botezul nepotelului meu si ma gandesc sa-i iau un scaun de masa din asta http://www.universultau.ro/products/627...credeti ca e ok , sau ar fi mai inspirat sa le dau bani?
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si
23 sapt + cu 
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
NataliaS spune:
Irlandeza - eu stau in Cluj , dar zau ca nu am idee ... Imi pare rau!
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si
23 sapt + cu 
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
irlandeza spune:
Mersi oricum Natalia.
Pai nepotelului poti sa-i cumperi scaunul, daca are nevoie de el, daca le place parintilor culoarea. Sau daca crezi ca au nevoie de bani mai bine da-le banii. Scaune sunt si mai ieftine si cu restul de bani poate isi iau si altceva. Noi de exemplu, de la nasa Alexiei am primit o data un premergator,pe care-l aveam deja, si de atunci ne da un voucher cu o anume valoare si am luat noi ce am considerat ca-i trebuie.
gattasalvaje spune:
Ola zuzici !
Marinela , nu cred ca e cazul sa va panicati vis-a-vis de operatia matusii...din ce spui tu , am impresia ca este vorba de un chiuretaj biopsic , o operatie foarte simpla care consta in prelevarea unei mostre de tesut din uter , in vederea analizei biopsice . Se face in cazul in care , la testul de citologie sau la colposcopie apar unele modificari ale endometrului , asta neinsemnind neaparat ca este cancer. Pot aparea astfel de modificari ca urmare a instalarii menopauzei , cu toate modificarile hormonale de rigoare.
Operatia asta a facut-o si matusa mea acum cateva luni , cu anestezie generala si a plecat din spital la doua ore dupa ce s-a trezit din anestezie. Toata sederea in spital a durat vreo 5 ore. Nu stiu sa-ti zic cat se da ...matusa mea a facut-o intr-o clinica privata , unde a primit factura si n-a mai dat nimic in plus la doctori.Sanatate multa matusii tale !
Natalia , woow , ce fain v-ati distrat ! Sa va fie de bine si asteptam poze !
Dureros ce i s-a intamplat prietenei tale , insa nu este cazul sa te panichezi. Din pacate , amniocenteza este o procedura cu grad mare de risc si se pot intampla astfel de nenorociri. O colega a facut amniocenteza la Euroclinic , cu Herghelegiu ( un medic foarte bun ) , a dat o caruta de bani si tot a avut mari probleme dupa ...a lipsit foarte putin sa nu piarda sarcina.Tu nu ai motive sa-ti faci griji .V-ati gandit la nume pentru bulinutza ?
Scaunul pare f. misto , insa cred ca este si destul de scump si nu stiu daca merita , in sensul ca n-o sa-l foloseasca f. mult (Sara a stat in scaun doar vreo 5-6 luni)...eu as opta pt plic cu bani .
Pupici !
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
grati.ela spune:
fetelor, mananc cirese sa-mi revin: tocmai ce am venit de la Urgente/Budimex. Dudu si-a indesat o jucariuta in nas (o piesa mica de Lego) si a venit sa-mi spuna ca are ceva in nara dreapta exact cand am iesit de sub dus. Am crezut ca e un mucusor uscat cand l-am strans insa de nasuc sa sufle a tipat ca-l doare si atunci a zis ce a facut...m-am uitat rapid in nara, am desfacut cu penseta si cand mi-am dat seama ca doar o mica parte a ramas neintrodusa am imbracat ce am apucat si cu parul siroind de apa am fugit la Budimex (noroc ca e aproape, ca am masina...). Dupa 10 minute de alergat pe holuri am ajuns la ORL unde era disponibil un medic rezident...i-a scos usor piesa, i-a facut si control si acum e bine...eu nu sunt inca....
pink_heart spune:
Bine ca Dudu e bine acum,doamne ce sperietura trebuie sa fi tras...
"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
danybv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela fetelor, mananc cirese sa-mi revin: tocmai ce am venit de la Urgente/Budimex. Dudu si-a indesat o jucariuta in nas (o piesa mica de Lego) si a venit sa-mi spuna ca are ceva in nara dreapta exact cand am iesit de sub dus. Am crezut ca e un mucusor uscat cand l-am strans insa de nasuc sa sufle a tipat ca-l doare si atunci a zis ce a facut...m-am uitat rapid in nara, am desfacut cu penseta si cand mi-am dat seama ca doar o mica parte a ramas neintrodusa am imbracat ce am apucat si cu parul siroind de apa am fugit la Budimex (noroc ca e aproape, ca am masina...). Dupa 10 minute de alergat pe holuri am ajuns la ORL unde era disponibil un medic rezident...i-a scos usor piesa, i-a facut si control si acum e bine...eu nu sunt inca.... "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Grati.ela sa ai pofta la mancat cirese . Imi pare nespus de rau pentru situatia asta. Ma bucur ca Dudu e bine acum.

danybv
Mamy de
Maria ( 11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei ( 21 Martie 2006 )
pink_heart spune:
Nati,poze nu ne arati?![]()
Neata poftiti la cafeluta...