Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *284*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Neata!

Doniro, Elle, multumesc de info!Acum sunt in cautare de doctor. Si am niste nervi.... Toti doctorii care sunt buni opereaza la clinici private, cu un sac de bani. Asa ca putem plati asigurari de sanatate ca nu ajuta la nimic. Probabil ca vom merge si noi la clinica priivata. Ma gandesc ca daca pentru o operatie de polipi e asa, dar pentru ceva mai grav ce faci?

Iulia, felicitari ! Sa/ti traiasca printesicile si sa fie sanatoase1

Gatta, bine ai revenit! Saratica e domnisoara! Stiu cum e... Noi pregatim de seara, si numai impreuna, hainele pe a doua zi, ca sa nu mai avem maraieli si comentarii.

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Codruta, de ce sa te duci la privat?? Noi am operat-o pe Daria fara nicio interventie la Budimex, la Conf. Prof. Dr. Dan Gheorghe, care e cel mai bun ORL-ist pediatru si am dat cat am considerat noi (ma rog, cat mi-a "sugerat" asistenta); iti si spun, am dat acum un an si jumatate 350ron la medic si 150 parca, la anestezist. La privat cat iti cere?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Codruta, si verisoara mea l-a operat saptamana trecuta de polipi pe unul dintre baietii ei tot la Budimex si a fost foarte multumita. ea a dat 200 ron la doctor si 100 ron la anestezist.

Mergi la inceput

Doniro, Mary, noi suntem la Oradea, foaaarte departe de Bucuresti. Caut de trei zile un medic bun. Am gasit doi care dupa consultatie iti dau carte de vizita sa mergi la clinica lor pt. operatie (din spusele altora). Mai caut dar nu m-as lasa pe mana oricui.Doctorita la care am fost la consultatie se pare ca e cam neatenta, are niste plangeri al colegiul medicilor la activ. La privat costa 750 lei operatia si 50 consultatia. Oricum mai caut. Multumesc de info cu preturile. Asa ma gandisem si eu sa dau dar sa gasesc intai cui! Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pink_heart spune:

La multi ani pt copilasii nostri dragi!!!

"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pink_heart spune:

Si acum va invit la o cafeluta...
Fetelor voi cum petreceti de 1 iunie?
Noi o sa mergem de dimineata la spital la control orto so kineto si dupa amiaza nu am nici o idee unde sa o duc pe pice...e si vremea asta urata...

"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Neata,

Noi suntem in iures mare cu serbarile. Nici nu stiu daca voi reusi sa ma invoiesc pt 2 serbari si mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca poate nu ajung.

Fina s-a hotarat sa faca botezul pe 19. Imi dati niste idei de carciumi cu terasa pt cca 60 pers si cu preturi rezonabile? Trebuie s-o ajut cu chestia asta ca ea nu are cum sa caute cu 2 copii acasa, sotul care vine seara si fara nici un alt ajutor.

Codruta va tin pumnii sa gasiti un medic bun si sa se termine totul usor si repede.

Mergi la inceput

Buna!

La multi ani, dragi copilasi, mai mari si mai mici!

Roli.

Noi nu avem la gradi nici un eveniment special azi. Asa au decis doamnele, ca sarbatoresc fara parinti. Tocmai ma uitam pe programul oraselului copiilor, poate ca vom merge, sunt ceva activitati cu personaje Disney. Ieri a venit la ei la gradi o firma de asigurari care le-a adus sampanie de copii si tort. Alexia, incantata mi-a povestit cand m-am dus dupa ea: Mami, am baut... nu suc, nu, nu... nu apa, nu, nu... nu ceai, nu, nu.....beie(bere)pintu (pentru)copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

La multi ani, tuturor copiilor!

Va servim cu tortulet , bulgarasi de cocos si cu un de suc.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Urez si eu un sincer si calduros " La Multi Ani !!!" tuturor copilasilor.

danybv

Mamy de
Maria
( 11 Ianuarie 2008 ) si Andrei ( 21 Martie 2006 )

Mergi la inceput