Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *284*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pink_heart spune:

Roli,eu botezul pe scurt l-am facut cu o lumanare normala si la continuarea care a avut loc la biserica a luat nasa o lumanare de botez,de cumparat a cumparat tot ce se cumpara la un botez normal,inclusiv crasma(daca scriu gresit scuze,scriu de la servici si scriu pe fuga)...nu stiu daca e mai intreabaa-ma si tu si iti rasp dupa ce vorbesc si eu cu nasa lu Bia.

"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Citat:
citat din mesajul lui pink_heart

Roli...imi pare rau pr finuta ta...dar daca ce i-a facut acum s-a numit botezul de urgenta sau asa ceva,asa i-am facut eu Biancai...la Biserica...continuarea ... e defapt doar ungerea cu mir...nu o mai baga in apa......

"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)

Cum e continuarea la biserica? O mai dezbraca, trebuie sa-i mai iau hainute de botez? Pe ea la botezul pe scurt a botezat-o cu apa pe cap si apoi a dezbracat-o si a miruit-o.
Am inteles ca botezul se face cu aceeasi lumanare de la botezul pe scurt ( s-o impodobesc eu cu flori).
Eu ca nasa ce ar trebui sa mai duc? Am mai botezat normal, dar asa nu...si nu stiu ce ar mai trebui (ulei, prosop, sapun, fasa...astea mai sunt necesare?)

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Buna!
Continuarea la biserica: ungerea cu Sfantul si marele Mir (acasa a fost miruita cu ulei, nu?), inchinarea la icoane si Sfanta Impartasanie.
In apa nu o m baga, deci nu tb sa m cumperi fasa..hainute doar daca vrei.
Se vine cu aceiasi lumanare, si daca vrei s-o impodobesti cu flori.
Tu tb sa aduci: prosop, sapun si vin.
Dar, cel m bine vb cu preotul. El stie randuiala ce si cum a facut la botezul de urgenta si ce tb sa continuie la biserica.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Citat:

Roli,eu botezul pe scurt l-am facut cu o lumanare normala si la continuarea care a avut loc la biserica a luat nasa o lumanare de botez,de cumparat a cumparat tot ce se cumpara la un botez normal,inclusiv crasma(daca scriu gresit scuze,scriu de la servici si scriu pe fuga)...nu stiu daca e mai intreabaa-ma si tu si iti rasp dupa ce vorbesc si eu cu nasa lu Bia.

Buna!
Pt ce a m luat crasma..etc. daca nu a m bagat-o in apa la biserica?
Normal se ia crasma , fasa.. indiferent ca se face acasa sau la biserica, botezul.
Roli cand a botezat-o acasa, nu ai avut crasma, fasa, hainute? Daca i-ai luat nu ii m iei acum la biserica (ma refer hainute), ca fasa nu-ti m tb la biserica ca nu o m baga in apa.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna!

Elle, mi s-a facut piele de gaina cand am citit ce aventuri ati avut! Pupam Eva se vindece repede!

Stancutza, mi-a fost dor de voi! Bravo, Sofiuca pentru progrese! Cat despre timp, e drept ca e un iures, dar parca e mai usor acum ca sunt mai maricei! Mie una asa mi se pare. Poate si pentru ca fiind mai maricica s-a mai apropiat de tati, mai ies impreuna doar ei si mai apuc si eu sa respir.

Ceska, noi am fost anul trecut la mare cu trenul. La cuseta, un compartiment cu doua paturi, unde am fost doar noi trei. A fost mult mai usor decat cu masina (Oradea- Constanta nu e putin drum), Alexia a fost incantata, a dormit toata noaptea si somnul de amiaza chiar la urcare in tren. Daca mai pui un laptop cu un film preferat, niste dulciuri e chiar usor drumul! Noi am fost la Mamaia, de la gara din Constanta cu taxi pana in Mamaia in 20 min am fost la hotel. E drept ca nu e Italia, dar daca nu ai asteptari foarte mari, nu esti foarte dezamagit. Noi chiar vrem sa repetam figura anul acesta,ca iar avem buget redus!

Roli, bravo piciului pentru inot! Sanatate finutei si fratiorului ei!

Grati, La multi ani Ozanei! Si succes lui Dudu din toamna la gradi!

Mergi la inceput

Alina,Biancai i-am facut botezul de urgenta in spital,doar a unso cu ulei,cu apa nu i-a dat deloc(avand in vedere starea ei de sanatate),crasma a vrut nasa sa ia la continuarea botezului la biserica...a fost dorinta ei sa cumpere tot ce se cumpara la un botez normal

Mergi la inceput

Citat:

Alina,Biancai i-am facut botezul de urgenta in spital,doar a unso cu ulei,cu apa nu i-a dat deloc(avand in vedere starea ei de sanatate),crasma a vrut nasa sa ia la continuarea botezului la biserica...a fost dorinta ei sa cumpere tot ce se cumpara la un botez normal

Am inteles!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ola zuzici !

La multi ani tuturor celor ce s-au serbat de Sf. Constantin si Elena , cat si Sofiutelor noatre dragi !
Ce se intampla pe-aici , unde au fugit toate zuzicile ? Eu citesc zilnic , dar nu prea am avut ce sa povestesc ...zilele se scurg , intr-adevar foarte repede , dar intr-un mod monoton , cel putin pentru noi.
Mai avem un pic si terminam primul an de gradinita , nici nu-mi vine sa cred...
Eu sunt in cautare de costum pt serbare , Sara are rol de fluturas si as fi vrut o costumatie deosebita . Puteti sa-mi recomandati ceva ?
Anul acesta facem serbarea la "Ferma animalelor " , afara , si cred ca va fi foarte frumos intrucat si tematica serbarii este "animalute domestice". Nu i-am gasit costumas dragut la centrele de inchiriere , acolo sunt doar gen combinezon sau cu maneca lunga si nu se preteaza la caldura din luna iunie.
In rest ,Sara e relativ ok , la gradinita ii place si a progresat mult. Ce ma ingrijoreaza pe mine este ca e f. slaba si nu ia deloc in greutate ...are 13.8 Kg la 101 cm.Analizele sunt beton , insa ea n-a mai luat un gram de la inceperea gradinitei , desi mananca foarte bine. O alta chestie de care nu scapam este o rinita alergica care treneaza de asta toamna. Toata iarna a fost infundata si fonfaita , acum cand au inceput pufii de plop este dezastru .
In rest , se transforma pe zi ce trece intr-o mica domnisoara , a inceput sa aiba fitze , este durere dimineata cu imbracatul pentru gradi ...i se pune pata ca nu vrea rochita cutare , sau ca ciorapii nu se asorteaza , sau ca vrea gentuta ca a nu-stiu carei colege , etc. A prins niste miscari de manechin pe podium de la niste fetite din parc si este mortala cand le exerseaza. As vrea s-o inscriu la niste cursuri de dans sportiv din toamna si caut o scoala buna de dans.Tot din toamna va merge si la FasTracKids la grupa Core. Luni participam la o lectie demonstrativa sa vad daca o inscriu la Core sau la Tots.
Cam asta despre noi , mai citesc din urma si revin...

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Elle , imi pare foarte rau de patzania nazdravanei de Eva , cred ca te-a speriat f. rau. Tie , felicitari pentru progresele cu cura de slabire , te admir pt vointa. Eu astept s-o trimit pe Sara la maica-mea la Campulung in vacanta , ca sa pot relua dietele , ca nu se mai poate . Am luat in iarna asta 6 kg si arat oribil , imi vine sa sparg toate oglinzile de prin casa

Roli ,aveti grija de fina voastra cu depresia post-partum , mai ales daca zici ca nu prea are ajutoare ...E important sa fie cineva pe langa ea mai tot timpul , singuratatea agraveaza mult starea depresiva.Sanatate multa mamicii si micutilor !
Si eu tb sa-i refac pasaportul Sarei si mi-e groaza...speram sa se deschida si in centrul din Pipera un birou pentru eliberare pasapoarte minori. Acolo nu este deloc aglomerat , mi-am facut anul trecut pasaport si n-am stat deloc la coada. Sunt foarte multe ghisee si multi din angajatii de-acolo someaza. Organizare tipic romaneasca

Ceska , nu te tenteaza sa mergi la mare la bulgari ? Ai putea sa-ti rezervi o excursie de 6-7 zile pe litoralul bulgaresc cu charter din Germania si apoi sa veniti in Ro cu masina. Cred ca iesiti mai ieftin si la bani , decat sa faceti drumul cu masina Germania - litoral romanesc si , in plus , conditiile de la bulgari sunt net superioare.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ioanact, Lala, va multumesc pt info.
La botezul pe scurt n-am stiut ca tb sa am crasma si am folosit un scutecel de finet de la ea. Preotul ne-a zis ca aia e crasma si la biserica nu mai e nevoie, ca nu o mai scalda.
A uns-o cu ulei si i-am dus hainute.
Cu lumanarea asa mi-a zis si preotul sa venim cu cea de la botezul de acasa.
Am inteles, acum despre ce e vorba.
Oricum, important e ca fratiorul s-a vindecat, bebelusa nu a luat nimic si acum isi revine si fina incet, incet.

Mergi la inceput

Roli ma bucur ca e bine finuta,acum ateptam poze de la botez.

Mergi la inceput