Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *284*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna fetelor si sarbatoritilor acestui sfarsit de saptamana!

La noi a fost agitatie mare...azi este ziua tatalui meu, ieri a fost ziua Ozanei si alaltaieri ziua mamei si iar a tatalui (zi de nume!) asa ca noi serbam trei zile ca la moldoveni. Ozana a invitat prietenii la Pizzahut si apoi la Piratii din Caraibe, dupa care s-au mai fatzait prin magazinele din mall...au inceput party la 14 si am ajuns acasa la 21.30...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Ozana, fata frumoasa si isteata!
Sa ai numai bucurii in viata alaturi de cei dragi tie!

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI, Ozana!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna, fetele cochetele!

Va pup si va imbratisez si va multumesc ca nu ne-ati uitat de Sf Elena. Pup si eu sarbatoritele de sambata, fie ele fetite sau mamici, precum si Sofiutzele sarbatorite ieri. Tot ieri s-au implinit fix 4 ani de cand am aflat ca am o Sofie in burtica :-)))

Noi suntem bine, doar ca viata mea mi se pare un iures, cateodata parca m-as uita la un film cu viata altcuiva, asa de repede trece timpul. 5 zile cu munca la birou, ajung acasa la 6 jumatate, la 9 e baia Sofiei, stau cu ea pana adoarme (aici variaza :-)) si dupa aceea trebaluiala prin casa, pregatit pt a doua zi, dimineata o iau de la capat. Sambata si duminica trec extrem de repede, am ajuns sa urasc ziua de sambata in care nu am nici un moment de ragaz, cu cumparaturi, curatenie, gatit (mai usor, dar oricum), scos copilul afara, spalat / calcat rufe; de obicei Sofia e prea surescitata de prezenta mea acasa si nu adoarme dupa-amiaza, asa ca timpul respectiv i-l dedic ei - si e normal asa, dar ...Nu inteleg nimic din ziua respectiva. Duminica e putin mai relas si apoi, inapoi in matrice :-)

Voi nu aveti senzatia ca timpul vi se scurge printre degete?

Sofia creste frumos, se inalta si aproape-aproape ca a scapat de baby-fat-ul de pe burtica (chiar, ai vostri mai au pielicica si sunculite de bebe? Sofi, inca da...). Cu vorbirea, avansam oarecum, nu prea repede dar macar acum am eu asteptari mai realiste si imi dau sama ca lucrurile nu se intampla peste noapte. Sofia intelege ce ii spunem, incearca sa si repete si cand nu ii reuseste pune de la ea silabe pe care le stie mai bine. A inceput sa aprecieze muzica, ne uitam impreuna la Mezzo etc, ne luam si noi instrumentele si acompaniem; acum a primit un microfon cu amplificator la care "canta" de ne asurzeste. Lucreaza mai bine cu d-na logoped atunci cand sta bona cu ea in timpul lectiei, si nu unul din noi. Vrem sa o dam la gradinita cat de curand si - cam atat.

Eu incerc sa slabesc si am fost la tratamente la un salon, tin si o dieta, cu sportul mai prost - pt ca nu prea imi vine sa lipsesc mult de acasa; ne-am luat bicicleta de apartament care sta frumos pe balcon, dar la 11.30 seara cine mai are energie de biciclit??? Somnul meu e de aprox 6 ore pe noapte, in noptile - sper din ce in ce mai rare - in care Sofia sta huhurez cate 3 ore, daca prind 4 ore de somn e mult. Dar, noi sa fim sanatosi!

Am mai citit cate putin ce mai faceti, vad ca sunteti bine. Va imbratisez tare!

PS Mitsu-Bisu, ai toata admiratia mea ca incerci sa te descurci singura cu doi pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Am nevoie de parerea zuzelor:
anul asta am doar doua saptamani de concediu (ce lafaiala pana acum, concediu perpetuu) in august si as merge in Ro. Ai mei ma bazaie toti la cap ca ar fi momentul ca sa vada si gaza marea si au propus sa fugim macar 5 zile la mare. La voi am tot citit ca toata lumea merge in BUlgaria si evita litoralul romanesc. Imi puteti recomanda o statiune unde sunt conditii civilizate, mai degraba hoteluri mici sau pensiuni, marea cu plaja curata/frumoasa?
Mie mi se face groaza de drumul TM-litoral, si apoi de conditiile peste care vom da. Si toate astea in 14 zile mi se pare mult: drum spre Ro, apoi Tm -mare si retur in de. E cam heirup. Daca as alege alt litoral nu mai ajung in Ro deloc anul asta si parca n-as vrea. Sotul meu e si el greu adaptabil si nefiind genul plaja+soare etc m-as simti cu doi copii dupa mine. Nici nu as vrea sa vin iar singura cu gaza ca in ultimii doi ani cand am tot avut altele de rezolvat in cocnediul de vara al sotului si nu s-a suprapus cu vizita noastra in RO.
OF! Cum sa impac pe toata lumea?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ca Benji are nevoie de soare si mare e clar.
Sugestia mea ar fi Croatia. E mai aproape de TM, drumuri si conditii indiscutabil mai bune. Pe litoralul nostru ai toate sansele sa-ti strici zilele si sa cheltui mult si nejustificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Pe litoralul romanesc nici nu ne gandeam sa mergem cu masina. Mi se pare imposibil drumul Tm-litoral....am fi luat trenul de noapte la cuseta. Asa ar veni si bunicii.ro cu noi. Pt Croatia ni-ar trebui doua masini, ai mei au renuntat la a lor acum trei ani.
O mai gandim, sa vedem ce iese.......dar cum ziceam accept si info de la voi, poate grati.ela?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

asa intr-un iures am fost in ultima vreme caci nu am mai avut timp de nimic .. sapt trecuta cu tot felul de pregatiri ptr ziua de sambata, SF Constatin si Elena. ocazie cu care mi-a facut si eva un cadou .. un cap spart .. a alunecat si a venit cu capul de soclul casei, fix in colt ... am fugit cu ea la grigore alex, a cusut-o, pansat-o, facut radiografie .. totul ok. nu o duc la gradi caci mi-a zis sa nu faca efort, sa nu se loveasca, sa nu cada .. ptr a nu risca desfacerea copcilor ... va dati seama ca nu mi-a mai ars de nimic ... colac peste pupaza, a facut-o si mama lata, noroc ca nu s-a lasat cu urmari grave .. a cazut intr-un canal cat timp eram noi la spital cu eva. in curte avem un canal si cineva a ridicat un pic capacul sa se scurga apa ... ea s-a dat cu spatele caci impingea apa cu o matura si a cazut acolo, s-a sprijinit pe coate, s-a zgariat toata .... din astea facem noi ...

roli cum merge la inot? vezi ca nu mai sunt cozi din alea interminabile la pasapoarte, merge repede acum. cat despre fina ta, sper sa se linisteasca ca sa nu transmita stresul si bebelinei.

grati sa-ti traiasca ozanica si sa fie sanatoasa caci desteapta si frumoasa e deja!!! bravo ptr dieta, in pumnii!

stancutza pupam sofiuca nazdravana!! ma bucur tare ca face progrese, nici nu are cum sa nu faca, e o fetita isteata si descurcareata. cat despre timp .. tell me about it .. si stau acasa inca .. nu stiu cand zboara ..

ceska de acord cu roli .. mai bine va orientati in partea cealalata ... croatia, muntenegru decat bulgaria .. drumul e lung, ajungeti mai repede de la tm in croatia sau chiar muntenegru, unde e super!!

va pup fetele!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Uff, m-a durut stomacul cand am citit de Eva. Asa e, si cand a avut Marc degetul cusut mi-a zis sa-l tin acasa sa nu se loveasca la gradi.
Slava Domnului ca mama ta nu si-a rupt ceva!

Inotul merge bine, Marc abia asteapta sa mearga. Inca fac in bazinul acoperit. Cred ca sapt viitoare ii scoate in bazinul de afara si atunci va incepe si Andrei.

La pasapoarte a fost o oroare. L-am trimis pe socru-meu cu copiii sa tina rand pana ajungeam de la birou eu si sotul. Cand am ajuns, nu a recunoscut nimeni ca au fost la rand si am luat coada din nou, cu scandal, intr-o caldura infioratoare .
Le-am spus copiiilor, acolo sa auda toti nesimtitii aia: "asta inseamna oameni rai de care trebuie sa va paziti in viata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pink_heart

Roli...imi pare rau pr finuta ta...dar daca ce i-a facut acum s-a numit botezul de urgenta sau asa ceva,asa i-am facut eu Biancai...la Biserica...continuarea ... e defapt doar ungerea cu mir...nu o mai baga in apa......

"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe

Cum e continuarea la biserica? O mai dezbraca, trebuie sa-i mai iau hainute de botez? Pe ea la botezul pe scurt a botezat-o cu apa pe cap si apoi a dezbracat-o si a miruit-o.
Am inteles ca botezul se face cu aceeasi lumanare de la botezul pe scurt ( s-o impodobesc eu cu flori).
Eu ca nasa ce ar trebui sa mai duc? Am mai botezat normal, dar asa nu...si nu stiu ce ar mai trebui (ulei, prosop, sapun, fasa...astea mai sunt necesare?)

Mergi la inceput