Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *284*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Roli,
inteleg in ce iures ati intrat. E greu dar o sa ii faceti fata.
Sorry pentru fina ta, nu inteleg daca chiar e pericolul asa mare cu boala baietelului. E singura, nu are ajutor? Ce zice familia ei?`Daca poti incearca sa vorbesti cu ea, nu trebuie sa intre in panica........

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Asa a zis dr, ca e f. periculos pt bebe.
N-are pe nimeni. Mama ei e calugarita, tatal ei inca lucreaza in Craiova si a reusit sa-si ia cateva zile libere sa vina la Buc., sa stea cu baietelul cand era ea la spital. Socrii sunt de pe langa Satu Mare, si oricum soacra-sa e in Canada ca a nascut si cumnata-sa acolo.
I-am propus sa vina la mine cu fetita sa nu o mai expuna la virus si baietelul sa ramana acasa cu sotul.
Dar nu concepe sa plece de langa el si mai e si depresia post partum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Asa deci, am botezat micuta. E o frumoasa, grasunica si cuminte.
Fratiorul e spre bine, era chiar vioi.
A fost botez "pe scurt"a spus preotul si cand implineste 40 de zile facem continuarea botezului la biserica.
I-a spus si preotul finei sa se calmeze cu panica si sper ca a inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Roli sa-ti traiasca finuta si sa fie bine si ea si fratiorul ei!

Ceska...eu te sustin! Ai superidei, esti foarte echilibrata si copiii vor avea de castigat

Dragelor, l-am inscris si eu pe Dudu la gradi. Este o gradinita de stat destul de aproape de noi (la 10 minute mers pe jos de noi si la 10 minute de mama mea), verificata (nepotul meu a urmat 3 ani acolo), cu personal cu experienta si foarte echilibrat. Un mare plus eu il vad in asistenta care chiar isi face treaba. Pe Ozi am dus-o la gradi in buricul orasului (Pisicile Aristocrate) unde i-a fost superbine. L-as fi inscris acolo si pe flacau, dar este asa o nebunie in trafic dimineata incat am renuntat la ideea de a-mi petrece juma de ora in masina zilnic...Din toamna deci va fi gradinar si Tudor.

Eu ma tin inca de dieta...aproape 4kg in aproape o luna....tare greu se misca dar nici nu e o dieta drastica...nu pot...

Alinush, te felicit pentru curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pink_heart spune:

Roli...imi pare rau pr finuta ta...dar daca ce i-a facut acum s-a numit botezul de urgenta sau asa ceva,asa i-am facut eu Biancai...la Biserica...continuarea ... e defapt doar ungerea cu mir...nu o mai baga in apa......

"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Roli,
daca a ajutat-o pe mama sa isi revina un pic atunci e ok si un botez acum si altul mai tarziu...Bine ca sunt copiii bine!

Grati.ela,
multumesc! Sper sa fie asta meseria de exercitat pana la pensie.
Deci din toamna inca un gradinar la clopotei? Ura!

A trecut si excursia, copilul e bine, povesteste de niste capre negre care s-au dat la el dar el a fost tare pe pozitii.
Mai mult m-am enervat eu: am rugat sa ma lase la timp de la lucru ca sa pot ajunge sa il recuperez si am nimerit penste cea mai zeloasa colega. In conditiile in care tura mea se termina la 14:00 , la 14:30 era anuntata sosirea copiilor si eu fac 10 min de la job acasa. Chiar facea misto colega ca oricum intarzie mai mereu cand
vin din excursii si doar nu o sa il lase in fata primariei si sa plece educatoarele daca intarzie vreun parinte. Mi-a venit sa ii dau direct un pumn in gura..........scuzati expresia. O fi vrut ea sa ma consolleze dar nu pe nervii mei cand cerusem un lucru normal: sa nu intarzie ele ca sa nu intarzii nici eu.
Normal ca lucrurile s-au taraganat si a trebuit sa sun socrul sa mearga sa ridice copilul. Am ajuns si eu cu 15 min intarziere........
Dar a trecut. Maine aflu si versiunea educatoarelor despre cum a fost in excursie.......

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Inca o chestie trista ce ne framanta zilele astea e ca Luky e bolnav, se pare. Cainele nostru cel batran pe care B il cunoaste din leagan....ar avea cancer de colon. Trebuie sa mai facem o investigatie care sa confirma si ..... va trebui sa decidem daca il operam sau nu. Exista insa apoi sanse (50%/50%) sa devina incontinent si sa-i mearga mai rau decat acum. Cum o sa ii explicam noi gazei ca Luky nu mai e daca trebuie eutanasiat?
Of!

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti pentru toate Elenele si Constantinii, mari si mici!

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si mama sa Elena!

LA MULTI ANI, Ellenuta!
LA MULTI ANI, Sofia Elena (de stancutza)!
LA MULTI ANI, Eleni (de laura_dimitris)!
LA MULTI ANI, Yasmin-Elena (de zeririlouiza)!
LA MULTI ANI, Edith Elena (de camiedi)!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani Elenelor mari si mici, Constantinilor de asemenea!
Pupici speciali Elle , Sofia Elena si Eleni!

Ceska iti urez succes in indeplinirea dorintei de a profesa in educatie. Va fi un castig pt sistemul de invatamant de acolo!

In privinta nevorbitului lui sasha m-am mai linistit, are interzis la suzeta in timpul zilei, foarte rar desene sau dvd si citit mult doar pentru el dimi cand suntem noi doi acasa. Incepe sa faca progrese, ca deja ma gandeam la programare la logoped. Oricum inca nu am exclus total acest gand.

Milan face de cca o luna arte martiale si ii place, la gradi s-a acomodat din ce in ce mai bine,e receptiv la cantecele, mereu imi fredoneaza cate cava nou, pacat ca vine vacanta. Se descurca bine cu bicicleta fara pedale si zilnic vrea in parc cu bici, ne anunta de la prima ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Urez tuturor celor care poarta numele de Constantin si Elena, dar si celor cu nume derivate multa sanatate si fericire, un sincer La Multi Ani si bucurie in viata.

danybv

Mamy de
Maria
( 11 Ianuarie 2008 ) si Andrei ( 21 Martie 2006 )

Mergi la inceput