Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (189)
Raspunsuri - Pagina 9
belleane spune:
Mmm, m-am delectat cu poze superbe de la botez: copii, nasa, parinti,invitatii mari si cei mici. Foarte frumos. Mi-a placut mult costumatia de adevarata printesa si zambetul cuceritor. M-am bucurat sa le revad pe Iasminuta si Sara.
Am vazut si poze cu Robert de Simonix atat la ziua gemenilor cat si de la parcul de distractii. E flacau mare Robertel, se vede pe fata lui o pofta de viata imensa si o bucurie neumbrita.
Reallaura: hai mai si pentru nefeisbukisti cu vreo 2 poze.
Ilinca

poate zarim cu ochiul nostru de vultur si un nepotel mic, mic.
mi_bebelina spune:
Superbe pozici de Ana Izabela, o scumpete de papusa...si fratiorul si mamica si nasica, si nasica cea mica...sunteti toti niste frumosi
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Simonix spune:
Am vazut si eu pozici, ce m-am delectat 
Numai fotomodele pe acolo, o adevarata parada a modei. Mi-a placut cum se uita Ana la chestia aia in care se baga copii, avea ea niste experienta de la Baby Spa
La fel si la baia de a doua zi :) Iasmina si Robert sunt superbi, amandoi 
O fi fost botezul Anei dar sunt convinsa ca ei au fost una din atractiile zilei ![]()
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Alex@Sara spune:
vazut pozici cu dulceata mica=copie leita a fratiorului
Foarte frumos totul,si nasica mica mi-a mai adus cateva zambete ca e febletea mea,pe langa o tweety-lica blonda ![]()
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Poftiti la shoping....
Simonix spune:
Ah, si sa il laud si eu pe al meu flacau, am fost azi la sange. Acum un an si jumatate s-au urcat trei asistente pe el :D Ei bine, acum era cu creierul spalat bine
stia ca trebuie sa luam sange rosu din tuburi (adica vene) care sunt in corpul nostru pentru a pune sangele la frigider sa il analizam
Buuun, am ajuns, era un pic hmmm intrebator, parca parca isi aducea el aminte de camera aia... I-a pus tanti garoul, el strangea ceva in mana, am reusit sa gasim "tuburil" si apoi pac acul si 6 eprubete au luat. I-au dat lacrimile, plangea el asa incetisor, dar nici pas nu zicea, nu se misca deloc - eu eram langa el si il mangaiam, il laudam... sper ca nu l-a durut prea tare. Dupa aia l-am intrebat, de fapt: Te-a durut? el: Da. Eu: Dar putin, nu-i asa? El: nu, a durut mult
Uf mititicul... Tare mandra sunt de el, mi-au zis si madamele ca e asa cumintel :)
Desiree - da, e o operatie nu prea complicata, e de rutina, de altfel: polipi, amigdale si tuburi (drene) in urechi. Nu ramanemin spital, la pranz suntem acasa. Doar ca e cu anestezie generala, asta o sa fie greutz pentru mine, dar trebuie sa am incredere nu? :) Ieri la pediatru (e inca racit, are muci colorati 
si nu stiam daca asta e important pentru operatie - cica nu, daca e fara febra) mi-a zis nenea ca are amigdale imense (de tip "kissing"), care se ating cand are reflex de voma, si ca din cauza asta doarme asa agitat (de aia din februarie dorm cu el, ca altfel nu mai dormeam deloc
).
Si da, asa este, pregatirea e super importanta, am avut ocazia sa testez, chiar si azi, stie perfect care este procedura, i-am zis ca o sa il doara (garoul + intzepatura), dar am i-am explicat ca este necesar, ca va trece repede si ca voi fi langa el mereu. De altfel asta e un leit-motiv la noi: mami si tati sunt mereu aproape, sa nu uiti niciodata. Uneori si el ne consoleaza asa, mami, nu fie frica, Robert e aproape :) Asa ca o sa continui pe tema asta si cu operatia, i-am zis deja ce i se vaface si care vor fi greutatile, dar si beneficiile. Cartile ajuta foarte mult (sunt serii din alea - X la doctor, X la spital, X are un fratior mic etc).
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Doloress spune:
La multi ani Ilincuta! Sa fii fericita si sanatoasa, norocasa si iubita! 

Vazut poze de la botezul ANEI - superbe, ce surpriza placuta, nu stiam ca Inais e nasica, un botez M&M! Frumosi cu totii - nasii, parintii, dar mai ales copilasii, Robert, Iasmina si nu mai vorbesc de mica printesa Ana, o scumpete! 
Andrada79 spune:
Lorich superbe toate pozele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi-a placut tot mult de tot si nasica si toata lumea!
Simonix v-am admirat pozele. Ce minune de baietel ai tu! Mor dupa replicile lui iar acum cand ai povestit ce cuminte a fost la analize.....m-ai terminat. Uffffff am citit ce ai scris si de operatie. Cand trebuie facuta? Bafta multa si sanatate si sa treaca cat mai repede iar tie mii de pupicii de incurajare!
Doloress spune:
SIMONIX- bravo pentru baietel asa cuminte, mai ales bravo voua ca stiti sa-l pregatiti asa frumos. Am vazut pozele, foarte faine, ca intotdeauna. Cristian e tare simpatic, si ce printesa frumoasa e Sara, intr-adevar il intelegm pe Robertel ca umbla numai dupa ea! Dar cu Lorelei cum ramane, am impresia ca e cam sturlubatic Robertelul, peste tot ii fug ochii! ![]()
Lorich spune:
Multumesc din inima fetelor!!!
Da, dupa cum ati vazut, Ana are o nasha speciala, ba chiar doua, iar cea mica e si mai delicioasa!!!
Simonix sunt impresionata de Robertel, bravo lui si bravo tie, ca e si meritul tau pe acolo! Si bafta mare, sa treaca repede si fara multe dureri operatia.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
piggy spune:
GABITZA Advantan Milk nu l-am incercat, numerosii mei dr mi-au enumerat alte "cortizoane" cica slabe gen Fucidin H, unul cu N...Oricum la Mara e suprainfectat cu stafilococ auriu...e groasa treaba. Nu stiu frate ca parca ar trai intr-o cocina si doar fac curat toata ziua
Ieri am luat o chestie de la ABOCCA - Bioeulen numai cu pante si aprca sa zic ca e mai bine la fata. Asa mult imi doresc sa ii treaca odata ca mi se rupe sufletul
Cleo am auzit ceva de Protopic. Mi se pareca e din gama cu Elocom sau ceva de genul asta. Cica e pentru kinderi peste 2 ani. Deci si tu esti cu dermatita? Offfffff
In alta ordine de idei, mai fericita si optimista ii urez un LA MULTI ANI cat casa Ilincutzei de Laurita. Sa se faca mare si frumoasa ca mami a ei!
Am vazut si pozele micutzei Ana
O frumusete 
Si m-am delectat si cu superbele poze ale lui Simonix! Mai vreeem!