Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (189)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca si eu tot cu oketzii pe aici, ma uit sa vaz poze de Ana, cum a facut ea baita in cristelnita fara colac Lori, sa va traiasca, sa fie sanatoasa mica increstinata! Si sa-ti traiasca multi ani sanatos si hazbandu'

La multi ani fericiti pentru gemeneii nostrii,Sara si Cristian, sa fie sanatosi si sa aduca multa bucurie in jurul lor. Vedem si poze, Simonix?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

salutari,

La Multi Ani fericiti si sanatosi uram si noi gemenilor dragalasi!

Sa ii fie de bine botezul micutzei Ana! Acum e mult mai bine cu un ingeras pe umar

Doloress parca Patrick a avut dermatita? Daca da, te rog da-mi si mie niste sfaturi..intretinere piele, tratamente incercate etc . Mara mea are de la 3 luni si nu mai scapam. e groaznic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LA multi ani gemanusi frumosi, SARA si CRISTIAN! Asteptam pozici de la dixtractie, via SIMONIX!

Asteptam poze si de la baita Anei!

CLEO - al meu vorbeste numai romaneste cu mine Refuza sa vorbeasca franceza. De aceea mi=e frica mereu ca nu stie franceza. Am avut insa placuta surpriza sa constat ca in relatiile cu localnicii vorbeste bine franceza, nu ca in romaneste, mai pune si-un furculition pe ici pe colo, dar oricum. Ma declar super-multumita la capitolul asta. Nu stiu cum le-a delimitat el in capsorul lui ala dashtept, dar le-a delimitat.

PIGGY - la noi pleaca numai cu Mustela Stelatopia. Apare iarna, pe la un noiembrie asa si ne tine pana in aprilie- mai. II iau din gama Stelatopia un ulei de baie, un sampon si o crema si in cateva zile scapam imediat de bubite. Cum indraznesc sa schimb, cum ii apar iar. Doctorul mi-a dat crema cu cortizon, am refuzat sa-l dau si am mers pe mana GABITEI, ea mi-a recomandat asta si uite ca a mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

doloress multumesc...eu am dat-o si cu cortizon si mare greseala am facut offf imi vine sa mor probabil am creat o dependenta
faza e ca la mara e rau de tot pe obraji, intr-o zi am gasit-o efectiv intr-o balta de snage de cat se scarpinase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetelor, vin si pozele, imidat, treb sa mi le aduca tanti.
Multumim pt vorbele frumoase!

da, si eu abia astept sa le vad, a a vut Ana o tinuta superba, cu o rochie frumoasa, cu pardesiu alb, pantofei - ca niste bobonele, abia astept sa vad ce a prins tanti pozografa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Lori,sa ii fie de bine,ita in cristelnita..pt asta exersa ea la SPA?
Eu una,abia astept sa vad pozele ca sigur a fost ca o papusica numa buna de pus in vitrina

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Poftiti la shoping....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Si eu astept poze de bebeluna de Lorich cu nerabdare!

Uffff, Simonixule, nu stiu ce sa spun. Poate e strict problema mea, sentimentul ala idiot de vinovatie care apare si care ma macina pe mine. Nuuuuuuuu, dimpotriva lui Vlad ii place foarte mult la gradi, l-am gasit deseori alergand cu un zambet imens pe fata, jucandu-se , cantand. Aici s-a dezvoltat frumos, el era tare molatic,a cum stie sa se apare, sa-si apere drepturile fara a initia el certurile. Eu am fost dintotdeauna pro gradi si contra boonelor de orice natura ar fi ele. Beneficiile aduse de colectivitate nu le poate aduce nici o bona din lume

E strict intrepretarea mea la crizele pe care le mai face uneori. Ma gandesc ca isi imagineaza ca il trimit de acasa ca sa stau cu Luca. E o pb de-a mea nu de-a lui. Nu neg ca s-a mai intalmplat sa planga cand l-am lasat la gradi, dar extrem de rar, o data pe luna sa zicem.

Multam de sfaturi! Imi place cum il pregatesti pe Robertix de operatie si va tin pumnii sa scapati cu bine si rapid de toata povestea asta.

Ahhh, a-propos de fete, moama, are Vlad o priza la fetite mai mari cu vreo 2-3 ani de nu-mi vine sa cred. Saptamana trecuta l-am luat la 12 de la gradi, toate fetele din grupa lui s-au napustit sa-l pupe. duminica la locul de joaca erau gagicile calare pe el, una nu-i mai dadea drumu' la mana nicicum, il cara cu ea peste tot, iar azi dimineata cand l-am lasat la gradi, in timp ce stateam de vb cu doamna, au venit toate fetitele sa-l intampine pe don'soru'.

Laurita, maine aveti zi mare! Vorbim! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Alysh pai e super ca sentimentul aiurea e doar la tine - tu poti scapa de el, scutura-te de vinovatie si bucura-te ca Vlad evolueaza asa frumos la gradi De el te-ai ocupat foarte bine cand era mic si avea toata atentia ta, acum e si randul lui Luca, iar Vlad te are aproape dupa gradi :) Si nu numai ;)

Gata si pozele de gemeni:

https://picasaweb.google.com/poze.robert.2010/SaraSiCristian3Ani#

Si de la parcul cu pitici si povesti, uitai sa le pun:

https://picasaweb.google.com/poze.robert.2010/Efteling#

Multe multe multe dar ce sa fac, as vrea sa iau fiecare particica de prin locurile pe unde merg si pe unde ma simt bine

Simona cu http://b1.lilypie.com/DiKip2.png" target="_blank">Robert

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122967" target="_blank">Cum a venit Robertzel in viata noastra

http://picasaweb.google.com/poze.robert" target="_blank">Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

La multi ani pentru BOGDAN SI TUDOR pt ieri
La multi ani CRISTIAN si SARA!!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Simonix ce operatie? Ori am citit si am uitat, ori am sarit mesajul... Multa bafta, sa iasa bine si sa se refaca repede. Sa stii ca face o enorma diferenta cand sunt pregatiti si li se explica din-ainte ce o sa se intample. Cred cu tarie ca indeparteaza anxietatea, nu le e frica de ce o sa li se faca, ca stiu exact ce o sa se intample! Cel putin cu Victoria sa stii ca functioneaza de minune. Rar cand plange la clinica ptr. vreun tratament. Si mergem saptamanal, plus atatea teste.

Mi_Bebelina, maseaua e ok, am fost vineri seara si mi-a drenat tot abcesul si acum sunt la tratament cu antibiotice.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput