Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(131)
Raspunsuri - Pagina 16
CarlaV spune:
Betty, Larisa mea s-a intarcat singura... cred. Adica sugea doar seara, ca sa adoarma, si in 6 mai a facut-o ultima oara. In 7 mai seara imi era foarte rau, si in loc sa ma asez in fund pe canapea, unde venea ea sa suga in timp ce vedeam un film, m-am intins pe canapea. Fetita a venit si s-a intins frumos langa mine, ne-am mangaiat si a adormit uitandu-se la mine. A doua zi, la fel. A treia zi ma simteam mai bine, dar n-am mai incurajat-o sa suga. Si asa adoarme frumos si usor. Nu ma asteptam sa fie atat de simplu, intotdeauna cred ca ar fi existat un regret, ca se intarca la 6 luni, la 2 ani sau la 4 ani (exagerez
), dar stiu ca este cea mai buna alegere pentru amandoua.
Bafta sa reusiti si voi, desi clar este nevoie de alta abordare.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
DidiAlex spune:
Alina, La multi ani!!!
petrecere frumoasa alaturi de cei dragi
Betty, io cred ca nu-i momentul de o intzarcare acu. la 2 ani ce mai conteaza doua luni in plus. Asa compenseaza lipsa ta.
da, asa sunt unii copii mai lipicioasi,
Carla, cum te simti? numeri zilele ..banuiesc
bettyR spune:
Carla, ma bucur ca a fost asa usor pentru amandoua, ca e mai bine asa. Eu nu ma mai gandesc cum si cand, adica cred ca o sa fie asa de la sine, ca la tine, ca va suge doar seara la somn, asa face si acum, dar si cand ajung acasa, noaptea in schimb nu se mai scoala cel putin in fiecare noapte, e mai obosita si ea si eu ... si cred ca va renunta la un moment dat.
La noi in familie, intre timp s-a mai nascut un copil si e si intarcat, are 8 luni, mai este unul de 4 luni, daca si pe ala il intarca si eu nu ... ma tot intreaba si rad cand aud ca alexandra inca suge, dar ce conteaza sanatosi sa fim ...
ella_74 spune:
Betty,
n-a plans nici in zilele urmatoare, desi dimineata se cam matzaie prin casa, ca de ce trebuie sa mearga la gradi; in ultimele 2 zile de gradi chiar m-a uimit, ca imediat ce am ajuns si l-am schimbat mi-a spus : "hai, acum te rog sa pleci, ca ai mult de lucru, iar eu am intarziat si copiii se joaca fara mine"; s-a caftit cu unii de pe acolo "care n-au vrut sa-mi dea jucariile lor, desi eu i-am rugat frumos "; s-a batut parte in parte cu Sabina desi fara dubii el a inceput fiindca "eu am vrut s-o iubesc iar ea n-a stat", dar la el iubeala e un fel de te strange cat poate de tare, de nu mai poti sa respiri.
Dupa primele 3 zile de gradi a luat o viroza in bot, dar a dus-o pe picioare, de la vaccin sau nu, dupa 3 zile de pauza am reluat.
desi l-am inscris la program lung, la inceput l-am luat la pranz iar dupa aceea pe la 4-5, in functie cum termin si eu.
Azi am fost cu el la ziua unui baietel si petrecerea a fost intr-o gradinita , Casuta piticilor se numeste, care are o curte superba si imensa; simt frustrare fiindca gradinita unde este are o curte pe ciment si pe deasupra neamenajata corespunzator. Dar minusul asta mi l-am asumat de la inceput, ca mi-am zis ca o sa-l duc eu in parc dupa gradi, lucru care mi-a reusit in mare pana acum.
Simt insa din plin avantajul de a merge pe jos la gradi, ca de ex dimineata mananca si acasa ca sa fiu sigura ca e hranit , ca nu stiu daca o sa-i placa ce primeste acolo, asa ca plecam pe la 9:15 si la 9:20 suntem acolo.
Fac activitati fiindca primim un pdf la sfarsit de saptamana cu ei pozati in timp ce fac activitati.
cam asta despre gradi, nici nu l-am mai inscris la stat, cred ca ramanem aici.
In rest, am incercat si noi la "RIO" si am esuat , dupa 15 minute am iesit din sala fiindca deja tulbura grav linistea si toti radeau si nu se mai uitau la film; dupa ce si-a pus ochelarii : "mami, filmul vine incet spre mine; uite, daca intind mana, pot sa ating ursuletul ; stai, ca nu ajung, vrei sa ma duci pe un rand mai in fata?" se credea de fapt la teatru unde e interactiv si el raspunde si comenteaza cum vrea, ca noi i-am explicat gresit ca la cinema e ca la teatru.
madaiulia spune:
La multi ani Antonio!
La multi ani Al_Ma!
La multi ani Andreea!
La multi ani Eliza!
La multi ani Stefan!
La multi ani Dominic!
La multi ani Vladimir!
An@ povesteste-ne cum e cu doua motate.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
An@ spune:
Hello
!
AM ajuns ieri acasa, suntem bine, in proces de acomodare.
Multumim tuturor pt mesajele voastre si urari! am fost f impresionata ieri cand le-am citit! 
Nasterea si recuperarea au fost super usoare si totul a mers de la inceput pana la sfarsit bine, intr-o atmosfera relaxanta. va povestesc mai multe mai tarziu. Acum deja aud mieunat din dormitor.
dianalaura spune:
Multumewsc Mada de urari. Noi am avut ieri petrecerea, chiar de ziua lui. Deja a crescut, a fost intrebat din mai multe parti ce isi doreste de ziua lui, si la fiecare i-a spus altceva...ba un pistol, ba o masina cu telecomanda, ba puzzle-uri...se orienteaza sa primeasca mai multe ![]()
diana
8+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
DidiAlex spune:
LA MULTI ANI Stefan de Diana
sa fie sanatos si voios ..plus scuzele de rigoare pt intarziere
La multi ani !!! Dominic de Mihamora,
La multi ani!!! Georgi de Androix, La multi ani si pt Fratele mai mare sarbatorit!!
La multi ani!!! Dariu de Alina 25..Mica, mai sunteti vecine?
ati petrecut?!
unde gasesc si io impresii poze cu ziua Mayei..de ce te-ai lasat asa la fund?
La multi ani!!! Junior de KID
La multi ani!!! Matei de Alynta, hehe he..anu trecut ne anuntzat de bb 3 ca multe credeam ca rememorezi aparitia juniorului ![]()
Ella,
interesant ce spui de film..David al meu a mers la film..dar l-a teatru e refractar rau..dar nici nu vorbeste.
noapte buna
dianalaura spune:
Multumesc Didi de urari! Nu face nimic intarzierea, e bine primita la orice ora. Stiu cum e, eu de vineri seara nu am mai apucat la calculator, doar aseara am intrat pentru 10 minute.
Vreau sa urez si eu "la multi ani" pentru capsuneii din 14 si 15, cu scuzele de rigoare:
La multi ani Dominic de Irrinuca, Alessia de Lulu, Dominic de Mihamora, Mihail de Kid, Darius de Alina25, Bianca de Katthy, Matei de alynta27
La multi ani mami Al-ma!
Va ofer si o cafea si o felie de tort.
Pupici si o saptamana frumoasa.
PS. Motannel, ai nascut? ![]()
diana
8+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze