Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(131)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

didi nu m-am dat la fund, am inceput pregatirile pentru plecarea de duminica . Da, am fost aseara la ziua lui Darius, care a facut 4 anisori...copiii s-au distrat super. Iti trimit PM cu pozele.

an@ bine ati venit acasa! Cum e cu 2 motate? Ce a zis Ana?

liv v-ati intors din Amsterdam? Asteptam povesti si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Mica, la multi ani pt Maya! sa creasca mare, sanatoasa si sa fie norocoasa!

Ana a primit-o ff bine pe sor-sa. Ne-a vizitat si la maternitate, ar sta numai cu ochii pe ia, sa o mangaie, sa o pupe, sa ma ajute cand o schimb. O prezinta persoanelor care se apropie de noi.
Le-a spus copiilor in parc ca acum nu se mai joaca cu ei, ca o sa se joace cu surioare ei, "care e f frumoasa si are ochi albastri" .
Are gelozii care se indreapta spre noi, mai ales spre mine. Imi spune ca nu vorbesc destul cu ea (asta cand ma vede ca vorbesc cu altcineva), sau sa-i mutam si ei hainele din camera ei in camera mea (pt ca acolo am un raft cu hainutele Ecaterinei) si altele. Dar in mare e destul de intelegatoare.

Ecaterina e cumintica, mai putin noaptea cand de la 2 la 5 nu vrea sa doarma, timp in care imi face tzatzilii varza .In rest suge si doarme cate 2 ore. Am cam avut emotii cu alaptatul, pt ca se stie ca la cezariana vine mai greu laptele, iar in maternitate, desi privata si te gandesti ca sunt mai destupati, nu prea incurajeaza. Incurajeaza odihna mamelor, de parca suntem la sanatoriu acolo . Eu oricum am cerut-o la o ora dupa nastere si apoi cat mai des, pana a doua zi cand am putut sa stau cu ea singura in rezerva. I-au verificat si glicemia si i-au facut si proba suptului sa fie siguri ca am lapte . Exceptand asta cu alaptatul, in rest a fost super in maternitate din toate punctele de vedere: atentia doctorilor si asistentelor, conditii, mancare ...

S-a trezit, fug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Dau , si ca de ieri am baiat de 2 ani! A fost ceva restrans: bunicile, cumnata cu prietenul. Matei a fost bucuros!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

An@ felicitari!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Helou ,
aseara am revenit pe meleaguri romanesti dupa 8 zile SUPER, azi sunt cu treaba multa la servici, dar tot am bagat un ochi pe aici s-o urez pe Carmen.
Felicitari An@, aveam o rafala de intrebari, dar vad ca deja ai raspuns. Bravo ca totul e bine, fericire maxima in 4 va doresc!

La multi ani pentru ALMA, Stefan de DianaLaura (f reusit tortul Donald Duck!), Dominic de Irrinuca, Alessia de Lulu, Dominic de Mihamora, Mihail de Kid, Darius de Alina25, Bianca de Katthy, Matei de alynta27.

Asteptam vesti de la Motannel!

Didi, n-am prea inteles cum a fost cu hotul. Cu KLM am fost.
BettyR, o chestie interesanta apropo de Alexandra care e lipita de tine: noi tinem puii cat mai mult pe langa noi, insa olandezele fug la munca dupa o luna de la nastere caci altfel nu mai sunt platite. Ce-i drept acolo bonele sunt mult mai ieftine comparativ cu salariile mamelor.
An@, Mica, mai dureaza pana fac jurnalul (hihi, v-am invatat cu narav!) si vin pozele. Unde plecati, Mica? Unde-s pozele cu Maya la 4 ani?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Liviana, merci de aprecieri. Asa a fost comanda, Donald duck, si m-am conformat. Anul trecut l-am avut pe mickey. L-am intrebat acum pe Stefan ca la bebe ce tort sa ii facem, si el mi-a raspuns rapid: "Tort cu Goofy!". Deci pana nu ii terminam pe toti din gasca lui Mickey, nu ne linistim

diana 8+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Liviana bine ati revenit! Sa va fie de bine vacanta! Mai mergeti si cu copiii in concediu la vara?
Didi mi-am amintit povestea ta cu hotul. Eu cred ca a inventat R o poveste, stiu ca Andrei tot timpul povesteste chestii fantastice, dar e constient ca sunt inventate de el pentru amuzament.
Of, se pare ca nu mai mergem la Duni la vara. Cei de la agentie ne-au trimis raspuns ca nu mai au locuri in perioada solicitata de noi. Prietenii nostri au rezervat acum la hotel Barcelo Royal Beach din Sunny Beach. A fost cineva acolo? Sper sa fie ok.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Desigur, Madaiulia. Vom merge de pe 18 iunie la Ef Nord, tot la Casa Agave unde am fost anul trecut. In iulie vom merge si la munte, tot cu copiii. Eu am fost la SunnyBeach, dar nu la acel hotel; statiunea e ok.
Dianalaura, e bine ca te pricepi sa faci torturile cerute de copii; asta ii face fericiti si pe ei si pe tine, mai ales ca stii ce pui in ele si deci calitatea+gustul sunt superioare. Trebuie sa il intreb si eu pe Bogdan ce fel de tort prefera anul asta.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Salut.
Repejor ca piciul e in pat si pana sa citesc eu doua pagini a inceput sa aiba volumul in crestere asa ca nu prea am timp de scris tot ce vreau dar incerc.

Ana FELICITARI !!!! Ma bucur ca v/ati acomodat, acum e cel mai important, daca merge totul acum bine, restul va veni de la sine mai tarziu si va fi super.
Betty , imi pare rau pentru Alex. Incet incet se va obisnui si vei reusi sa o si intarci. Eu mi/am pus un plasture pe un san cand am intarcat/o pe Eliza pentru ca imi facuse rana la un sfarc. De atunci a inceput sa traga incet si mai rar iar intr/o saptamana reusisem performanta. Problema a fostcu laptele ramas cu care am avut ceva de lucru.
Acum oricum am planificat si pe Andrei doi ani de laptic propriu ....o sa vedem cum va fi cu intarcatul si la baiat.
Dianalaura, Felicitari !!!! si nu te mai gandi la lucruri negative. Eu numai cu gnadul acolo am fost iar cand am sangerat si eram pe punctul de a pierde mi/am schimbat atitudinea si a fost totul bine pana la final. Cand simti ca ai vreo temere roaga/te mult si va fi bine, te vei mai linisti.

Ella, hai ca uite se vede ca acum Bob e mai marisor, vezi ce difrerenta de atitudine?????..... .

intre timp noi ne/am botezat, a fost un chef super frumos cu 70 de persoane, va pun poze cand le preiau....Andrei a fost tare cumintel, de fapt asa cum m/am obisnuit.

A mai fost si petrecerea Elizei, cu toti prietenii ei....off am fata mare de acum . Apropo mutumesc mult de tot de urari!!!!!
deci am multe sa va povestesc si/n cuvinte si/n imagini......sper maine sa apuc.

multi pupici la toate.

Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Vas, multumim!
Sa-i fie de bine botezul lui Andrei!
Asteptam poze!
Aveai dreptate ce uriase par surorile mai mari pe langa bebelusi ...mi se pare asa mare Ana acum, am impresia ca s-a mai inaltat si ingrasat. chiar o sa o canteresc sa vad daca e real sau doar iluzie optica .

Ella, am ras de am murit de cum s-a comportat Bob la film . Fff tare! N-ai putut sa-l faci sa vorbeasca mai incet si totusi sa vedeti filmul?
Si Ana pune intrebari, dar in soapta. Desi marea parte a intrebarilor vin dupa .

Mergi la inceput