Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(131)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

La multi ani Petra, Maia si Mara, Eduard Andrei, Andreea Maria, Matei Stefan, Eliza Ioana!
La multi ani bebeta!
Fetelor eu sunt un pic suparata si cu morcov, avem deja la odisee 8 fete a caror sarcini s-au oprit din evolutie...am mai ramas 58...astept cu infrigurare sa treaca timpul si sa simt cu misca bebele...asa macar voi fi mai linistita..

diana 8+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Dianalaura, linisteste-te, am fost si eu stresata si m-a linistit An@, sigur o sa fie bine!
Didi, merci ; adica nu ti-ai dori fete sau nu te vezi facand?!

Mami de Livia (8 iunie 2007) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Duminica parea a fi o zi ca oricare alta. Spre ora 22 ma simt din ce in ce mai rau. Incepe febra, frisoane si o stare de rau generala. Ma durea si carnea pe mine. 3 zile asa am tinut-o. De luat (in alaptare) nu am avut prea multe optiuni: paracetamol, frectii, tantum verde, vit C cu propolis, aerosoli cu prospan. Am decurs si la "babisme"- cartof ras cu otet si spirt la gat. Dupa ce s-a incheiat cu febra ma durea gatul ca nu puteam inghiti nici saliva. Ce mai...am zacut la pat. Noroc ca a fost sotul acasa.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Vas & Betty & Mary La multi ani!!!! sa va
Sa va traiasca si sa fie sanatoase si norocoase.

Cuvintele astea chiar daca-s desprinse dintr-un tipar spun multe si reprezinta esenta in viata. Asa ca ma intorc la origini si nu mai caut alte urari

Chichi, nu conteaza ce vreau io sau nu..cred ca e o chestie de chimie, ca io nu o sa fac fete. Punct.

Cand citesc telegramele astea ma enervez teribil. Si taman mie Ioana imi zice ca-s zgarcita la info

Asa ca nu mai zic nimik, ca azi e si 13 vineri, saracii templieri

Mergi la inceput

Alynta, oboseala, stressul..multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Alynta, sanatate!
Didi, chiar nu am vrut sa te enervez. Te pup

Mami de Livia (8 iunie 2007) si 18+

Mergi la inceput

chichi..nu ma enervezi tu..ma enervez io..ca uneori imi doresct sa ma lupt cu cineva pe aici..si nu am cu cine

noi plecam azi in Köln.
macar daca-s plecata de acasa dorm.

ieri imi povesteste R ca de dimineatza a plecat el cu pretenii lui din gradi, sa puna o capcana pt un hotz si nu numai ca nu l-a prins dar mai rau i-a prins hotzul pe ei si i-a legat fedeles si l-am pus sa imi spuna si auf Deutsch, ca R uneori mai da rateuri cu sensurile pe romaneste..si era la fel.
David are coatele si genunchi praf facutzi..nu stiu cum mai merge, numai tampenii face in gradina.

am aflat si sursa alergiei la mine : din cauza ca caldurii care e la noi si lipsa ploii , polenul si praful e la inaltime..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Multumesc de urari!

La multi ani! Eliza de vas si Maya de mica!

Ana, Felicitari mamico!
Sa iti traiasca printesa nr 2 sa fie sanatoasa si norocoasa! Abia astept sa ne spui cum sunteti!

Eu am inceput lucru, sunt cam obosita si nu mai am nici un minutel liber, fiecare e ocupat si planificat. Andreea nu prea are treaba ca e obisnuita la gradinita, dar Alexandra sufera si ma pazeste sa nu mai dispar, cand ma prinde suuuuge si nu ma mai lasa, se tine de piciorul meu si de haine, asa merg cu ea prin casa. Dimineata se scoala si imi aduce hainele, papucii, se urca in carut si spune sa o iau si pe ea, e rau ca eu plec deodata cu andreea si ea crede ca noi mergem impreuna afara si ea ramane acasa.

Ella, cum e Bob la gradi? ii place?

Dianalaura, stai linistita ca o sa fie bine! Mai fa o ecografie sa vezi ca samburelul e ok, daca esti prea stresata ...

Mergi la inceput

of mai Betty, ce le mai tragi si tu

ti-ai facut un plan cu alaptatul? am observat ca doi ani e o vb asa de critica..ca simt diparitia mamei. crezi ca daca ai duce-o si pe ea la gradi nu ar fi mai bine?
io am o pretena a carei fetitza de 2 ani nu mergea la gradi daca mamei ei era acasa..asa ca musai trebuia sa plece si ea.
si la David a fos mai bine cand l-am lasat io in gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Didi, nu stiu cum si ce sa fac? ca daca o si intarc acum, o sa fie f rau, eu zic ca nu e momentul ... nu cred ca la gradi ar fi mai bine, ca acasa e si taica-sau si o bona tanara, calma, frumoasa, care are copii mai marisori si stie cum sa se poarte, dar e altfel ea, mai lipita si nu ma mir ca nu am disparut niciodata mai mult de 2-3 ore de langa ea, si doarme cu mine de cand am nascut-o cu nasul in tzatza. taica-sau o adoarme de amiaza, la el merge daca e ceva, daca pleaca si el plange, si nu se lasa consolata deloc, se arunca pe jos si plange si jumate de ora, daca nu e unul dintre noi ... asa a facut cand am lasat-o cu mama de ex, a trebuit sa il las pe darius la pizza singur si sa fug cu taxi ca nu o mai putea opri, o gasesc toata rosie si patata de plans ... ma gandesc ca se va obisnui treptat, ca dispar-apar, cred ca e f mult pt ea, numai la 6:30 ajung seara, dimineata uneori nu ma vede ca doarme cand plec ... la gradi nu o duc asa repede din mai multe motive, nu rezista pana la masa de amiaza , adica se oboseste repede mai ales cum sunt copii si agitatie pt ea si ar adormi inainte poate, ca de multe ori adoarme si la 11:30, sau 12:30 oricum cand vine de afara nu rezista sa mai manance, si ca trebuie sa vad la ce face alergie, sa ii fac analize sa stiu clar , ca nu m-as risca asa ... aproape sigur cacao, susan, alune, nuci, dar mai sunt ... ca inafara de carne, oua, legume facute in casa, fructe, nu ii dau nimic cumparat gata facut, ca orice ii dau ii apar bubitele pe fata ... ma refer la covrigei, ori cereale, ori iaurt, sau prostii de rontait, nu le iau deloc, dar daca se intampla sa merg sau ce stiu eu , imediat e plina de bube ...si la gradinita au mancare ok, dar au o data pe luna iaurt cu fructe, dimineata cereale cu lapte, ori rar au ceva paste cu sunca si nici sunca sau orice preparat pe baza de carne cumparat, iar nu e ok.

Faza tare, i-am dat sa suga alexandrei inainte sa merg la lucru si mi-am deschis breteaua de la sutien, si am uitat sa o inchid, am observat eu ca mi se tot lasa cupa si doar in birou cu 30 de barbati, mai bine zis de baieti tineri, am observat ca eu nu sunt inchisa, evident ca eram cu un maieu alb, sper ca nu am intrat eu tzatzele in vant asa pe usa ... atunci mi-am zis ca ar trebui totusi intarcata ...

Mergi la inceput