Sumetrolim, iarasi suntem raciti!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Aici sunt de-acord, trebuie sa ai noroc sa nimeresti un doctor bun. Eu sunt patita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Asa este. Trebuie sa-ti scoata Domnul in cale medicul bun. Eu sunt foarte incordata si putin demoralizata din cauza faptului ca...fetelor, eu nu am facut niciun fel de studiu in domeniu, si este un stress enorm sa vad ca nu pot avea incredere in niciun medic! Mi-as fi dorit sa cunosc un medic pe mana caruia sa merg fara rezerve... Mi-e teama de indoielile mele, de deciziile pe care le iau dupa capul meu, din instinct, fara nicio baza stiintifica....

Mergi la inceput

Sunt 2 saptamani de cand a debutat nasul infundat cu muci, inca nu i-a trecut. Nu mi se pare normal. Si pe langa astea, a mai aparut si tusea productiva. Ii tot dau siropuri, dar fara rezultat.

Maine vreau sa-l duc la laborator sa-i fac analizele, nu i le-am mai facut de 2 ani. Intrebarea este: analizele vor fi modificate din cauza starii lui? Sau de la siropurile de tuse? Sau biseptolul care l-a luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zina
Intrebarea este: analizele vor fi modificate din cauza starii lui? Sau de la siropurile de tuse? Sau biseptolul care l-a luat?[/i]

DA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

unele viroze tin si mai mult de 14 zile, primele cu febra si congestie, apoi ramane congestia nazala, alternata cu muci lipiciosi, apoi mai apare si tusea care tine si 3-4 saptamani, intai seaca apoi productiva. Siropurile de tuse nu sunt bune de dat imediat. Tusea e o reactie normala de aparare a organismului care incearca sa elimine si degajeze caile respiratorii de mucusul produs. Se apeleaza la siropuri doar cand tusea este extrem de obositoare.
Leacurile gen saculet de sare cald pus pe piept calmeaza tusea, ceaiul de frunze de ceapa, sucul de ridiche neagra, mierea cu lamaie, aerosolii/inhalatiile cu apa +sare de mare, mentinerea unui aer umidificat corespunzator, usor salin in casa fie cu aparatul salin fie cu vase cu apa puse pe calorifere sunt bune de incercat inaintea siropurilor din farmacii. Si bineinteles o alimentatie usoara, vitaminizanta, hidratare suficienta, odihna, buna dispozitie din jurul copilului, aerisirea locuintei, baile de soare ajuta mult.

Acum analizele nu vor fi relevante, copilul tocmai a trecut printr-o viroza, vor iesi modificate si VSH-ul si altele, cred ca ar trebui sa amani analizele pentru cand iese din convalescenta.

Sper sa gasesti un medic bun si de incredere, asta e cel mai important, si, as mai avea un sfat, sper sa nu te superi, incearca sa nu-l mai duci in colctivitate pana la toamna cel putin, acus se termina anul scolar, ai o bona am inteles, incearca sa il pui pe picioare si sa-i fortifici imunitatea cu produse naturale, apeleaza cu incredere la gemoterapie, poate sa petreci mai mult timp cu el pe cat posibil

sanatate si sarbatori linistite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zina

Sunt 2 saptamani de cand a debutat nasul infundat cu muci, inca nu i-a trecut. Nu mi se pare normal. Si pe langa astea, a mai aparut si tusea productiva. Ii tot dau siropuri, dar fara rezultat.

Maine vreau sa-l duc la laborator sa-i fac analizele, nu i le-am mai facut de 2 ani. Intrebarea este: analizele vor fi modificate din cauza starii lui? Sau de la siropurile de tuse? Sau biseptolul care l-a luat?

1. tusea e normal sa apara, pentru ca se elimina mucozitatile din tractul respirator superior. este cursul normal al bolii, mucii aia nu au cum sa dispara in neant, nu se volatilizeaza. deci trebuie eliminati - in cazul asta, tusea e buna. nu trebuie stopata deci.
2. daca ii faci analizele leucocitele vor iesi marite, vsh-ul la fel, eventual si Hgb putin mai scazuta daca nu a mancat bine zilele astea, deci iar te vei panica. mai bine asteapta sa treaca simptomele si sa isi revina, fa analizele dupa 10-14 zile.
sanatate si refacere rapida!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

si nu ar strica si analizele uzuale pt ficat.cred ca sunt valorile vor fi uriase,dat fiind faptul ca el ia zilnic unul sau mai multe siropele.
eu zic ca ar fi bun un protector hepatic,naturist.
si ,parerea mea personala,lasa si corpul sa lupte putin,sa isi cladeasca cat de cat imunitate.tot actionand cu siropele de fiecare data,corpul sigur isi va gasi un alt "teren de actiune" ,o alta preocupare - o alergie,ceva.
si se prea poate ,sa ii faci mai mult rau decat bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Zina, Maria mea e tot de 2 saptamani cu mucusori si tuse. Mucusorii s-au mai redus dar noaptea are cel putin 3-4 reprize de tuse (relativ scurte). Aud ca-i vin secretii pe gat. Nu fac nimic altceva decat ca-i pun ser si apa de mare frecvent. In rest, nimic. A luat Stodal o saptamana. Ziua nu tuseste mai deloc. Mucusorii sunt aposi si nu curg tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Zina, nu il mai chinui, zau...vine Pastele, lasa copilul in pace.Relaxeaza-te.
Nu il mai duce si la intepat ptr analize, nu e cazul.
Nu il mai duce la gradinitza, daca crezi ca nu e cazul, pana la toamna.
Toata vara pregateste-te TU psihic ca o sa inceapa iar cu o perioada de viroze, poate mai putine, avand in vedere ca s-a marit si daca si tu il lasi putin sa lupte cu boala, ii faci o cura de legume/fructe si imunostimulatoare naturale.
Dar la fel o sa fie si din toamna(mai mutl sau mai putin, nu ai de unde sa stii).
Luca a terminat in 11 zile cu mucii, tusea a ramas, productiva-iritativa, doar dimineatza la trezire, si uneori cand alearga in parc, nu ii mai dau nimik, nici un fel de sirop, de 4 zile.
Ma astept dupa Paste cand merge din nou la gradinitza sa mai colecteze ceva, din nou, sau poate nu daca vremea se incalzeste, dar asa este normal.
Oricum, am observat, colecteaza virozele de prin gradinitza, dar odata cu trecerea timpului nu mai colecteaza chiar tot ca la inceput, in toamna, nu mai dureaza refacerea atat de mult si nici complicatiile nu mai apar.Mai are si pauze intr ereprizele de muci .
Este clar ca organismul lui incepe sa fie obisnuit cu "crocobaurii" de colectivitate.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

De-abia acum am citit mesajele.

Am fost de dimineata la laborator. Si-a adus aminte saracutul, am fost acum 2 ani acolo cu el si a stiut imediat ce-o sa se intample. A plans, dar a trecut. I-am facut si analizele de ficat, rinichi, cele uzuale. Ma astept sa fie putin modificate, deoarece cred ca si Singulair-ul produce reactia asta. De 2 zile nu i-am mai dat nimic, doar seara Singulair si Aerius. Tusea n-a trecut, mucii n-au trecut. Eu sper sa treaca de la sine. Asta este. Daca n-au trecut cu ce i-a fost recomandat de medic, atunci ce sa mai fac?
Doar sa sper.

Mergi la inceput