Pufii isi iubesc mamicile! (15)
Raspunsuri - Pagina 13
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Dece mie mi-a zis tipa de la masaj ca daca o intarc pe Mara, sa ma duc la ea sa-mi faca nu stiu ce impachetari sa ma faca supla pana la vara. ![]() ![]() Mai este si colon helpu care am inteles ca este eficient, in tinerete mai slabeam si cu ceai verde, masajul anticelulitic, cam astea mi-au venit in minte. ![]() Ruxita sorry de situatie neplacuta cauzata de intarzierea indemnizatiei. Si iarasi zic ca nu-i corect, prin posta a venit pe data de 8, in unele conturi a intrat deja. ![]() BF ma bucur ca Dani e vioi, si eu m-am gandit la roseola cand ai spus de febra + eruptie. sa scapati repede, repede._ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mire, am facut eu la impachetari de nu am mai putut....transpiram o gramada si nu slabeam nici un gram.
Tot dieta si masajul sunt sfinte.
Acum mi-am luat 8 sedinte de Vacuum. Am fost la prima. Mi-a placut. Sper sa aibe vreun efect.
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Pai...nu stiu ce sa zic....la iris, inainte sa-i iasa maselele...avea ceva in gura ![]() ...hoorrrorrr!...(mai are doar una de iesit acum, asa ca situatia arata ceva mai bine). Adica locurile de unde au erupt premolarii erau efectiv ca niste vulcani, rosii-sangerii-albi-mov(o poezie de culori)...si vulcanii astia erau aproape mai inalti decat incisivii! Eu cred ca e imposibil sa-i ratezi...zic si eu , nu stiu...poate nu e la fel la toata lumea...Sorina, mami de Diana si Iris |
da, cum zici tu n-ai cum sa ratezi asa ceva... dar m-am gandit la canini... eu chiar nu stiu sa zic daca iese un dinte, de ex. data trecuta, doc mi-a zis ca ii ies incisivii laterali de jos, eu ma uitam ca chioara si nu vedeam nimic... poate ies caninii... sau poate fi o viroza (dar fara muci, tuse & co, se poate asa ceva?) Pana luni sper sa clarific de ce face febra, daca nu si nu, ne ducem la cabinet...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui miremia Dece mie mi-a zis tipa de la masaj ca daca o intarc pe Mara, sa ma duc la ea sa-mi faca nu stiu ce impachetari sa ma faca supla pana la vara. ![]() ![]() Mai este si colon helpu care am inteles ca este eficient, in tinerete mai slabeam si cu ceai verde, masajul anticelulitic, cam astea mi-au venit in minte. ![]() Ruxita sorry de situatie neplacuta cauzata de intarzierea indemnizatiei. Si iarasi zic ca nu-i corect, prin posta a venit pe data de 8, in unele conturi a intrat deja. ![]() BF ma bucur ca Dani e vioi, si eu m-am gandit la roseola cand ai spus de febra + eruptie. sa scapati repede, repede._ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
ca-i pe 8 sau pe 20 e totuna, adica mai repede ii primesti, mai repede ii cheltuiesti... trebuie sa-ti asiguri banul rotund, ceea ce noua nu ne iese, ne zbatem ca pestele pe uscat in fiecare luna inainte de indemnizatie 2-3-4 zile. Ce mai regret acum toate kkturile care le-am cumparat vreodata! Mi-am luat niste creme cu 2 mln cu 3 ani in urma... ce crezi, azi am regretat ca am dat banii pe asa ceva!
--------------------------------------------------------------------------------------------
simplicity spune:
BF ma bucur ca sunteti mai bine,si Ariana a avut o eruptie (asa cum spui tu) si ni s-a spus atunci ca era reactie de la febra(mai mare)...sper sa scapati repede de bubite
Miremia vizita placuta 
am prb cu Ariana ,ea cand s-a nascut a avut prb cu cordonul ombilical,buricutul a trebuit cauterizat,se pare ca mai trebuia inca un pic,acum are infectie si ii dau antibiotic(e prima data cand ii dau AB) ;faza e ca eu am semnalat ca nu e ok si mi-au spus ca se rezolva de la sine(ca avea un pic de discharge),acum s-a inrosit in zona buricului si e mai tare asa ca am dus-o la urgente;mi-e ciuda ca eu mereu am sustinut ca nu e normal dar ma loveam de un zid intreg si aici nu poti ajunge la pediatru decat prin mf,nicaieri nu poti ajunge fara trimitere de la mf.... oricum facem tratament dupa care mai cauterizeaza acolo un pic,sper sa fie totul bine
O seara linistita
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui simplicity BF ma bucur ca sunteti mai bine,si Ariana a avut o eruptie (asa cum spui tu) si ni s-a spus atunci ca era reactie de la febra(mai mare)...sper sa scapati repede de bubite ![]() Miremia vizita placuta ![]() am prb cu Ariana ,ea cand s-a nascut a avut prb cu cordonul ombilical,buricutul a trebuit cauterizat,se pare ca mai trebuia inca un pic,acum are infectie si ii dau antibiotic(e prima data cand ii dau AB) ;faza e ca eu am semnalat ca nu e ok si mi-au spus ca se rezolva de la sine(ca avea un pic de discharge),acum s-a inrosit in zona buricului si e mai tare asa ca am dus-o la urgente;mi-e ciuda ca eu mereu am sustinut ca nu e normal dar ma loveam de un zid intreg si aici nu poti ajunge la pediatru decat prin mf,nicaieri nu poti ajunge fara trimitere de la mf.... oricum facem tratament dupa care mai cauterizeaza acolo un pic,sper sa fie totul bine O seara linistita ![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
si pe cont propriu in sistem privat nici asa nu se poate? iti trebuie trimite de la medic de familie? daca nu te intelegi cu doc de fam, nu poti sa-l schimbi? (ca in filmele americane sa mergi la cabinete, pana dai de medicul care iti convine)...
Sa rezolvati repede problema! Da, si eu cred ca uneori mama poate sa intuiasca, simta, vada lucruri care pot scapa unui medic chiar si experimentat... pentru ca ea isi vede copilul zilnic si are un simt acut (radar) pentru neokey...
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Mire, am facut eu la impachetari de nu am mai putut....transpiram o gramada si nu slabeam nici un gram. Tot dieta si masajul sunt sfinte. Acum mi-am luat 8 sedinte de Vacuum. Am fost la prima. Mi-a placut. Sper sa aibe vreun efect. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
cu cupon de reducere? sau pret intreg? sa-mi zici te rog daca are efect vizibil asupra celulitei...
Ruxita spune:
gata, umplut o pagina cu spamuri...
o noapte linistita la toti pufii!
micki_mica spune:
Seara buna si de la noi!
Primiti in avans o cinste?
Va invit la o felie de tort si o cupa cu sampanie,
pentru ca floricica nostra din gradina, este sarbatoritul zilei!
Si spre final o cafea cu o trufa...sa fie cofeina in sange, la maxim!
Cum o sa fie o zi cu musafiri, am zis sa va cinstesc, fetele mele de suflet! 
Si tuturor florilor, sarbatorite
"SA TRAITI CU NUMELE!" 
Ps: Muuulta sanatate piticilor..of of, ma gandesc si la ei, si la voi, ca tare va mai chinuiti. 
Mami a lui
Florin - Cristian
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/89-mac-rosu.html" target="_blank">Mac rosu
Magazinul meu
Loredana71 spune:
Hai sa spun si eu buna seara,ziua buna sau cum vreti!
Astazi am umblat pe drumuri,am fost la magazinul bio sa iau legume ca vreau sa incep o cura cu sucuri de legume la recomandarea unei bune prietene,am mai fost sa ii iau Larei ce ii mai trebuia,servetele,niste cereale,iaurturi,maruntisuri din astea,si am ajuns seara tarziu acasa...Lara vorbeste toata ziua,nu pot sa reproduc ce spune,dar ii turuie gura fara oprire,ma face sa rad cand o aud....Foloseste mult literele b,g,d,asta inteleg,si in rest cuvintele ei obisnuite:mama,tata,papa...Rade toata ziua si cum aude pe cineva pe strada ca rade,rade si ea cu gura pana la urechi...Le topeste pe toate batranicile pe strada
Voi ati inceput cu olita?Eu i-am cumparat-o de cateva luni,dar nu am facut inca nimic,o are pe aici si se mai joaca cu ea...Cand incepeti trainingul?
Ruxita,imi pare tare rau de necazuri cu banutii...Stiu ce povestesti,am avut si eu perioade din astea cand eram in Romania,si tare nedrept mi se pare,dar,na...asta e viata...Sper sa va ajute Dumnezeu sa gasiti o solutie ca sa nu va mai necajiti asa...
Micki,,m-am bagat deja la felia de tort,si urez sa va traiasca bobocelul,sa fie sanatos si norocos!
In rest,as mai avea ceva de scris,sincer,m-am tot gandit daca sa zic sau nu,si am decis sa zic,ca,na,asa e normal,sa spunem ce avem de spus...Zic dinainte ca nu vreau doamne fereste sa fac pe desteapta sau sa dau lectii pe care nu sunt capabila sa le dau...Insa vreau doar sa impartasesc din ceea ce am invatat eu aici,ca eram si eu tot asa invatata cu sistemul romanesc,in care toata lumea e medic si toata lumea se trateaza singura...Sa vin la subiect:cred ca va faceti mult prea multe probleme cu sanatatea pruncisorilor nostri...Sa nu se inteleaga acum ca las copilul de izbeliste si nu ma preocup deloc de sanatatea lui,insa de aici pana la a face analize copilului fara sa mi le ceara un medic,adica sa iau sange copilului doar pentru ca are febra mi se pare putin exagerat...Cred ca va faceti rau singure...Aici in Germania nu te baga nimeni in seama sa recolteze sange sau urina sau sa faca teste pe care nici un medic nu le-a cerut,nu poti sa iei medicamente pentru copii de varsta alor nostri din farmacie decat cu reteta..Pe mine m-au trimis acasa de la spital,unde am mers de urgenta cu Lara cu 40,2 de grade...M-au trimis acasa si mi-au spus sa ii pun comprese din cand in cand si paracetamol alternat cu nurofen,si atat...Aici exista si un termen care se numeste febra de 3 zile,deci in decurs de 3 zile,nu te baga nimeni in seama,ci ti se spune clar,copiii sugari fac febra,fara motive anume,fara a fi bolnavi...Aici raceala sau viroza sunt considerate stari normale,trecatoare si care nu se trateaza cu nimic!Nu se trateaza decat febra cu antitermice si nasul cu picaturi,ca sa poata dormi noaptea,nu ca s-ar intampla altceva cu mucisorii...Am mai avut o gripa din aceea la stomac,a fost iarasi febra,vomitat,diaree,vomita tot ceea ce manca...Mi-a dat doctorul ei un supozitor Vomex,dar doar unul,si mi-a spus asa:daca vomita,inseamna ca nu vrea sa manance,nu?nu-i mai dati daca nu vrea,doar apa,multa apa...Si s-a facut intotdeauna bine,si duce si boala pe picioare fara nici un fel de problema,doar atunci cand avea febra mare statea doar lipita de mine mititica...Si nu a fost niciodata bolnava mai mult de 3 zile,adica bolnava serios zic...
Fetelor,sa nu va suparati pe mine,va rog,eu chiar cred ca poate ajuta pe cineva ceea ce am scris,ca pana la urma avem acelasi tel toate,sa crestem copii sanatosi si puternici!
Sa ma iertati daca am suparat pe cineva,nu am avut aceasta intentie,nu m-am referit la nimeni in particular...
Sa aveti o duminica minunata!
sorina_bz spune:
Buna dimineata!
Multumim de cinste Miki! Sa va traiasca floricica, sa fie sanatos, si sa va aduca numai bucurii!
Adaug si eu la cinste un expresso cu spuma de lapte si scortisoara, si un chec cu migdale, pentru floricica din gradina mea!
Si un La Multi ani! tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi, "Sa traiti cu numele"!

, nu stiu...poate nu e la fel la toata lumea...
de Daniel, n.01.02.2010