Pufii isi iubesc mamicile! (15)
Raspunsuri - Pagina 14
danasor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity BF ma bucur ca sunteti mai bine,si Ariana a avut o eruptie (asa cum spui tu) si ni s-a spus atunci ca era reactie de la febra(mai mare)...sper sa scapati repede de bubite ![]() Miremia vizita placuta ![]() am prb cu Ariana ,ea cand s-a nascut a avut prb cu cordonul ombilical,buricutul a trebuit cauterizat,se pare ca mai trebuia inca un pic,acum are infectie si ii dau antibiotic(e prima data cand ii dau AB) ;faza e ca eu am semnalat ca nu e ok si mi-au spus ca se rezolva de la sine(ca avea un pic de discharge),acum s-a inrosit in zona buricului si e mai tare asa ca am dus-o la urgente;mi-e ciuda ca eu mereu am sustinut ca nu e normal dar ma loveam de un zid intreg si aici nu poti ajunge la pediatru decat prin mf,nicaieri nu poti ajunge fara trimitere de la mf.... oricum facem tratament dupa care mai cauterizeaza acolo un pic,sper sa fie totul bine O seara linistita ![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Imi pare asa de rau ca sunteti necajite, dar sigur va fi bine!!!

Din pacate cred ca nici un sist de sanatate nu e perfect pe lumea asta, dar sper ca de acum inainte sa aveti parte de cea mai buna ingrijire , pupam frumoasele dulci

danasor spune:
| citat din mesajul lui micki_mica Seara buna si de la noi! Primiti in avans o cinste? Va invit la o felie de tort si o cupa cu sampanie, pentru ca floricica nostra din gradina, este sarbatoritul zilei! ![]() Si spre final o cafea cu o trufa...sa fie cofeina in sange, la maxim! Cum o sa fie o zi cu musafiri, am zis sa va cinstesc, fetele mele de suflet! ![]() Si tuturor florilor, sarbatorite "SA TRAITI CU NUMELE!" ![]() Ps: Muuulta sanatate piticilor..of of, ma gandesc si la ei, si la voi, ca tare va mai chinuiti. ![]() Florin - Cristian NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/89-mac-rosu.html" target="_blank">Mac rosu Magazinul meu |
de cinste 
Sa-ti traiasca floricica!

danasor spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Buna dimineata! Multumim de cinste Miki! Sa va traiasca floricica, sa fie sanatos, si sa va aduca numai bucurii! Adaug si eu la cinste un expresso cu spuma de lapte si scortisoara, si un chec cu migdale, pentru floricica din gradina mea! Si un La Multi ani! tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi, "Sa traiti cu numele"! ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
de coffi, si chec
Sa-ti traiasca , sa creasca si sa infloreasca cu numai bucurii in sufletzelul ei si al vostru!
frumoasa floricica Iris!
ale1212xa spune:
neatza
sorina, miki multumim de bunatati...si ce bunatati

sa va traiasca floricelele, sa se faca mari si zambitoare mereu
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
sorina_bz spune:
Danasor, Ale1212xa...

Multumim de urari, si vi le intoarcem inzecit!
puii frumosi, si mamicile gazele!![]()
Simply, Ruxita...Sa dea DD sa dati de capat repede problemelor!

decenuela spune:
neatza fetili...
aoleu....pai ce facusi maica, de dimineatza cu bunatati cand noi ne plangem de shunci atarnande?????
sarumana miki...sorina....voua si tuturor celor care au o floricica prin preajma...sa va trsaiasca ...s-o udati sa creasca mare si frumoasa...
LML TUTUROR FLORILOR
of simpli....multa sanatate dintzoasei...o sa fie bine, dar na,...ete ca tre sa ai si tu durdure....
loredana...nu-ti mai fa atatea prb..forumul e un loc in care fiecare ne dam cu parerea si fiecare invatza cate ceva din aceste pareri. eu personal....nu c-as fi inconstienta sau denaturata
dar sunt intru totu de acord cu ce zici tu....am fost f rar cu jiji la dr...bine, tre sa recunosc ca nici n-am av prb serioase...dar...na...
sa-ti fie de bine cumparaturile...
nemtoaica vorbareatza...
BF...stiti ca jiji a fc reactiw la priorix...la car dr din mine a zis ca dupa toata cetania de pe net ca e rujeola...ei...cand am aj la dr pt infarix medicul mi-a zis...ca trebuia sa vin cu el la analize sa vedem daca e rujeola sau un alt virusache cu manifestari identice
si ca...nu special dar cand ii voi face analize sa-i ia si antiorpi...
je sunt odihnita....greu mi-a adormit aseara...dupa ce mi-a fost cam maraici toata ziua...noaptea a fost rezonabil...o trezire imediata....consolat cu dansul ploii...si alta la 4 juma ..cu un bibe...acu asteptam....si sper sa mai doarma un pic...
BF...asteptam impresii de la vacum( cum e procedeul?)
am citit despre herbalife...ma bate un gand...dar tre sa ma mai documentez nitelus....oricum si acolo zice de alimentatie sanatoasa...
( nu vreau sa zic cum am comis-o iar la mall)...si apropo de mall...s-a deschis si la noi H&M...bine, era fulleala si nu m-am uitat decat la bb....de caciulita....slaba oferta , erau de vara..dar intrmediare...nu.
gata ca fac spam....
e soare....cik asa va fi si de paste, nu?
sa aveti o zi superba
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
Neata!
vai cat va invidiez ca va dorm pufii pana tarziu...
Loredana, nu se supara nimeni, stai linistita, dar aici lumea e ceva mai putin relaxata si mai putin increzatoare in medici... si devenim noi experte si ne documentatm si incercam sa anticipam una alta, ca nu ne iese e alta poblema...
de ex. noi, a facut 3 episoade de febra a cate 4-5-7 zile in total 21 de zile in decursul a 2 luni. Am fost la medic de nenumarate ori. Ma tot intreba daca i-am facut analize de pipi (desi nu mi-a recomandat in prealabil). Si pentru ca ma plictisisem sa merg la medic, n-am mai facut nimic, doar antitermice si multa rabdare (dupa unii prea multa). Dupa ce s-a terminat episodul febril, am cerut analize. Daca nu le ceream, nu mi le dadea (cred). Si am descoperit ca am avut infectie urinara cu e.coli.
Alt caz, me, ma plang medicului de una-alta, ma trimite la psihiatru. Asta de ani buni. Fac de capul meu o radiografie cu bariu si descopar un ulcer, o gastroduodenita, s.a. Dupa doctorita trebuia sa iau hapuri de nebuni (distonocalm)...
Acum vezi daca ce spui tu se aplica la realitatea noastra...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Noi n-am mai facut febra asta noapte... si cum sa nu-ti faci griji si sa nu te ingrijorezi? sa nu-ti treaca prin cap diverse?
mai deunazi imi spunea sotul de nu stiu ce descoperire in America carne infectata cu streptococi, stafilococi, rezistenti la tratamente cu antibiotice (animalele bolnave tratate cu nu stiu ce pentru consum uman)... iti trec prin cap toate prostiile din lume...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Noi n-am mai facut febra asta noapte... si cum sa nu-ti faci griji si sa nu te ingrijorezi? sa nu-ti treaca prin cap diverse? |
Ai toata dreptatea din lume..

Eu n-am patit, dar este de speriat febra asta, fara alte simptome...
, care apare si dispare ca Fantomas...
nyny spune:
Buna dimineatza...
Heeeii... iar e atmosfera de sarbatoare aici, cum imi place mie
Sorina, Micki multumim de cinste, sa va traiasca floricelele iubite

La multi ani tuturor pufuletilor, mamicilor si taticilor de pufuleti care poarta nume de flori !

Simpli sanatate multa Arianei, sa rezolvati repede problema.

Loredana

Eu locuiesc undeva in provincie si toti medicii de aici sunt fan antibiotic. Toti sunt foarte superficiali si din cauza lor, nu am incredere in sistemul nostru sanitar. Anul trecut de cel putin 2 ori i-am dat lui David antibiotic aiurea. Prima data ne-am internat in spital dupa o saptamana de febra ( sub tratament cu AB gresit desigur) si a doua oara tot dupa o sapt de febra, la fel sub tratament cu AB , cand am ajuns la Buc cu el mi-a spus sa intrerup tratamentul , pt ca din cauza lui nu scade febra.
... Si atunci, nu rupi internetul in doua, sa vezi ce si cum...? ca nu eu nu pot sa iau copilul in brate cand si sa ma carut cu el la Buc, unde sa zicem ca as mai avea incredere in cativa medici, de fiecare data cand are febra... nu pot nici sa stau nepasatoare si sa ma gandesc ca las' ca-i trece... adica poate stau o zi, doua, dar dupa aia incep sa ma panichez... sunt multe de zis. Oricum, bravo voua ca ati reusit sa plecati din sistemul asta.
Gata, ma duc sa hranesc familia....
si sa aveti o zi frumoasa.
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David