Pufii isi iubesc mamicile! (15)
Raspunsuri - Pagina 12
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita Kay are febra 38... nici nu stiu ce sa cred, i-am dat cu tantum verde in gat (a tusit de vreo 3 ori in ultimele 3 zile, foarte putin si foarte neclar, tuse de la raceala, s-a inecat, isi drege glasul)... deci avem febra... si zilele mai trecute tot l-am sondat si avea 37,7... sa fie dintisori? ca de mult nu ne-a iesit nimic! |
Sorry de temperatura puiului...In gurita nu se vede nimic care sa semene a nou dintisor, sau nu te lasa sa te uiti?
decenuela spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Kay are febra 38... nici nu stiu ce sa cred, i-am dat cu tantum verde in gat (a tusit de vreo 3 ori in ultimele 3 zile, foarte putin si foarte neclar, tuse de la raceala, s-a inecat, isi drege glasul)... deci avem febra... si zilele mai trecute tot l-am sondat si avea 37,7... sa fie dintisori? ca de mult nu ne-a iesit nimic! Eu ma bucur ca pe criza asta stau acasa... cum nu se platesc salariile si cum indemnizatia mea e mai mare decat salariul sotului care munceste zi de zi... atat ca indemnizatia mea nu acopera toate chletuielile casei, in mare parte (chirie, intretinere, telefon, curent, rata banca, tigari sot, jucarii, un consult medical, un medicament, si ceva alimente, fructe, carne, lapte, iaurturi, apa)... de multe ori asta inseamna strictul elementar. Invat economie zi de zi... of. (azi de ex. am renuntat sa cumpar zahar pe motiv ca e scump, am renuntat si la hartie igienica, am zis ca pe timp de criza refolosim ziarele, s.a.m.d.) Greu si complicat. E ca si cum am trai doar din indemnizatia mea si sotul ar fi somer... Toata speranta e ca va primi toti banii o data sau macar 2-3 salarii odata, bani de pus in banca, pentru casa... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
hai sa ma bag ...ca io-s cu mancarimi...
ce povestesti tu imi aduce aminte de pevremea cand eram bugetara si salamul mi se parea delicatesse pt ca eram cu rate..fc casa etc...si stiucum e sa tragi de bani....degeaba...
in ceea ce priveste criza...io cred ca incep , modest, sa se indrepte lucrurile...cel putin la noi la firma e in treacat multa lume...care e mai optimista...se fac angajari...se cauta oameni...
nu stiu in ce domeniu lucreaza sotul tau....eu ma intreb( pt ca tu spui de multa vreme ca nu-si ia banii la timp sau deloc) e singurul loc de munca? de ce nu incearca acelasi job in alta parte? ii place sa se chinuie sau e genul mai comod?
ce sa zic poate merita efortul sa se agite mai tare...ca e tare greu asa...sa muncesti...mok...si sa traiesti dintr-un salariu..offff
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Sorry de temperatura puiului...In gurita nu se vede nimic care sa semene a nou dintisor, sau nu te lasa sa te uiti? Sorina, mami de Diana si Iris |
ba da, ma lasa, dar nu stiu eu sa apreciez... casca gura mare si ma si musca... stiu ca e inflamat totul in gura (iau iesit toti incisivii) si in rest pauza, dar inflamatia cred ca e de la maselele care au coborat mult in gingie, dar nu se stie cand isi arata si coltii...
a facut 39.00 - lejer, transpirat natural, pus supozitor cu paracetamol, fara frisoane, yuuuupiiii prin casa...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
dece, nu comentez... e unul din multele motive pentru care sunt suparata pe el...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
livia1980 spune:
salut
Intru pe fuga...BF-nu are cumva roseola infantila??Pe net scria asa:trei zile febra, cu putina faringita uneori....apoi sunt f. vioi dar le apar in 2 zile bubitele si in 2 zile dispar. Exact asa a avut si Alexandru. Eu nu i-am dat nici un medicament. I-au iesit pe burtica si pe spate...si putin pe ceafa atat si semanau (mai ales a doua zi cu niste petisoare rosii)-exact cum aparea in fotografia de pe net....
Revin
decenuela spune:
danasor...sarumana...am dat si io o goagaleala...
da...sunt jde diete...insa...io cred ca poti sa iei orice...daca nu te abtii de kk-turi nu slabesti...
ce mai trebuie miscare si mancare sanatoasa...
evident...ca io as alege calea cea mai usoara...adik una...in care samananc dulciuri pana crap...si toate celelalte kk-turi...si sa iau pastila minune ssi sa arat ca o trestie....vise soro
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui Ruxita ba da, ma lasa, dar nu stiu eu sa apreciez... casca gura mare si ma si musca... stiu ca e inflamat totul in gura (iau iesit toti incisivii) si in rest pauza, dar inflamatia cred ca e de la maselele care au coborat mult in gingie, dar nu se stie cand isi arata si coltii... a facut 39.00 - lejer, transpirat natural, pus supozitor cu paracetamol, fara frisoane, yuuuupiiii prin casa... |
Pai...nu stiu ce sa zic....la iris, inainte sa-i iasa maselele...avea ceva in gura

...hoorrrorrr!...(mai are doar una de iesit acum, asa ca situatia arata ceva mai bine). Adica locurile de unde au erupt premolarii erau efectiv ca niste vulcani, rosii-sangerii-albi-mov(o poezie de culori)...si vulcanii astia erau aproape mai inalti decat incisivii! Eu cred ca e imposibil sa-i ratezi...zic si eu
, nu stiu...poate nu e la fel la toata lumea...
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui livia1980 salut Intru pe fuga...BF-nu are cumva roseola infantila??Pe net scria asa:trei zile febra, cu putina faringita uneori....apoi sunt f. vioi dar le apar in 2 zile bubitele si in 2 zile dispar. Exact asa a avut si Alexandru. Eu nu i-am dat nici un medicament. I-au iesit pe burtica si pe spate...si putin pe ceafa atat si semanau (mai ales a doua zi cu niste petisoare rosii)-exact cum aparea in fotografia de pe net.... Revin mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
O fi, n-o fi...nu stiu. Doc de la Colentina a zis ca e virus.
No....acuma, si roseola si alt virus, tot fara tratament este.
Sper din tot sufletul sa nu mai faca febra.
merci.

miremia spune:
Dece mie mi-a zis tipa de la masaj ca daca o intarc pe Mara, sa ma duc la ea sa-mi faca nu stiu ce impachetari sa ma faca supla pana la vara. 

Mai este si colon helpu care am inteles ca este eficient, in tinerete mai slabeam si cu ceai verde, masajul anticelulitic, cam astea mi-au venit in minte.
Ruxita sorry de situatie neplacuta cauzata de intarzierea indemnizatiei. Si iarasi zic ca nu-i corect, prin posta a venit pe data de 8, in unele conturi a intrat deja.
BF ma bucur ca Dani e vioi, si eu m-am gandit la roseola cand ai spus de febra + eruptie.
sa scapati repede, repede.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
Ruxita nasoala treaba cu temperatura asta. Poate ies ceva masele totusi... nu stiu ce sa zic. M-a ferit Dumnezeu de febra asa din senin. Ai mei n-au facut decat combinata cu tuse, muci, s.a... Sa aveti o noapte linistita.

BF Doamne ajuta sa treaca repede eruptia si sa nu mai faca febra. 
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David