Pufii isi iubesc mamicile! (15)
Raspunsuri - Pagina 11
Ruxita spune:
Kay are febra 38... nici nu stiu ce sa cred, i-am dat cu tantum verde in gat (a tusit de vreo 3 ori in ultimele 3 zile, foarte putin si foarte neclar, tuse de la raceala, s-a inecat, isi drege glasul)... deci avem febra... si zilele mai trecute tot l-am sondat si avea 37,7... sa fie dintisori? ca de mult nu ne-a iesit nimic!
Eu ma bucur ca pe criza asta stau acasa... cum nu se platesc salariile si cum indemnizatia mea e mai mare decat salariul sotului care munceste zi de zi... atat ca indemnizatia mea nu acopera toate chletuielile casei, in mare parte (chirie, intretinere, telefon, curent, rata banca, tigari sot, jucarii, un consult medical, un medicament, si ceva alimente, fructe, carne, lapte, iaurturi, apa)... de multe ori asta inseamna strictul elementar. Invat economie zi de zi... of. (azi de ex. am renuntat sa cumpar zahar pe motiv ca e scump, am renuntat si la hartie igienica, am zis ca pe timp de criza refolosim ziarele, s.a.m.d.) Greu si complicat. E ca si cum am trai doar din indemnizatia mea si sotul ar fi somer... Toata speranta e ca va primi toti banii o data sau macar 2-3 salarii odata, bani de pus in banca, pentru casa...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Hello fete! Dece iti inteleg perfect of-ul, si burta mea arata ca prin luna a 5-a. Nu stiu, cred ca dupa paste ma apuc de ceva ca e grav. Acum daca nu mai alaptezi ai mai multe variante pt pierderea kg.![]() Ruxita cred ca iar m-ai confundat (la faza cu documentatul). Eu mi-s undeva pe la mijloc, nici foarte documentata, nici mare ignoranta, raman surprinsa cand vad cate stiu unele dintre fete si ce frumos isi expun cunostintele. Cu urlatul lui Kay, imi dau si eu cu parerea pt ca noi nu ne lovim de pb asta....incearca sa-l distraga cu ceva? Copiii stiu ca uita repede, mi se pare ciudat ca plange tot timpul cat esti plecata. N-ar tb sa planga putin si sa uite? Haircut, Nyny sper sa va puteti odihni azi. ![]() Sorina poate se mai linisteste Iris, sa va puteti bucura de vizita. ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
nu stiu, si eu sunt suparata pe chestia asta, ca nu pot face un pas si ei nu ma ajuta sa pot pleca cu inima impacata (de ex. pentru un consult medical), ca nu incearca sa-i distraga atentia, ca nu se joaca cu el suficient, ca nu se dau peste cap, ca nu fac mai mult! Sotul tot il filmeaza (zice ca asa il pacaleste) si cand revin vad filmuletele, rupatoare... sta mai mult pe hol, trage de usa de la intrare, sta cu telefonul in mana si ma asteapta si urla... O sa-i treaca cu siguranta, doar ca nu se stie cand...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
despre kilograme... eu am slabit sub 60 de kg... deci ar trebuie sa mai slabesc maxim 3-4 kg... burta e ok, in mare, trebuie doar sa tonifiez musculatura, dar aproape mi-am revenit la shape-ul meu de dinainte de sarcina... nici nu stiu cate merite am... am facut ceva miscare, dar n-am fost consecventa, au fost mai multe peticeli... adica gimnastica, abdomene timp de 2 sapt dupa care uitam, dupa care iar imi aminteam si tot asa...
danasor spune:
| citat din mesajul lui Ruxita noi am facut initial doar sumarul si n-a iesit nimic in neregula si ne-am linistit... doctorita ma intreba daca am facut urocultura de parca ne recomandase, m-a intrebat daca nu cumva mi-a trecut mie prin cap sa-i fac sumar si urocultura... dar cum spuneam, sumarul a fost ok, si cu toate acestea febra 7 zile si abia apoi am facut urocultura care a fost pozitiva cu e.coli... as vrea sa mai repetam tot setul de analize (exceptand recoltatul de sange din vena), ca sa ma asigur ca e ok... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
bafta la analize !

danasor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
![]() ..N-am scos trici....am bagat ca la concurs shmotru...copil maraitor, musafiri...acum m-am asezat nitzel, culcat princesita in somnul nr.2...Cu analiza urinei...teoretic asa e, clar, cum ai spus!...eu am preferat sa le cer pe amandoua, ca si asa abia lipesc punga aia...asa ca, nah...cand strang ceva in ea...macar sa scoata maximum din "materialul" de studiu... A fost si o chestie, pe cand avea iris vreo 4 luni, am recoltat urina, dar cam putina, ne-a ajuns numai pt sumar, si dr. S ne-a spus ca nu e suficient, chiar daca rezultatul e ok, sa facem inca o recoltare, pt urocultura, ca...nush...se coreleaza rezultatele...ceva de genul... ![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
Sincer nu am vrut sa sune ca si cum te-as corecta, esti o persoana f desteapta si dragutza si nu mi-as permite asa ceva

, astea au fost explicatiile care le-am primit si eu de la dr.
, dar bineinteles ca cel mai sigur e sa le faci pe amandoua, numai pipi sa fie 
mai fura si tu un picutz de timp pentru tine si mai lasa smotrul ala, ca tot se face la loc...

danasor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
ia zi si mie niste variante din alea/...de park pana acu m-a oprit ceva.... clar am o prb de vointza...nu sunt in stare sa-mi opresc poftele..etc... macar cand mergeam la sala...nu slabisem dar nici nu mai pusesem plus ca ma simteam mult mai bine.... tre sa fac....o sedintza cu mine... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
ai auzit de herbalaif?- am scris asa sa nu sune a reclama, dar sigur merge- caz sub ochii mei, doamna de 60 de ani slabit 12 kg in 3 luni de zile fara foamete, sunt niste shake-uri pe care le bei in loc de masa si alea iti asigura necesarul...ma rog, asta ca ai cerut o alternativa

si eu incerc o alimentatie care sa ma subtie, dar nu poooot fara dulce

, stiti ca in "moartea caprioarei" - "mananc si plang, mananc..."de asemenea ma inscriu in clubul vostru cu burta
blue_flower spune:
In sfarsit apuc sa intru sa va povestesc ziua de azi:
azi noapte la 11 i-am pus un supozitor cu paracetamol, nu prea mai avea febra, nu am reusit sa i-o masor, ca dormea si era intuneric in camera si i-am pus supozitorul fara sa il trezesc.
Apoi am tot cautat pe net despre infectie urinara si ne-am hotarat ca dimineata sa recoltam urina.
Asta am facut, noroc cu vecina care mergea cu fetita ei sa ii ia niste analize, ne-a dus si noua analiza, sumarul de urina a iesit in cateva ore, curat, ok, nici un crocobaur.
Ei, dar Dani deja la ora 9 cand s-a trezit era plin de bubite, eruptie pe burtica si spate.
Am vb cu pediatra si mi-a zis ca trebuie neaparat sa il vada un medic de boli infectioase, pt ca nu e normal sa faca eruptie cand el a facut vaccin antirubeolic acum 2 luni.
Si asa am ajuns la camera de garda de la Colentina, au garda pt copiii, l-a vazut si a zis ca nu e decat un virus / viroza, nu e rubeola, bine ca nu mai are febra. Nu i-a luat analize, a zis ca sunt f multi virusi cu aceeasi manifestare si ca nu rezolvam nimic daca recoltam analize, foarte important este ca el sa nu mai faca febra dupa eruptie. Daca face febra si are scaune diareice, ne intoarcem la spital. Sa ii dam Isoprinosine 10 zile, acelasi lucru ni l-a dat si medicul ORL de la Alexandrescu, ieri.
Numai ca Dani e f vioi, nu mai are febra. Speram ca in 5-6 zile sa treaca si eruptia. Nu se scarpina la bubite.
Si sa ii dau mancare mai de regim, specificatie fara rosii si mazare. Care o fi legatura, nu stiu, dar ....o voi respecta.
Gata, ma duc sa il hranesc si sa ma joc cu el.
Am citit postarile voastre cam pe diagonala, ca nu am timp, sorry.
Doar atat vreau sa scriu, ca si pe mine m-a apucat si uneori ma mai apuca si acum dorul de alaptat, e normal sa fie asa.....dar...asta e viata. Si eu imi mai doresc sa stau seara sa il adorm in leagan cu el la san.....decenuela, nu esti singura!!!!
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui danasor Sincer nu am vrut sa sune ca si cum te-as corecta, esti o persoana f desteapta si dragutza si nu mi-as permite asa ceva ![]() ![]() , astea au fost explicatiile care le-am primit si eu de la dr. , dar bineinteles ca cel mai sigur e sa le faci pe amandoua, numai pipi sa fie ![]() mai fura si tu un picutz de timp pentru tine si mai lasa smotrul ala, ca tot se face la loc... ![]() ![]() ![]() |
Oooo, doamne fereste

...ziceam si eu..., adevarul e ca...nah, cum ai zis si tu...pipi sa fie, ca de facut...se fac ele analizele! Si cel mai bine si mai bine...ar fi sa nu fie nevoie de analize, sa fie puii sanatosi!
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui danasor si eu incerc o alimentatie care sa ma subtie, dar nu poooot fara dulce ![]() , stiti ca in "moartea caprioarei" - "mananc si plang, mananc..."de asemenea ma inscriu in clubul vostru cu burta |

Auzi la ea..."mananc si plang"!...foarte tare! Ma incriu si eu in club, nici eu nu pot fara dulciuri

Dupa fiecare tura de dansul ploii vin la bucatarie ca drogatii, tremur si caut ciocolata...
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui blue_flower In sfarsit apuc sa intru sa va povestesc ziua de azi: azi noapte la 11 i-am pus un supozitor cu paracetamol, nu prea mai avea febra, nu am reusit sa i-o masor, ca dormea si era intuneric in camera si i-am pus supozitorul fara sa il trezesc. Apoi am tot cautat pe net despre infectie urinara si ne-am hotarat ca dimineata sa recoltam urina. Asta am facut, noroc cu vecina care mergea cu fetita ei sa ii ia niste analize, ne-a dus si noua analiza, sumarul de urina a iesit in cateva ore, curat, ok, nici un crocobaur. Ei, dar Dani deja la ora 9 cand s-a trezit era plin de bubite, eruptie pe burtica si spate. Am vb cu pediatra si mi-a zis ca trebuie neaparat sa il vada un medic de boli infectioase, pt ca nu e normal sa faca eruptie cand el a facut vaccin antirubeolic acum 2 luni. Si asa am ajuns la camera de garda de la Colentina, au garda pt copiii, l-a vazut si a zis ca nu e decat un virus / viroza, nu e rubeola, bine ca nu mai are febra. Nu i-a luat analize, a zis ca sunt f multi virusi cu aceeasi manifestare si ca nu rezolvam nimic daca recoltam analize, foarte important este ca el sa nu mai faca febra dupa eruptie. Daca face febra si are scaune diareice, ne intoarcem la spital. Sa ii dam Isoprinosine 10 zile, acelasi lucru ni l-a dat si medicul ORL de la Alexandrescu, ieri. Numai ca Dani e f vioi, nu mai are febra. Speram ca in 5-6 zile sa treaca si eruptia. Nu se scarpina la bubite. Si sa ii dau mancare mai de regim, specificatie fara rosii si mazare. Care o fi legatura, nu stiu, dar ....o voi respecta. |
Bine ca e ok puiul, ca e vioi si nu mai face febra!

sa treaca repede eruptia!Doamne, ce viroze ciudate in zilele noastre! S-au tot amestecat intre ei crocobaurii, de nu mai stii de unde ti se trage!

Nu stiu, cred ca dupa paste ma apuc de ceva ca e grav. Acum daca nu mai alaptezi ai mai multe variante pt pierderea kg.
Mara Ioana (ianuarie 2010)
..N-am scos trici....am bagat ca la concurs shmotru...copil maraitor, musafiri...acum m-am asezat nitzel, culcat princesita in somnul nr.2...
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...