Pufii isi iubesc mamicile! (15)
Raspunsuri - Pagina 10
miremia spune:
Hello fete!
Dece iti inteleg perfect of-ul, si burta mea arata ca prin luna a 5-a.
Nu stiu, cred ca dupa paste ma apuc de ceva ca e grav. Acum daca nu mai alaptezi ai mai multe variante pt pierderea kg.
Ruxita cred ca iar m-ai confundat (la faza cu documentatul). Eu mi-s undeva pe la mijloc, nici foarte documentata, nici mare ignoranta, raman surprinsa cand vad cate stiu unele dintre fete si ce frumos isi expun cunostintele.
Cu urlatul lui Kay, imi dau si eu cu parerea pt ca noi nu ne lovim de pb asta....incearca sa-l distraga cu ceva? Copiii stiu ca uita repede, mi se pare ciudat ca plange tot timpul cat esti plecata. N-ar tb sa planga putin si sa uite?
Haircut, Nyny sper sa va puteti odihni azi.
Sorina poate se mai linisteste Iris, sa va puteti bucura de vizita.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
L-am bagat si eu la culcare pe David, dupa ce am tras de el pana la ora 13 (trezit de la 7) sa doarma mai mult dupa-amiaza. La 14.30 a inceput sa planga, l-am luat in brate sa incerc sa-l adorm iar... nici o sansa. L-am pus iar in patut, mangaiat vreo 15 min pe cap, ii picau ochii-n gura... nimic.
Facut biberon cu lapte, poate poate... n-a fost chip. Acum alearga prin casa. Bine ca macar Mara doarme.
Am reusit sa ma uit iar in gura lui. I-a iesit un colt si din a treia masea. Per total luna asta ne-au iesit 2 dinti si 3 masele

Inca una si ma duc... cand il intreb cati ani are imi arata un degetel si zice " tei " (3) ![]()
![]()
![]()
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danasor Sorina eu stiu ca intai se face sumarul de urina vine rezultatul repede si daca acesta arata ca ar fi vreo problema se impune si urocultura care iti arata exact cu ce germen ai fi infectat ![]() ![]() fetele frumoasa, ati scos tricicleta la plimbare |

..N-am scos trici....am bagat ca la concurs shmotru...copil maraitor, musafiri...acum m-am asezat nitzel, culcat princesita in somnul nr.2...Cu analiza urinei...teoretic asa e, clar, cum ai spus!...eu am preferat sa le cer pe amandoua, ca si asa abia lipesc punga aia...asa ca, nah...cand strang ceva in ea...macar sa scoata maximum din "materialul" de studiu...
A fost si o chestie, pe cand avea iris vreo 4 luni, am recoltat urina, dar cam putina, ne-a ajuns numai pt sumar, si dr. S ne-a spus ca nu e suficient, chiar daca rezultatul e ok, sa facem inca o recoltare, pt urocultura, ca...nush...se coreleaza rezultatele...ceva de genul...

decenuela spune:
| citat din mesajul lui miremia Hello fete! Dece iti inteleg perfect of-ul, si burta mea arata ca prin luna a 5-a. Nu stiu, cred ca dupa paste ma apuc de ceva ca e grav. Acum daca nu mai alaptezi ai mai multe variante pt pierderea kg.![]() Ruxita cred ca iar m-ai confundat (la faza cu documentatul). Eu mi-s undeva pe la mijloc, nici foarte documentata, nici mare ignoranta, raman surprinsa cand vad cate stiu unele dintre fete si ce frumos isi expun cunostintele. Cu urlatul lui Kay, imi dau si eu cu parerea pt ca noi nu ne lovim de pb asta....incearca sa-l distraga cu ceva? Copiii stiu ca uita repede, mi se pare ciudat ca plange tot timpul cat esti plecata. N-ar tb sa planga putin si sa uite? Haircut, Nyny sper sa va puteti odihni azi. ![]() Sorina poate se mai linisteste Iris, sa va puteti bucura de vizita. ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
ia zi si mie niste variante din alea/...de park pana acu m-a oprit ceva....
clar am o prb de vointza...nu sunt in stare sa-mi opresc poftele..etc...
macar cand mergeam la sala...nu slabisem dar nici nu mai pusesem plus ca ma simteam mult mai bine....
tre sa fac....o sedintza cu mine...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
da, ruxita...si la mine era garla...ink curge daca ma stradui...si eu stau numai imbracata fata de el...sa nu fim...tentati...
nasol ce zici tu acolo de sani...acu ce sa zic...daca ai luat si pastila...gata...sa nu mai fii tentata sa-l alaptezi
..
asta e viatza , mergem inainte
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui miremia Hello fete! Dece iti inteleg perfect of-ul, si burta mea arata ca prin luna a 5-a. Nu stiu, cred ca dupa paste ma apuc de ceva ca e grav. Acum daca nu mai alaptezi ai mai multe variante pt pierderea kg.![]() Sorina poate se mai linisteste Iris, sa va puteti bucura de vizita. ![]() |
La treaba cu burta....subscriu. si a mea e mare si aiurea...arata rau tare, mai cu seama ca sunt si uscata rau, si cu burta mare

.."di vis"!La treaba cu iris...n-a fost chip...urlat la lume, ea a stat pana la urma cu diana in dormitor, noi...cu musafirii. De astea.

sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui nyny L-am bagat si eu la culcare pe David, dupa ce am tras de el pana la ora 13 (trezit de la 7) sa doarma mai mult dupa-amiaza. La 14.30 a inceput sa planga, l-am luat in brate sa incerc sa-l adorm iar... nici o sansa. L-am pus iar in patut, mangaiat vreo 15 min pe cap, ii picau ochii-n gura... nimic. Facut biberon cu lapte, poate poate... n-a fost chip. Acum alearga prin casa. Bine ca macar Mara doarme.Am reusit sa ma uit iar in gura lui. I-a iesit un colt si din a treia masea. Per total luna asta ne-au iesit 2 dinti si 3 masele ![]() ![]() Inca una si ma duc... cand il intreb cati ani are imi arata un degetel si zice " tei " (3) |
scumpetea de Dav cel cu multi dintzi, si care spune "tei"!

nyny spune:
| citat din mesajul lui miremia Ruxita cred ca iar m-ai confundat (la faza cu documentatul). Eu mi-s undeva pe la mijloc, nici foarte documentata, nici mare ignoranta, raman surprinsa cand vad cate stiu unele dintre fete si ce frumos isi expun cunostintele. |
Mare dreptate ai Mire...
Jos palaria fetelor. Sunteti o comoara la casa omului.

Povestea lui David
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui Ruxita am adormit la amiaza cu el (am zis ca numai un pic) si m-am trezit cu sanii pietrosi si hai sa fac o baie ca sa ma mulg... si pentru ca tragea de haine, sora-sa l-a bagat in cada cu mine... dupa care l-au scos ca eu sa-m fac treaba... si a urlat si a urlat si a urlat... si-mi zic ca uite asa face cand eu plec de acasa, dar fara sa se opreasca... cam ce povestiti voi de urlaciosi... eu nu stiam ca face atat de urat in lipsa mea si ca taica-su si sora-sa nu stiu ce sa-i faca... cine o fi de vina? EU? |
Cam aiurea ca plange fara oprire dupa tine....off, saracutzul Kay
...Iris e ok cu sora-sa, cu taica-su....nu-s probleme, nu plange in lipsa mea, se joaca. Doar ca ei nici nu o pot hrani, nici adormi...cam asta ar fi problema la noi.

nyny spune:
| citat din mesajul lui decenuela hai sa va spun un offf...ca tot fac spam pe aici... ieri am lucrat..apoi iesit afara...mancare nexam....mers cu jijeii in mall...luat porcarii pt noi....mancat... ma duc in baie sa probez ceva...ce-mi vad ochii...o burta gen...luna 5..si niste sani pleostiti... fetili, care nu mai alaptati....la voi cum arata? park \BF adusese la un moment dat vb de asta.... eu n-am mai dat importantza...dar nu prea mi-a placut peisajul... apoi alt offfff cand aj acasa de la serviciu...nu se mai dezlipeste de mine....si evident urla cand ma vede...si tanti zice ca il apuca dorul....si striga mama...(nu zice el chiar mama...dar mammmm)...mie mi se rupe inima...nu mai stiu cum sa ma mai impart...incerc sa stau mai putin... gata m-am jelit destul... sa aveti un we superb... |
despre primul offf... sanii
Ca si aspect, ar primi un 'satisfacator', adica nu sunt foarte lasati. Cand alaptam erau mai tari (de fapt offf-ul meu aici e), dar sa stii ca nu prea imi placea cum aratau. Fiind plini de lapte, din cauza greutatii atarnau mai rau decat acum... . Mai conteaza si cum erau inainte de sarcina. Ai mei sunt potriviti ca si marime... nici mari, nici mici.
despre al doilea offf...
Plange si David cateodata (destul de rar) dupa mine... si ma doare sufletul ca de multe ori ziua nu sunt acasa sa-i bag la culcare, sa le dau sa manance sau sa ies mai des cu ei la plimbare... dar cel putin am multumirea ca il las pe maini bune si ca pot ajunge in 5 minute acasa daca e nevoie de mine.
Am si zis ca nu stiu daca ar trebui sa ma bucur ca am de lucru, in conditiile actuale de criza ( nu stiu prin alte parti cum e , dar la noi se simte ca naiba), sau sa-mi para rau ca plec de acasa....
Povestea lui David