Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***319***
Raspunsuri - Pagina 19
Gianina34 spune:
buna dragelor
pisigri - naspa veste
dar ai verificat indexul de pe factura daca este corect?
la mine nu regularizeaza nimic pt ca vin si citesc contoarul in fiecare luna asa ca nu am surprize de genul asta
m-am delectat cu pozisoarele de la ziua lui david
am admirat ghioceii... parca de la o petrecere la alta sunt tot mai mari![]()

![]()
las o cafea ca la ce vreme avem si astazi...
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Ilinca_M. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Cred ca cel mult poti sa ceri sa faci o esalonare a facturii. Te inteleg cu gazele, d-aia am trecut la panou solar. |
Da' de ce naiba? Mi se pare revoltator! Cum a scris pisigri la "generale" reiese ca i-au umflat minimum 550 lei/ luna iarna asta!! Mi se pare enooorm si ireal de-a dreptul! Noi mai mult de 380/ luna n-am avut, la apartament cu 4 camere (mici, e drept, dar totusi:)) si la noi a duduit caldura toata iarna ca maica-mea e taaaare friguroasa.
Ilinca_M. spune:
Da' stai un pic: voi aveti microcentrala, nu, pisigri? Voi fa fixati gradele in casa, nu?
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Vreau sa fac o plingere sau ceva, nu imi place sistemul asta de tarifare. Aveti idei? |
cred ca daca faci plangere o sa ti se zica ca trebuia sa inchei acel contract in care iti repartizai consumul in fiecare luna astfel incat la regularizare sa nu mai ai asa o fact mare.
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Nicky09 spune:
Neatza! Dau si eu o cafea daca mai intra, cu lapte si croissant sau cu biscuiti si un lapte cu cereale mititeilor care inca mai sunt acasa si nu la gradi.
Azi avem o zi frumoasa,insorita, iar ca temperarura numai buna de iesit afara si cheltuit bani...sper sa aveti si voi o zi la fel.
Eu mai am de cumparat ultimele lucrushoare pt bagajul de spital, si vreo doua trei hainute pt bebe, deja mi-am umplut dulapurile cu hainute, nu mai am pe unde le pune...mare noroc am eu ca am prieteni cu copii o tzarica mai mari decat al/i meu/i si ca imi parvin haine din toate partile...pe cuvant ca e o economie de bani imensa.
Va pup si mai stam prin preajma...o zi buna!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010
pisigri spune:
adrisimo, nu stiu care e faza. Eu primesc corespondenta din 2 in 3 aici unde stau, de multe ori ma trezesc ca trebuie sa platesc pe 2 luni pentru ca una dintre facturi nu a venit (nu am primit-o). Bine, si mai au un foarte bun obicei, imi trimit corespondenta de ajunge la mine exact in data scadentei...
Da, Ilinca, am centrala de apartament, apartamentul are in total 86mp, camera ilincai nu o folosesc si nu o incalzesc, birouasul lui gabi la fel pentru ca oricum deschide geamul sa fumeze, baile sint cu caloriferele inchise, le deschid seara cite juma de ora inainte de dus, ca sa fie mai cald, ca io-s friguroasa, bucataria se incalzeste de la cuptor (facem piine aproape zilnic, plus ce se mai gateste). E drept insa ca nu are izolatie exterioara, si in afara de birouas, toate camerele au macar 2 pereti afara - livingul are 3. Trebuie musai sa imi fac izolatie vara asta....
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
No, hai ca am sunat la ei. Tre sa trec la "autocitire". Deci se poate...
pisigri spune:
acuma ca m-am linistit (adica nu mai am nevoie decit sa ma intreb de unde scot 1000 lei
) pot sa ma laud ca am vazut si eu pozele
.
Mai, toti copiii nostri sint cei mai frumosi si mai destepti
, da' pe mine Adelake ma....topeste pur si simplu. Mada, reteta nu ai vrut sa o dai, faceti-ne si noua una ![]()

P.S. glumesc, da?
Sa nu te superi...
P.S1. Va puteti inchipui ca exista o mama pe lumea asta care regreta ca nu are peretii mizgiliti? Iaca io-s aia, de cind am vazut pozele ![]()
Gianina34 spune:
pisigri - foloseste tactica ilincai si treci tu la mazgalit peretii sa vezi ce repete ai tovaras![]()
noi am depasit faza cu peretii acum a descoperit cersafurile de pe pat si sosetele mele din picioare![]()
avem 2 anisori
Gianina34 spune:
nicky - m-a deprimat mesajul tau![]()
auzi... soare si frumos afara
avem 2 anisori