Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***319***
Raspunsuri - Pagina 18
Nicky09 spune:
Wooooww, ce poze frumoase am vazut de la ziua lui David! Superbi ghioceii si ghiocicile elegante, dar mamicile...si mai si!
Multumim, Denisamada!
Fetelor, eu vreau sa ma plang ca Nicholas nu mai mananca de cateva zile aproape nimic, nici lapte dimineata, nici pasta sau supa sau orez sau carne care era preferata lui, aia mai deschide gura sa primeasca cate o gurita de ceva, face mofturi si nu stiu ce sa mai fac...asa ca azi am plecat la supermarket si am facut aprovizionarea de omogenizate de carne si de fructe ca pe astea nu le refuza.
Apoi sotul meu care e un carnivor de prima clasa, cum necum a decis ca toata saptamana vrea sa tina post, el care doar vinerea sfanta o tinea si gata, acum trebuie sa gatesc de post.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010
Nicky09 spune:
Scuze...mai era ceva de zis, nu stiu cum de s-a trimis asa de repede.
Sunt in prima zi de maternitate, dar nu imi gasesc locul, mereu sa fac cate ceva, mereu ma uit la ceas si imi spun ca un momentul acesta as fi facut una alta daca eram la munca, in sfarsit, sunt un pic agitata.L-am imbracat pe Nicho si l-am trimis afara cu babysitterul, asa de frumos imi trimitea pupici si cu gurita si cu manuta de pe scari ca imi venea sa ma imbrac sa merg si eu cu ei.
Acum...ce sa va zic, ma gandesc la ce as putea sa pregatesc de Paste, voi aveti ceva idei de menu de Paste? M-am saturat de traditionalele etc, etc.romanesti, dar si de traditionalele italienesti...poate aveti voi ceva noutati de mentionat...eee?
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010
mireal spune:
Buna,La Multi Ani sarbatoritilor de ieri si azi!Va rog sa-mi dati si mie adresa ca am si eu de trimis un colet.
novus spune:
Hello !!!!!
Am revenit si noi de la Bucuresti unde ne-am simtit MINUNAT, nea-m intalnit cu multe fete dragi, am vizitat o gramada de obiective, turistice sau nu, intr-un cuvant am fost ca in concediu
!! acum am intrat pe fuga deoarece ma ocup de rezervarile pt vacanta, s-au schimbat un pic planurile, dar pana la urma o sa fie bine ca de obicei !!!
Multi
si revin cu povesti pe indelete, maine cred ca
Aaaa si nu am venit cu mana goala de la capitala, Ada are viroza si Pisi cred ca raceala ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Minunate fotografiile. Petreceri pe cinste. Ce distractie
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
pisigri spune:
Ma duc sa ma uit la poze. Acusi.
Fetele, mor de nervi. Dupa cum se stie, in Ro exista pe zone furnizori unici de gaze naturale; al nostru e Eon Gaz Moldova.
Ieri mi-a venit regularizare pt perioada decembrie-martie. 1000 lei.
MOR de nervi. Vreau sa fac o plingere sau ceva, nu imi place sistemul asta de tarifare. Aveti idei?
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Anaan spune:
Neata!
Pisigri, iti inteleg nervii, ca i-am trait si eu din aceleasi motive si pentru aceeasi suma
...doar zona este alta!
Va dau eu cafeaua! De care vreti si cum vreti!![]()
Ilinca_M. spune:
M-am delectat cu pozele de cand le-a postat Mada, dar am ramas muta de uimire pana azi;)).
In primul rand sarbatoritul m-a lasat masca, maaaama, ce tzinuta, am vazut eu hainute de baieti frumoase dar ale lui David...ce camashutza, ce pantaloni...ce bine i-a stat!! 

Si tinuta originala a mamei lui mi-a placut!
Ce atmosfera acolo, ce dansuri...ce lume buna!
Fetitele care mai de care mai cochete...Ianis si David tot mai zulufati...mamicile mandre tare...si tati lui Ianis cam incantat de fetitze, hihi...se intrevede la orizont o surioara pentru mister zuluf?![]()
Multa sanatate Adei care a tinut sa duca "in provincie" un virus bucalez:))). Sa-i treaca repede viroza!

Denisamada, dar ce-ati facut cu cadoul lui David, i l-ati luat inapoi? N-a plans dupa el?:)))
Da' ce m-a distrat inscriptia de pe perete: WARNINIG!!
Chitibus a scris?:))
Si eu chiar ieri i-am luat creioane cerate si inspirata de David am desenat pe perete (Sophiei nu i-ar fi trecut prin cap asa ceva, eu am imbiat-o la "rautati":))) si Phiphi a fost super fericita, ce-a mai desenat si ea...linii si puncte...dovada cand descarca huzband pozele![]()
Ilinca_M. spune:
Ceee zici acolo, Pisigri, regularizare 1000 de lei?! Haoleeeu
Noua tot a doua luna ne vine "regulatul" ala, o luna ma bucur ca vine de plata 35 de lei...urmatoarea luna vine 380 lei...si tot asa
. Acum vad ca ultimele 2 luni tot peste 300 a venit, habar n-am ce fac astia de la eon-ul p*&ii
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Ma duc sa ma uit la poze. Acusi. Fetele, mor de nervi. Dupa cum se stie, in Ro exista pe zone furnizori unici de gaze naturale; al nostru e Eon Gaz Moldova. Ieri mi-a venit regularizare pt perioada decembrie-martie. 1000 lei. MOR de nervi. Vreau sa fac o plingere sau ceva, nu imi place sistemul asta de tarifare. Aveti idei? http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Cred ca cel mult poti sa ceri sa faci o esalonare a facturii.
Te inteleg cu gazele, d-aia am trecut la panou solar.