Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***319***
Raspunsuri - Pagina 20
Gianina34 spune:
sa va zic ce-am descoperit in wk: micsu' stie care-i mana stanga, piciorul drept![]()
eram la baie sa ne spalam pe maini inainte de masa si i-am spus sa-mi dea mana stanga si s-a executat
am crezut ca-i o intamplare si am tot i-am spus sa-mi arate mana/piciorul stang/drept si de fiecare data s-a executat fara sa greseasca
nu stiu de cand a invatat dar dupa promptitudinea cu care se executa e ceva ce clar exerseaza de mult timp
cine stie cate alte lucruri mai am de descoperit la micsu' a mea![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Anaan spune:
In sfarsit am reusit sa vad si eu pozele, ca ieri, in urma schimbarii furnizorului de Internet, aveam conexiune cinci minute si 30 ba.
Concluzii postvizualizare: grozav sarbatoritul, superba mami a lui (avea Olga asa un aer de Alba-ca-zapada
), frumosi si simpatici toti invitatii! Mi-au placut mult si pozele de la sarbatorirea lui tati de Ana: atmosfera relaxata, oameni unul si unul!![]()
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 pisigri - foloseste tactica ilincai si treci tu la mazgalit peretii sa vezi ce repete ai tovaras noi am depasit faza cu peretii acum a descoperit cersafurile de pe pat si sosetele mele din picioare Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
Noi am terminat si cu cearceafurile si faianta din baie. Suntem la unghiile de la picioare si la tatuaje pe corp
Gianina34 spune:
daaa, asa-i bianca, uitasem de pictatul mainilor mele in timpul mesei (bine, ca sa manance sunt in stare sa o las sa ma piceteze si pe cap
)
cu faianta am ceva rezerve (mai precis cu chitul dintre rosturi- ca are o frumoasa nuanta portocalie-bej-piersicie
)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
pisigri spune:
Maaaaaiii....nu m-am exprimat corect![]()
Imi pare rau ca nu a avut singura initiative de decorator interioare, da' nici nu am de gind sa o invat eu.
Sincer nu ma prea grabesc cu zugravitul
, desi m-am semi-plictisit de decor. Dar cind stiu ce mizerie se face...si muncitori ingalati....si...nope, multam !![]()
Si Pisilinca le are cu stingul si dreptul, ceea ce nu po spune despre mine. Eu sint pe modelul "...si faci la dreapta". La care Gabi imi raspunde: "..cealalta dreapta,nu?"
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
Salutare!!!!
In primul rand va multumesc pentru urarile de ziua lui David si ma iertati ca nu am intrat mai repede, dar nu prea a fost chip.
La petrecere a fost super!!!! Au dansat picii si s-au distrat tare frumos. Lui David I-a placut foarte mult
Am fost un pic suparata caci planul era sa tinem in curt petrecerea, dar din cauza vremii ne-am mutat in cassa. A fost insa foarte bine si asa.
Anaan sa stii ca toata lumea mi-a zis Alba ca Zapada in acea zi, dar Fara sa se vorbeasca
Ar trebui sa-mi caut un job de animator de copii ![]()
Ilinca binenteles ca a scris Chiti pe pereti, insa peretii nu sunt mazgaliti doar de ei doi, am contribuit cu totii la picturile rupestre, inclusiv Gazu ![]()
Nicky nastere usoara 
Eu sunt la Sala Dalles, avem expozitie pentru fundatie.
Va multumesc din suflet pentru pachetele copiilor. Joi la 11 megem la ei. Cred ca o sa fie ferocity caci le vom duce si o vedeta. O sa pun poze pe mailul comun pentru cine vrea sa le vada.
Olga, mamica lui David iepurasul 

bebe_shtrumf spune:
Salutare!
Buna cafeaua,
eu abia acum o gust, fusei la extractie masea de minte, deci simt cum buzele o iau intr-o parte si limba in cealalta(efectul anesteziei).
cu gazele si eu ma astept sa patesc lafel, desi declar indexul si am centrala proprie, estimeaza ei din fundu lelii.
si parca si la lumina pana vin ei sa citeasca e la fel.
frumoase poze, copii dragalasi si da, mari mari si frumosi foc
,tot sa-i hartanesti.
Nicky bafta la bagaj...relaxeaza-te ca vb Ilincai o iei de la capat.
ce e fetita, ca vad ca ai un baietel?

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui olishka Va multumesc din suflet pentru pachetele copiilor. Joi la 11 megem la ei. Cred ca o sa fie ferocity caci le vom duce si o vedeta. O sa pun poze pe mailul comun pentru cine vrea sa le vada. ![]() |

astept cu nerabdare pozele.Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Anaan spune:
| citat din mesajul lui olishka Anaan sa stii ca toata lumea mi-a zis Alba ca Zapada in acea zi, dar Fara sa se vorbeasca ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Eu una te-as angaja garantat!
pisigri spune:
Mai, eu sint moderata mai nou???
Edit: se pare ca nu. In alta parte pe forum apare in dreptul unui mesaj de-al meu ca este nemoderat...si nu pricep de ce
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)