Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(223)
Raspunsuri - Pagina 9
Ank83 spune:
In seara asta sa dus raul la WC inainte sa se culce si mi-a zis ca face pisi sa nu mai faca in pat , sa nu il mai bata nenea ala cu "cioconelu"
..Adica neurologul cand ia verificat reflexele 
Victo spune:
of , ank, dragu de el...
no, tu andreea, pai eric e mai bb decat filip..spune-i ca numa bebelusii mai beau laptic noaptea :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
g24hit spune:
salutare! am trecut si eu sa va salut desi nu am fost strigata la catalog....si asta pentru ca imi sunteti dragi si imi amintiti de perioada sarcinii cand stateam cuminte in casa si povesteam mult cu voi....ce vremuri si ce copilasi mari avem....iar pe mamicile cu doi copilasi le admir si imi place cat de frumos vorbesc de ei.
Iulia e bine, tot mai rea si mai nazdravana de cand a inceput gradi. maine are serbare la gradi si mi-a zis f serioasa ca ea nu vrea sa zica poezia( e la sectia germana la gradi de stat) e tot rusinoasa si tot dupa fusta mea...
Si eu ii mai pun pampers noaptea pt ca si ea mai bea seara la culcare lapte si ceai si noaptea ceai; am incercat fara si nu am reusit, vreo 4 nopti si am renuntat pana cand o sa fie cald , atunci vom relua operatiunea in forta.la somnul de amiaz nu mai face pisu in pat de peste un an.
la noi gradi se incheie in 15 iun.
Victo spune:
eni..pai dupa cum vezi mamicile care nu lucreaza is mai active acum..ca celelalte nu prea mai dau pe la noi..
cam asa si cu iubirile..mai palesc cu trecerea timpului. Doamne, ca nu apucam sa citim in sarcina..capitolul si ziua era.povesteam toate prostiile.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ram0nica spune:
Am reusit sa pun o poza cu... Rochia mea
Nu puneti la socoteala acele 2 buchete cu trandafiri albi ca 2 sorcove, pt ca i-am dat jos deja (cu acetona pt ca am vazut ca erau lipiti pur si simplu). Dupa mine, acei trandafiri erau din alta poveste... nu aveau legatura cu modelul broderiei de pa umeri: fluturasai si ceva motive wild...
Ziceam ca de abia astept sa vad reactia invitatilor pt ca 80% persoane care au vazut-o (viitoarele cumnate, socrela, vreo 3 amice) au zis ca e "excentrica" si ca o mireasa "se cuvenea sa aiba mult mai mult alb in rochie".
Eh, taman de asta mi-a placut rochia asta ca e altfel decat clasica rochie de printesa. Cata satisfactie o sa am cand o sa comenteze lumea ca e prea mult rosu: am luat ce mi-a placut, nu ce-o sa le placa invitatilor
.
ram0nica spune:
Victo, eu stau in alt sat, nu e acelasi in care mergi tu. Al meu e la 4 km de satul bunicilor Alinei, se numeste Valea Cheii.
p.s: Nu, nu e vrba despre tatal lui V. Nu a fost sa fie...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo of , ank, dragu de el... ![]() no, tu andreea, pai eric e mai bb decat filip..spune-i ca numa bebelusii mai beau laptic noaptea :) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
haha, Victo, crezi ca n-am incercat cu de toate...vorba buna, mituire,amenintari, santaj...
no, asta e...sunt nopt
insa cand nu cere nimic...nu mai stiu ce sa zic...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
ramo, draguta rochita...dar unde vad ele prea mult rosu??? ca mie nu mi se pare...![]()
eni, nu te-am strigat pt ca tu mai dai pe aici...
in schimb unele doamne...n-au fost demuuuuuuuult...
chiar asa, doamnelor care n-ati mai intrat de luni de zile, nu vreti sa ne spuneti ce mai fac bulgarasii???![]()
o zi superba sa aveti!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ancadragoman spune:
Neata
Ramo imi place rochia 
va pup pe toate si poate intru mai tarziu,acum nu ma simt f bine
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Roxxy80 spune:
Esti gravi? 
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Ramo imi place rochia ![]() va pup pe toate si poate intru mai tarziu,acum nu ma simt f bine ![]() anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |