Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(223)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ram0nica Aaaa, am vrut sa zic "vestita rochie (mai mult sau mai putin) alba". De abia astept sa le vad fetzele invitatilor socati vazand o mireasa pe jumatate in alb si... jumatate rosu. Dar mie asta mi-a placut cel mai mult!! O sa pun poze la momentul respectiv... |
CRED CA ARATA F BINE ROCHIA...
FELICITARI PENTRU NUNTA SI PENTRU SARCINA

anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
ma uite prietena mea imi spunea ca ea nu reuseste sa o trezeasca deloc cand o duce la wc,aia mica este adormita rau. anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
deci noi avem un mic atu
Victo spune:
ramonica..oricand e binevenita jumatatea :) . sa intelegem ca nu e vorba despre taticul lui Vlad?
unde exact lh Rm Valcea stai? eu voi sta la sf lui iunie la o pensiune din ceva sat..nu stiu dc ii zice Nicolae Balcescu sau e satul in care s-a nascut.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Vasari spune:
Eu tot dupa miezul noptii apar. ![]()
Ramona, felicitari!! Sa fie intr-un ceas bun!
Victo, tu mergi in alta zona. Ramona sta in satul bunicilor mei, e la 10 km de Rm Valcea. Voi cat stati acolo si in ce perioada?
Vasari spune:
Acum am vazut ca e vorba de sf lui iunie. Chiar, pe cat iau vacanta gradinitele? Ma omoara trezitul asta devreme.
Victo spune:
alina, noi vom sta acolo doar 2 nopti, in tranzit spre mare. parca 23-24 iunie. sau 24, 25 nu mai stiu exact exact.
nu stiu cele de stat. a noastra se inchide in august numa
noi mergem la pensiunea ioana..cine mai vine? :)
asa..sat rotarasti, com. Nicoale balcescu.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
salutare fete!
alina, superbe pozele...mai ales cele cu Sara cu floare la ureche...si cu printesele dormind tinandu-se de mana...
imi place stilul asta baietesc si aventuros al Mariei...mereu in actiune, cautand parca pericolul...asa mi-o imaginez eu sau poate am o parere gresita...
la noi sta fix invers treaba...eric e fata mea mare...linistit si precaut, fricos chiar
filip mi se pare neinfricat si fara sa-si puna prea multe intrebari cand face ceva...bine, e mic inca, dar...![]()
ank, asa sta deci treaba la voi...hai ca ma pui pe ganduri..oare ar trebui sa mergem si noi al neurolog??
sau mai intai ar trebui sa-l dezvat sa mai bea noaptea...
ramona, casa de piatra si multa fericire! felicitari pt jumatatea ta si pt pasul improtant pe care il faceti! musai vrem poze cu rochia,..![]()

sa aveti un weekend frumos!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Ank83 spune:
Andreea depinde si cand face pipi .. inainte sau dupa ce bea noaptea, ca daca e dupa e de inteles ![]()
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Andreea depinde si cand face pipi .. inainte sau dupa ce bea noaptea, ca daca e dupa e de inteles Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 |
haha...no buna treaba...da asta chiar n-am cum sa verific...plus ca sunt nopti cand cere lapte de ex si de 2 ori...
si bea cate 250-300 ml...ca apa/ceai nu vrea...chestia e ca la somnul de peste zi nu mai face pisu in pat...LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008