Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(223)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Anca bine ca ai descoperit ce are si rabdare ca treab asta o sa va solicite la maxim.Iti spun asta pentru ca am eu o prietena a carei fetita(acum 6 ani) are acelasi diagnostic si stiu cat ii este de greu.Mai nasol este ca incepe fata sa se simta prost daca se gaseste dimineata uda sau schimbata in altceva asa ca a a luat 4-5 pijamale la fel sa incerce sa rezolve oarecum treaba asta si cea mica sa nu se simta si mai rau.
Pup fetele

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna!

Matei al meu doarme de tai lemne pe el. Urla Maria si el nici macar nu clipeste, insa cat ar dormi de profund se trezeste si face pipi (de cele mai multe ori singurel pe intuneric se duce la olita). Noi nu am mai avut nici un accident noapte de mai bine de 6 luni. Deci cred ca nu e valabil la toti chestia cu creierul care se detaseaza cumva de restul corpului.

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Am fost azi la NPI ...dupa o discutie cu doctorul care l-a urmarit pe Raul si pana la 1 an a primit piracetam jumatate de tableta seara. A zis ca sunt multe remedii pt enurezisul nocturn si incepem cu asta. M-a intrebat daca vorbeste in somn, daca are somn adanc , genul doarme dus tun ..Asa este. Daca are somn agitat, e mai emotiv, daca avem antecedente in familie.. Omul stia despre ce vorbeste, si m-am bucurat cand am vazut cat e de sigur pe ce zice. I-a controlat reflexe .. A zis ca psihomotor e dezvoltat comform varstei problema e cu acest somn profund in care practic creierul se detaseaza de restul corpului si nu mai primeste semnale cum ca trebuie sa se trezeasca sa faca pisi , sau semnalele sunt prea slabe. Mergem peste o luna la control.

Andreea prima intrebare a fost daca nu e legat acest enurezis de bautul apei in timpul somnului ... la noi a fost exclus, deci la noi problema e mai profunda

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Buna!

Matei al meu doarme de tai lemne pe el. Urla Maria si el nici macar nu clipeste, insa cat ar dormi de profund se trezeste si face pipi (de cele mai multe ori singurel pe intuneric se duce la olita). Noi nu am mai avut nici un accident noapte de mai bine de 6 luni. Deci cred ca nu e valabil la toti chestia cu creierul care se detaseaza cumva de restul corpului.

Citat:

Am fost azi la NPI ...dupa o discutie cu doctorul care l-a urmarit pe Raul si pana la 1 an a primit piracetam jumatate de tableta seara. A zis ca sunt multe remedii pt enurezisul nocturn si incepem cu asta. M-a intrebat daca vorbeste in somn, daca are somn adanc , genul doarme dus tun ..Asa este. Daca are somn agitat, e mai emotiv, daca avem antecedente in familie.. Omul stia despre ce vorbeste, si m-am bucurat cand am vazut cat e de sigur pe ce zice. I-a controlat reflexe .. A zis ca psihomotor e dezvoltat comform varstei problema e cu acest somn profund in care practic creierul se detaseaza de restul corpului si nu mai primeste semnale cum ca trebuie sa se trezeasca sa faca pisi , sau semnalele sunt prea slabe. Mergem peste o luna la control.

Andreea prima intrebare a fost daca nu e legat acest enurezis de bautul apei in timpul somnului ... la noi a fost exclus, deci la noi problema e mai profunda

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

pai erau mai multe semne legate de somnul asta profund care il are. Cat e de profund mai si vorbeste in somn ... mai plange ... daca se intalneste in pat cu sora-sa incepe sa o impinga in somn nervos. Si e foarte foarte greu de trezit din somn. Si cecilia doarme de pot taia lemne ... dar la ea trezirea e mult mai usoara... nu e agitata in somn si se trezeste sa faca pisi.

Anca cel mai nasol e ca se mai intampla accidente la gradi la somul de pranz.. si nu vreau sa rada copii de el... ca asa cum sunt ei mici dar au niste coltisori . Nu doarme la gradi decat cand e neaparat nevoie .. in rest il iau la pranz.. dar din toamna va trebui sa ramana la somn si el si cecilia si trebuie sa rezolvam cumva problema sau ma mut la gradi la spalat de lenjerii de pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Intra-adevar, Matei nu vorbeste in somn, nu se misca f mult. Acum vreun an se muta in tot patul noaptea. Acum il gasesc si dupa 2 ore in aceeasi pozitie.
Tin pumnii sa scapati cat mai repede de aceasta problemuta.

Mergi la inceput

Anca si la Maria sunt copii care fac pe ei la somn,chiar si mai maricei si ma gandesc daca pana at nu se rezolva problema sa spui educatoarei despre ce este vb ,iei o husa impermeabila pentru saltea si gata.Acasa face si la somnul de pranz?
Mie imi spunea prietena mea ca important este daca il pui pe oala cand doarme sa il trezesti si sa constientizeze ca face pipi.

poze si filmulete
povestea nasterii

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Multam; inca o data tuturor pt felicitari si incurajari!!
Sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile pt... nunta (mai sunt doar 2 saptamani pana imbrac vestita rochie alba pt prima data). Cam tarziu mi-am gasit jumatatea, dar mai bine si mai tarziu!

Vlad n-a mai facut pe el ziua de la 2 ani si jumatate, insa noaptea nu s-a mai scapat de abia dupa o luna de mers constant la gradinita. Se mai intampa si acum, dar o data de 5-6 saptamani, fara sa fie legat de a bea sau nu lichide multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Pai cred ca asa vom face cu gradi. Acasa la somnul de pranz nu face mereu rar ... doar cand il las sa doarma prea mult.Iar noaptea de regula e constient cand face pipi ca il duc la toaleta si sta in picioare sa isi tina ciucurelul

Mergi la inceput

Aaaa, am vrut sa zic "vestita rochie (mai mult sau mai putin) alba". De abia astept sa le vad fetzele invitatilor socati vazand o mireasa pe jumatate in alb si... jumatate rosu. Dar mie asta mi-a placut cel mai mult!! O sa pun poze la momentul respectiv...

Mergi la inceput

Citat:

Pai cred ca asa vom face cu gradi. Acasa la somnul de pranz nu face mereu rar ... doar cand il las sa doarma prea mult.Iar noaptea de regula e constient cand face pipi ca il duc la toaleta si sta in picioare sa isi tina ciucurelul

ma uite prietena mea imi spunea ca ea nu reuseste sa o trezeasca deloc cand o duce la wc,aia mica este adormita rau.

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:

Da' lasa ca nu e nevoie te bagi la spalat de lenjerii, pana e dragutul pregatit o sa te omori cu cumparatul lenjeriilor acelea de unicca folosinta.

Sa va zic cum a functionat la noi (cred eu): de cate ori mergeam la cumparaturi ma ruga sa-i iau cate ceva si pt el. El isi alegea vreo 3-4 lucruri (jucarii/carti), eu le puneam inapoi pe raft si pastram doar una si puneam in cos obisnuitul bax de scutece, spunandu-i cu zambetul pe buze ca in locul celorlalte carti/jucarii la care am renuntat luam scutece pt ca nu ne ajung banii. Si tot asa glumeam cu el de fiecare data cand voia mai mult de o jucarie pt el. Pana cand intr-o zi, tot amandoi la cumparaturi, dau sa iau obisnuitul bax de scutece... Si nu m-a mai lasat sa-l iau!! Ca el e maaaare si ca nu mai vrea. Vrea carti. Muuuulte carticele. I-am ascultat rugamintea de a lua cate carti a vrut el -vreo 5- (evident ca nu l-am crezut pe cuvant). Si baiatul a avut dreptate; s-a tinut de cuvant. Pt ca din seara aceea rareori a mai facut noaptea.
Eu zic ca e o coincidenta... sau cine stie, poate chiar a fost pregatit.

Mergi la inceput