Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(223)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ramo ... felciitari in rpimul rand.. si ai vazut si tu cate incurajari ai primit.. Va fi bine ... doar ca va veti juca si distra intr-o noua formula.. si ei se adapateaza mai usor decat noi .. In mod sigur vor fi si certuri ..ca deh.. nu se poate numai miere si lapte , dar sunt si momentele dupa care te topesti cand se joaca amandoi si rad si se pupa. Sau cand isi mai iau apararea ..e frumos,mai frumos decta mi-am imaginat cand m-am trezit si eu gravidoasa cu cecilia

BB distractie la botez si sper sa reusesc sa vad si eu poze cu mezinul familiei
Anca ... si eu tin cura de o saptamana ... si imi curge saliva de un metru la lucru cand imi mai aduc pacientii mici atentii din ciocolata ..Doamneee parca niciodata nu m-a tentat asa ciocolata pana acum

Mergi la inceput

Adra am vazut si eu pozele .. si arati superb ... Deci esti o gravida fashion .. daca vrei sa zic asa

Mergi la inceput

Eu miine am programare cu raul la NPI . Am facut urocultura si e steril... nu e vreo problema de ordin fizic.. asa ca desi am citit ca enurezis e de luat in calcul dupa 4-5 ani ... Am vorbit cu mai multi medici si mi-au zis sa nu las totusi ca si neobservat faptul ca raul face in pat in fiecare seara, plus ca am in familie antecedente in care au facut in pat pana la 8-9 ani. Sunt curioasa ce imi zice miine. Am tot incercat cu incurajari cand sunt nopti in care nu face pipi in pat ...dar e deajuns sa bea apa si putina inainte de somn si face pe el.. Si e foarte jenat si el, si e foarte incomod. Sper sa reusim sa rezolvam cumva problema asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

adra, superbe pozele voastre...iar tu arati minunat...

ankule, noi inca purtam pampers noaptea.. asta pt ca peste noapte eric mereu bea cate ceva...asa ca pampersul e plin dimineata... nu stiu cand scapam de el...

lavi, distractie frumaosa la botez...asteptam pozici!!!

sa strigam catalogul??? pe unde umblati fetelor????

ELLISSSSSS...MIHAAAAAAAAAAAAA....ADELAAAAA...MIHUTAAAAA..RAMONICAAAAAAA...ADINAAAAAAAA...PUSSIIIIIIIIIIIIII...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Andreea asa suntem si noi din pacate. Si el nu vrea sa ii pun scutec ca el e baiat mare ...are si el mandria lui .. Si trebuie sa stau sa ii pun scutecul dupa ce adorme si sunt zile in care cad si eu lata si adorm inaintea lui si ma trezesc ca el e deja tot ud... si dai si schimba la miez de noapte tot. .. Am sa iti spun ce mi s-a zis miine de la NPI ... si daca e sa continui cu terapie psihologica ..macar sa fiu eu inistita ca am facut ce trebuia pt el.. ca uite chistoaca nu mai face noaptea de cand s-a pus la olita prima data la un an si 10 luni ...
Poate sunt si eu panicata din cauza celor 2 versiori ai mei care au facut pisi in pat pana tarziu si nu puteau merge de la scoala in excursii sau cantonamente din cauza asta .. si nu vreau sa patim si noi la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si eu ma gandeam cum e faza asta cu pisu noaptea. nu mai tin minte exact cd am renuntat si la scutecul de noapte. la cel de zi cam pe la 2 ani jumate..la cel de noaptea probabil peste vreo 2 luni..
stefan mai face in pat sa zic..o data pe sapt..o data la 2 sapt..nu prea are leg. cu bautul inainte de culcare- el nici nu prea bea lichide de felul lui.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Am fost azi la NPI ...dupa o discutie cu doctorul care l-a urmarit pe Raul si pana la 1 an a primit piracetam jumatate de tableta seara. A zis ca sunt multe remedii pt enurezisul nocturn si incepem cu asta. M-a intrebat daca vorbeste in somn, daca are somn adanc , genul doarme dus tun ..Asa este. Daca are somn agitat, e mai emotiv, daca avem antecedente in familie.. Omul stia despre ce vorbeste, si m-am bucurat cand am vazut cat e de sigur pe ce zice. I-a controlat reflexe .. A zis ca psihomotor e dezvoltat comform varstei problema e cu acest somn profund in care practic creierul se detaseaza de restul corpului si nu mai primeste semnale cum ca trebuie sa se trezeasca sa faca pisi , sau semnalele sunt prea slabe. Mergem peste o luna la control.

Andreea prima intrebare a fost daca nu e legat acest enurezis de bautul apei in timpul somnului ... la noi a fost exclus, deci la noi problema e mai profunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank, ma bucur ca ai avut cu cine vorbi si-ti place doctorul. Pupam micul barbat.
Eu am ajuns la vaccin azi cu Sara. La 4 luni jumatate are 7,3 kg si 67 cm, mai mult decat Maria... sper sa nu fie diferente mari intre ele cand vor creste.
Maria imediat ce a scapat de antibiotic mi-a zis ca vrea la gradinita, asa ca ieri ne-am si infiintat acolo. Imi pare bine, dar deja m-am saturat de drumuri si sunt obosita. Abia astept sa se intoarca Bogdan. Nu de alta, dar cel mai greu e dupa ce adorm ele, mi-e un urat...
Dar as putea sa ma rasfat la un film, nu am mai vazut unul de mult. Sau sa profit de liniste sa-mi caut o geanta frumoasa pe net.:))
Somn usor, merg sa mai vorbesc si prin alte parti.

Mergi la inceput

Vasari bag de seama ca te plicitisesti

Intr-adevar e doctorul meu preferat..acest neurolog infantil. Mi se pare genul ala de medic din filmele americane care zambesc la pacient ..apartinator, care explica pe intelesul tuturor, si care se bucura de ce face. Am incredere in el , mai ales dupa acea perioada cand eram speriata cu macrocrania lui si el ne-a ajutat fara prea multa medicatie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Da, tin minte ca povesteai atunci de dr, nu stiam ca e acelasi. E un lucru rar si frumos. Sincer nu am mai dat de un dr cu care sa ma potrivesc de mult... poate dr ortoped la care am fost cu fetele.

Mergi la inceput