Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(223)
Raspunsuri - Pagina 10
ancadragoman spune:
nu![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Victo spune:
ramo, si mie imi place rochia. in plus si a mea a fost cu visiniu :) marginea de sus a corsetului..pe poalele rochiei erau trandafirasi visinii..la gat aveam iar ceva cu visiniu..asa ca eu nu as fi surprinsa :)
aa..plus diadema..am cautat de-am capiat. am gasit pana la urma pe lipscani :) la un magazin scump :)..una micuta, cu pietricele visinii :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Esti gravi? ![]()
Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |
haha...asta vroiam sa intreb si eu...
Ancuto, snatate mama...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ancadragoman spune:
Buna
Multumesc fetelor,azi sunt mai bine
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
ram0nica spune:
multam' dragelor de aprecierile la adresa rochiei rosiatice!
Paula, pana la urma o sa renunt la diadema pt ca nu am gasit nimic sa-mi placa: peste tot numai diademe de printese de parca ar fi concurente la miss. N-am gasit nimic simplu si micut asa cum o descrii pe a ta.
de
Vlad (13 dec 07) si
+ 6
ram0nica spune:
Hellow!
Cata linisteeeee...
Hai ca va dau o un motiv de vorbareala: vlad e in vacanta la bunicii lui (la 800 km de aici) si se pare ca are varicela de ieri...
Trebuia sa merg zilele astea sa-l iau sa fie alaturi de noi la petrecerea de nunta de sambata viitoare, dar in noul context, cum nu are voie sa iasa din casa, ca sa-l protejez, l-as mai lasa o saptamana cu ei.
Cat de contagios poate fi pt mine ditamai adultul (care insa nu am mai facut boala) si pt embrion daca merg sa-l iau cu masina cam in a 10-a zi de la debutul varicelei?
de
Vlad (13 dec 07) si
+ 6
ram0nica spune:
de fapt framantarea mea nu ar fi cum ca "vaaaai, o sa ma umplu de bube". Ma gandesc la sarcina... Oricum, dupa ce se formeaza crustele am inteles ca nu mai e contagioasa boala, dar daca totusi contactez virusul, sa nu pateasca embrionul ceva... am citit tot felul de povesti care mai de care mai de speriat.
De vaccinat e clar ca nu se mai poate sa ma vaccinez, insa auzisem de o imunizare pasiva cu imunoglobuline specifice antivaricela...
Cele care aveti deja al 2-lea bb, vi s-a intamplat ca pe perioada sarcinii cel maricel sa faca varicela si voi sa nu luati?
de
Vlad (13 dec 07) si
+ 6
Roxxy80 spune:
E periculos. Si copilasii mei au avut varicela in urma cu 2 luni. pediatra mea mi-a spus atunci ca sunt contagiosi pana le cad cojile. Eu nu as risca absolut deloc. Lasa-l mai multa vreme la bunici.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ram0nica Hellow! Cata linisteeeee... Hai ca va dau o un motiv de vorbareala: vlad e in vacanta la bunicii lui (la 800 km de aici) si se pare ca are varicela de ieri... Trebuia sa merg zilele astea sa-l iau sa fie alaturi de noi la petrecerea de nunta de sambata viitoare, dar in noul context, cum nu are voie sa iasa din casa, ca sa-l protejez, l-as mai lasa o saptamana cu ei. Cat de contagios poate fi pt mine ditamai adultul (care insa nu am mai facut boala) si pt embrion daca merg sa-l iau cu masina cam in a 10-a zi de la debutul varicelei? de Vlad (13 dec 07) si + 6 |
Roxxy80 spune:
E periculos pentru sarcina, pentru fat, nu pentru tine, desi bolile copilariei facute la varsta adulta pot fi f f nasoale. Am vreo 3 colegi la serviciu care imi povesteau prin ce chestii nasoale au trecut cu varicela facuta pe la 30 de ani.
eladea2005 spune:
ramona, si eu zic sa nu te risti...chiar daca asta inseamna sa-l mai lasi la bunici inca o sapt...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

Matei (29.11.2007) si de
Maria (08.09.2009)