Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(223)
Raspunsuri - Pagina 13
Vasari spune:
Victo, Francoise Dolto are un capitol dedicat si limbajului urat.:P Si noi avem probleme asemanatoare cu Maria, modest totusi. Ea are in vocabular: gunoi, necaz mic, ghinionule... le foloseste ca alint, dar totusi !! Si nu stiu cum le inventeaza, ca eu n-am mai auzit sa vb asa.:)) Nu foloseste cuvintele urate uzuale.
Noi am avut botezul Sarei duminica, a fost sub forma de picnic, foarte intim si placut.:)
Vasari spune:
Roxxy, dar ti se pare ca are putine kg sau multe? Maria are 15,3 si mi se pare f slaba. Mananca bine si sanatos. Am taiat si zaharul din meniu...
Roxxy80 spune:
Vasari, din pacate nu pot vedea pozele de la serviciu
. sa-ti triasca crestina si sa fie sanatoasa.
Consider ca Matei are greutatea potrivita pt varsta si inaltimea lui (102 cm). Doar ca are zile cand exagereaza cu mancatul. Dar dat fiind faptul ca 90 la suta mananca numai chestii sanatoase, incerc sa nu ma ingrijorez.
Victo spune:
alina, tre sa reiau cartea :):)
ce scumpe sunt fetitele!!!
sa va traiasca micuta proaspat crestinata! si sorella, of course..:)
aa..si el tot razand si in joaca ne vorbeste asa..da totusi..nu te simti prea bine cd te striga in public asa...
stefan are 15,5 kg. mi se pare ca mananca normal. nici prea mult nici prea putin. e drept ca mai mananca si dulciuri (de genul prajiturele..astea de regula sunt desertul de la amiaza, in dulcele stil romanesc :)..
uff..ma tot uit de cateva zile la el in gurita si am impresia ca are o carie intr dintisorii din fata...ufff..
trebuie sa ajungem si la stomatolog..
Doamne ajuta sa stea macar sa se uite la dintisori.
incerc sa merg la cineva cunoscut, poate poate..:)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
alina, sa-ti traiasca printesa mica (si printesa mare) si sa fie sanatoase...iar voi alaturi de ele sa fiti fericiti si impliniti! sunteti frumosi cu totii...cum s-a comportat mititica?
paula, hai ca m-am distrat de expresia piersica urata...:)) cum ti-a venit ideea?:)
apropo de kile...l-am cantarit recent pe Eric, a trecut de 14.5 !!! si asta in ultima luna...stiti ca ma plangeam eu ca e slab, ca stagneaza de ceva vreme...ei, se pare ca mi-a facut o surpriza, desi de mancat nu mananca prea variat si nici mult cantitativ...bine, luam ceva siropel cu multivitamine prescris de un medic, dar ala ar fi trebuit sa-i faca si pofta de mancare, ma gandesc eu...
insa nu vad asa ceva la Eric...o fi vreun boom in cresterea lui, eu stiu...cat despre mancare nesanatoasa, el doar cu ciocolata Kinder are treaba, in rest nu mananca nimic de genul junk food sau alte chestii..nici macar cartofii prajiti, preferatii copiilor nu-i mananca...ce sa mai zic de hamburgeri, hot dog sau KFC...![]()
roxxy, tu cand ni-i arati pe puiutii tai? chiar mi-ar placea sa-i vad...
lavi, ank, ancuta, bianca, geo , RGE, creem, mihuta, dany ???
ellis, adelamaria, adra, miha, mai fetelor, ce mai faceti voi???? si restul fetelor care n-au dat demult pe aici...haideti la o poveste scurta...![]()
va pup!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ancadragoman spune:

anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Victo spune:
ai..andreea se vede ca n-ai vazut ice age 3..:)
e acolo o faza..stabilesc un cod, sa anunte nasterea micutului mamut..si e vorba despre .."piersica"
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo ai..andreea se vede ca n-ai vazut ice age 3..:) e acolo o faza..stabilesc un cod, sa anunte nasterea micutului mamut..si e vorba despre .."piersica" Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
haha, m-ai prins...:))
Ancuto,de ce stai in umbra?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
ancadragoman spune:
Andreea am intrat rar pe forum,mai mult la umanitare pentru ca sunt f prinsa.
Maria a avut pneumonie ,soacra mea in spital,bunicul sotului cu infart in spital si tata operat de cancer
...asa ca servici-casa-spital
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea am intrat rar pe forum,mai mult la umanitare pentru ca sunt f prinsa. Maria a avut pneumonie ,soacra mea in spital,bunicul sotului cu infart in spital si tata operat de cancer ...asa ca servici-casa-spitalanca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
of Ancutule, imi pare tare rau de vesti...
cum s-au adunat atatea...sanatate multa tuturor...Maria e ok? tatal tau se simte bine acum? va pupam!LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...