Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(223)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxxy80 spune:
Offf, mai Ancule, ce perioada sumbra ai avut.
Sper din tot sufletul ca Maria este bine si tatal tau la fel. Multa sanatate le doresc si tie putere sa treci peste greutati.
Vasari spune:
Anca, multa sanatate tuturor alor tai!!
Imi pare rau ca a avut pneumonie Maria.
Si noi am fost toti 4 groaznic de virusati, mica a luat si antibiotic; si pneumonii am tot auzit in jur in ultimele doua saptamani. Credeam ca odata cu caldura va fi mai usor...
Andreea, Sara a fost foarte cuminte si interesata de tot la botez, eu foarte rasfatata pentru ca toata lumea s-a ocupat de fete... parca as tine-o tot intr-un party! :))
Noi ne descurcam bine, abia astept vacanta. E multa veselie in casa, am tot felul de activitati si planuri noi, insa nu prea am timp de toate.
Victo, nu stiu cum reusesc sa fiu in Valcea, insa de deplasat in afara orasului as fi putut doar in wk... :( Mai vorbim in jurul vacantei insa.
ancadragoman spune:
neata
Va multumesc
Ieri la petrecerea DC m-am vazut cu Vali si cu Jasmin + copii din dotare...imi pare rau fetelor ca nu am putut sta prea mult de vorba dar poate ne vedem intr-un parc ceva 
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
vali_delide spune:
Helau!![]()
![]()
Anca
, imi pare bine ca te-am vazut, chiar si pe fuga...poate ne vedem in Orasel cu fetele...
Jasmine
, multumesc pentru ziua de 1 iunie...deja am o mare problema cu Andra, ca vrea in parc cu Lucas...
Noi maine incepem gradi...cand altii incep vacanta...
Pupici tuturor, sper sa am timp sa scriu si la o ora mai decenta, acum sunt franta...peste 4 ore trebuie sa ma trezesc
Vasari spune:
Vali, succes cu gradi! Cum de incepeti in iunie? :)
Cred ca e tare frumos la voi, acum ca a venit vara!
Noi suntem iar izolate, Maria a facut herpangina, de-asta chiar nu mai auzisem. E groaznic, nici nu poate sa manance.:( Ieri am fost pentru o ora la serbare, cu mare grija, si apoi iar acasa. E al doilea episod, asa ca nu stiu daca mai prindem gradi anul asta.
vali_delide spune:
'Neata!
Alina, multa sanatate Mariei! Ce e herpangina? Nu am auzit de ea pana acum...
Andra a inceput gradi acum pt. ca am revenit in Bucuresti...din pacate! Eu am niste probleme de sanatate, avem si ceva probleme financiare si eram prea departe de oras sa le putem face pe toate de acolo. Si, ca lucrurile sa fie si mai complicate, i-au iesit analizele si Andreei foarte proaste...momentan diagnosticul e de talasemie minora, dar suntem abia la inceputul investigatiilor...ma rog la Dumnezeu sa ramana asta...
Cam atat despre noi, vesti nu prea bune, dar mergem inainte.
Va pupam, sanatate multa tuturor!
ancadragoman spune:
Neata
Alina sanatate multa,nu am mai auzit pana acum de asa ceva.
Vali imi pare rau ca aveti probleme si imi pare f bine ca ne-am vazut chiar si asa pe fuga
anca
poze si filmulete
povestea nasterii
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Vasari spune:
Vali, imi pare rau sa aud asta :(, ce ai patit? Multa, multa sanatate amandorura! 

Herpangina este o boala virala, dureaza intre 4 si 7 zile si e destul de neplacuta, apar bubite in gurita, limba, obraji, temperatura, dar nu mare... si trece fara tratament. Noi am luat nurofen la 8 ore si pastilute de decasept, ca sa nu se infecteze. Nu poate manca mai nimic, nu prea poate vorbi...
Victo spune:
alina, ooo..ce naso trebuie sa fie..
chestii pe care sa le bea cu paiul..lapte, ceiut, supica..draga de ea. nu e periculos pt sara?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
NEATA
Poftiti la cafeluta
cateva poze de la serbare
http://community.webshots.com/album/580310012Syemae
anca
poze si filmulete
povestea nasterii