Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(223)
Raspunsuri - Pagina 12
Victo spune:
alina, nu sunteti in 24 iunie pe la bunici? sa iti prezint frumusetse de ficiori ![]()
a scapat Mihai de intarcat, ca nu mai musca ![]()
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Vasari spune:
Victo, atunci o sa incerc sa fiu in Valcea! :) Chiar nu se cade sa ratez asa intalnire, e la jumatatea drumului.
Victo spune:
alina, eu ma gandesc sa veniti voi pe la noi la pensiune (daca puteti, of course),am vazut ca au spatiu verde, deci au unde se desfasura. nu de alta dar eu stau o zi acolo tocmai ca sa se odihneasca copiii, deci nu as mai vrea sa ii pun iar pe masina, mihai sa isi revina un pic cu somnul..in sensul asta te-am intrebat dc nu sunteti prin zona.
cum a doua zi vom avea drum lung pana la mare..plus ca am luat cu cele 3 mese incluse.
dany26 spune:
ziua buna mamici!

vin si eu cu o intrebare: mamicile care le dati lapte normal pasteurizat (deci nu cel UHT), copilasilor maricei il mai fierbeti inainte sau doar il incalziti?
mersi mult!
bb_yasmi spune:
heello
dany, buburuzei ii dau de cand avea 1 an si ceva (niciodata UHT!) si doar i l-am incalzit tot timpul. voi ati baut lp pana acum??????
mamica implinita de fetita si baietel
eladea2005 spune:
dany, laptele pasteurizat nu se mai fierbe...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
dany26 spune:
neatza![]()
multumesc pt raspuns, bb yasmi si eladea;
am auzit unele mamici in parc ca il fierb inainte desi si eu stiam ca pasteurizat inseamna fiert, si nu vedeam rostul.
eladea2005 spune:
Neata fetele!
pe unde umblati dragutelor??? nimeni , nimic?
ce-ati facut in weekend? ce mai fac bulgarasii???
sa aveti o saptamana de vis!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Roxxy80 spune:
Neata!
Bulgarasul meu se pregateste de serbare. pe 1 Iunie avem a doua serbare din viata noastra
. De data asta ma astept sa spuna poezia, sa danseze. Stie poeziile tuturor copiilor din grupa.
Matei a devenit mult mai tupeist si obraznicut de cand a inceput gradi. ne da niste replici de ne doare mintea
. E f incapatanat si cand nu vrea sa faca ceva se face ca nu ne aude.
Avem deja vreo 3 luni de cand nu s-a mai imbolnavit deloc. Mananca ingrijorator de mult, dar din fericire nu a mai pus pe el nici o sta de grame. Are 16,5 kilograme. Spre bucuria mea a inceput sa manance si cirese. Anu trecut nu a vrut sa se atinga de ele.
In ultima vreme s-a inteles putintel mai bine cu Maria.
E clar ca imi este mult mai usor cu ei. Maria se joaca f f frumos daca o lasa Matei in pace. Ea este innebunita dupa jucarii si mereu isi gaseste ceva cu care isi face de lucru.
Victo spune:
roxxy, al meu vb urat..mai nou, adaptand desenele animate ice age 3..i-am zis cd ii vine sa mai zica cuvinte urate..sa spuna.."piersica" :):)
asa ca de dim. mi-a zis..esti o piersica urata..:)
asta ca sa nu zica esti o proasta urata..:(
nu stiu cum sa fac sa nu mai vb asa de urAT...deci cuvintele la ordinea zilei sunt proasto, prostule..bleago..uratule..noi nu ii spunem lui asa.