Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

O fi adevarat ca dc sunt cuminti mici, cand cresc....si invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna mamici
recunosc ca nu prea mai am timp de forum,dar incerc sa va citesc si ma mai bag si eu in seama
apropos care dati lp la bebei la cat incepeti diversificarea?bebe are 7kg si 67cm..ma gandeam sa incep la 3 luni sa-i dau suc de morcov si mar..ce ziceti?

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Andutza - eu tanjesc dupa atmosfera de la birou dar in acelasi timp ma gandesc cu groaza ca in decembrie termin concediul de maternitate. conflict demn de tragediile antice, ce mai

-despre temperatura: la noi in casa se intampla fenomene paranormale; in mod normal sistemul e setat pe 20-22 de grade. da nu stiu cum, ca pe unde trece buni asa dintr-o data se ridica temperaturile ca 24-25 (fara sa se-atinga termostatul!!!).

alt fenomen paranormal legat de buni copperfield - cum intra ea in camera la sophic, cum ii creste copilului o caciulita-n cap ;

eu astept acum ca buni sa-si indrepte puterile paranormale inspre biberoane; sa vedem ce-o iesi...

Catal_ina - si noi regurgitam mult timp dupa masa; uneori chiar inainte de urmatoarea alaptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Roxx la noi sunt "mamaie" si "tataie", asa au vrut ei de la inceput. Soacra mea declar ca are sub 50 ani si nu se supara. Nici mie nu mi-ar conveni. Eu si asa am o fixatie si cu lasatul cu ea sa stea si cateva ore prefer sa-l car cu mine oriunde m-as duce. Cel mai bine e sa le spui in fata ca nu esti de acord. Se supara asta e.
Ana sa fie sanatos si voinic bogica cel cuminte.
Adryii mie mi se oare cam adevarata. Eu cand am fost mica eram tare ea(urlam cand ma lasa jos de parca ma punea pec ghimpi) cand am crescut m-am linistit. Sora mea copil model cat a fost mica, cand sa marit dai cu scandal.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Andutza si eu tanjesc dupa munca, dar nu f tare. M-a tentat ideea de a ma intoarce mai devreme de un an(ca imi place ceea ce fac), dar fabrica unde lucrez are vanzarile spre 0 si nu stiu cand o sa-si revina, asa ca stau cuminte 2 ani acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Andry,lasa-ma sa visez ca o sa am copil cuminte si cand o fi mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Angie pai are super bine in greutate; de obicei se incepe diversificarea f devreme cand nu ia copilul bine in greutate cu lapticul; iubita mea, sa incepi la 3 luni mi se pare f riscant pt alergii, stomac sensibil, nu stiu nu as face-o la 3 luni. Vezi si tu, fiecare mamica alege.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Lori cu diversificarea, cum explic unei copile de 19 ani(care are o fetita) ca nu e bine sa ii dai supa de care manaci tu copilului? Ea a inceput diversificareaa de la 1 luna juma. acu intr-o seara i-a dat fetitei musaca de cartofi ca a facut pt ei in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Foxy sa nu cumva sa nu ai lapte. Eu asa am patit. Era bb irascibil si se certa cu tzitzi, plangea desi abia il pusesem. Eu strangeam de sfarc si iesea lapte, iar puneam bb acelasi lucru. La bibe sugea fara probleme. Cand am pus pompa au iesit 10 ml. Am mai avut si acum 2 sapt asa o perioada mai 'seaca' si acum iar. Intre cele 2 pusee sa le zic sugea fara probleme, deci nu refuza sanul ca e invatat cu bibe.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

angie e devreme la 3 luni
eu am zis ca pe la 4 luni sa le pun in laptele de seara o cupa de cereale, sa le tina pana dimineata

doamne ce vreme, azi nu iesim

aseara ieseam afara la ora asta, am stat pana aproape de ora 9
se intunecase si eu eram pe o banca hraneam un copil sclifosit
se uita cam ciudat lumea, o fi crezut ca s fugita de acasa
dar eu eram bucuroasa ca a mancat copilul si apoi a si adormit, de i am adus adormiti pe amandoi, nu s au mai trezit

in seara asta Robi e tare marait, nu am iesit cu ei afara sa ne facem rondul de seara

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput