Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (426)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Adevarat a-nviat!
Asaaa! Am terminat de citit din urma!

La multi ani sot de Erina si tati de Daria si David!
Am vazut si Maria bucalata de la PN si fratiorul din dotare, nu am apucat sa vad pozele de pe contul comun, poate apuc dupa ce postez!

Vacanta a fost faina tare, m-am distrat bine si copii au fost cuminti si dulci, le-a priit si lor. De maine la gradinita. Eu fara voce, sper sa tin pentru mine ce am, sa nu ia si Alexia, ca vreau vineri sa-i fac vaccinul restant de la 1 an. Sa vedem...

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor, ca tare rau mai e! (Spuse baba suferinda!)

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Tocmai ce am admirat-o pe nicole in cojocel si pe zambaretul si grijuliul Robertino!

Daria si David s-au distrat pe cinste inainte si dupa Paste, sunt niste scumpi dulci!

Am salivat la tortul de mot al lui David cel cu buzita bosumflata si l-am admirat alaturi de familia fericita de la malul marii si nu mi-a venit sa cred cat de mare si de schimbat e Luca!

Daca tot am intrat la poze, am dat si o fuga pana la marele zid. pe la marele premiu al malaeziei si pana la sanghai cu plimbareata Rox, sa-ti fie de bine perindarea! Cu blugii aia taiati, arati ca o pustoaica de liceu!

Pe Ghe nu am putut sa-l ascult, e amr si nu mi-l reda playerul meu!

Fluturasul Andrei e un cretulin dulce si ce a mai crescuuut! El e mult mai zambilit decat serioasa Maria care face balonase de saliva! Sunt niste frumosi brunetii tai, Nana! Sa-ti traiasca!

Doamne, ce mare s-a facut alexandra! E o adevarat domnisoara! Iar bubu chiar arata a nazbatios...ca sa spun asa. Imi place casa voastra de vacanta! Si in sfarsit am facut cunostinta cu flocosul Bobo!

Gata si cu pozele, m-am delectat pe cinste! Multumesc!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Voi ce ziceti, pt ce sa optez: blender sau food processor?. Blenderul meu no-name m-a tunut suficient si a hotarat sa nu o mai duca mult. Nu stiu daca sa il inlocuiesc cu altul sau sa optez pt food processor. Eu tind spre food processor, dar vreau pareri, sugestii, preferinte spre una sau alta, pareri despre ce firma folositi voi si ce (nu) va place... Merci

La multi ani sot de adimercedes si tati de Lisa & Adam!

Eu zic food processor. Al meu are si blender. E Philips Cucina. Nu imi place la el ca nu curata singur legumele sa si le puna la taiat si nu se monteaza singur cu storcatorul de fructe pt. suc. In rest, e super!

Yaia, multumesc de urari!

Sa va fie de bine excursia si spor la pregatit urmatoarea, ca numai putin mai e... ;)

Multumesc de pontul cu food processor, am sa ma uit de Philips, reviews sa vad ce si cum e la noi. Asta cu montatul si spalatul singur e tare nasoala :( Nici am meu storcato nu se baga singur in chiuveta sa se spele, desi e ff usor de curatat. Zau ca eu nu pricep ...

Tu cum stai cu datul jos?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

La Multi Ani pt tati de Daria si David!

La Multi Ani si pt tati de Adam si Lisa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Gabriela, multumesc de urari.

Offf, ce greu reuie sa iti fie fara Sofi. Si Sara simte si ea lipsa pritnesei mici . Si la noi, Lisa musai sa fie impreuna cu Adam la chestiile faine, interesante. Il protejeaza in parc, la grupul de joaca, la gradi cand ma duc cu el sa o iau... E tare protectiva si grijulie cu cei mai mici. Desi uneori mai pierde sirul si il mai bruscheaza si ii smullge jucariile, e cea mai mare pedeapsa pt ea sa ii zic ca nu are voie sa se joace cu el pt cateva minute. Fix atunci vrea sa il pupem sa il imbratiseze si iubeasca mai de zor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Multumim .
Ieri am botezat Maria gamalia, promit sa pun poze sapt viitoare.
Va tare!

Mamica de Andrei si Maria

Nana, sa va traiasca micuta crestina! Pupici pt fluturasi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Adi food processor
nu tiu nik de regimul rina, am citit si aveam ceva nelamuriri
si eu din cauza piticei mai scap "la gustat" sau "resturi"(cand nu se atinge deloc)

Roxali, food processor ramane ;) Acum sa vad cum il bugetez... Vine socru' in vizita pt 3 sapt si ii platim biletul de avion, plus altele marute, in fine. O fi candva lunile ce urmeaza...

Despre regim nu stiu ce sa zic. Eu la PCOS trebuie sa tai drastic carbohidratii si sa cresc proteinele (deh, grupa 0), dar nu urmez o dieta anume, din cauza ca mananc in functie de ce mananca nazdravanii mei. Despre dieta discut cu instructorul sambata viitoare. Atunci sper ca ma si masoara mai amanuntit, ca weekendul asta doar pe cantar si slaba miscare: abia 1 kg . M-a cantarit de 3 ori, cu si fara adidasi, sa vada daca e ok cantarul. Nu ii venea sa creada ca numai 1kg dupa cate exercitii am facut . Stiam ca dau extrem de greu jos, dar nu credeam ca e chiar asa de greu. A zis ca putem incerca sa aspiram la 2kg pe luna si mi-a schimbat exercitiile. Am ramas pe Extreme (interval) Training la clase, si viteza extrema la masini, 2km cat de repede pot eu. Daca depasesc 10' pot sa opresc masina . Si si-a pus in gand sa imi maresc numarul de flotari , acum dupa 4-5 corect facute ma prabusesc. Mai bine fac 4 corecte decat 10 sa fie la numar. Azi dimineata mi-am dat sufletul la circuit training, cu 10kg in spate la genuflexiuni, 30 ridicari, flotari nenumarate, burpees (va amintiti challenge-ul de dinainte de Craciun? - acum ma ajunge din urma)... Mda. Dar grupul e ff fain, cam aceleasi fete la acelasi tip de clase. Musai trebuie sa fac mai mult. Incheietura mainii stangi rezista in continuare eroic, legata, dar m-a dus si la TRX si la noul MXT de azi dimineata. Ma duc sa beau inca o cana de apa in cinstea ei .

Am avut aseara un "wake-up call" cand mi-am verificat BMI. Abia am trecut sub limita inferioara a "overweight" cu 24! . Am stat jos si m-au trecut transpiratiile! In fine, ma focusez pe ce am de facut pt mine si sanatatea mea si incerc sa nu ma gandesc la ce a fost, de ce, cum etc. Si tocmai mi-am crescut tinta de la 5 la 7kg. Pana in oct. Sa vad cum merge.

Multumesc tuturor pt sustinere si incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Intru in maxima viteza.

Nana sa ii fie de bine increstinarea frumoasei Maria.

Adi, eu am Philips Essence, am folosit tot mai putin masina de carne si elementele de facut cirnati. Ieri am facut lasagne. Am maruntit rapid totul f bine. Are si telul de batut oua frisca care merge singur, variaza viteza. Am si un Philips blender care are si o cana. Partea care era prin apasare am cam stricat-o pe mocovo si pastirnac. Oricum recomand marca, e durabila.

Bafta cu antrenametele sa ajungi rapid la 22 si apoi mai stabilizare la 20. Eu sunt la dieta, una noua dar voi vorbi abia peste vreo luna despre ea. Oricum dietele functioneaza diferit la fiecare.

Yaia, multumim pentru urari.

Gabriela multumim.

Poate diseara sa vad pozele cu Alexandra.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput