Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (426)
Raspunsuri - Pagina 14
Mada28 spune:
Hristos a inviat! Paste Fericit! De aici de la malul marii va dorim sanatate, bucurii si liniste in familii! Noi la parinti si nasi respectand traditiile. Am vopsit joi oua cu Luca si a fost tare incantat. Apoi vineri ne-a lovit o durere de ureche, o otita si suntem pe un antibiotic usor. David e bine papa mult dar viorbeste doar pe limba lui. Eu am o durere de gat sacaitoare. Am vazut poze frumoasae pe email. Multumim pentru aprecierile la adresa pozelor de la mot. Va pupam. Magda, Luca si David
luy spune:
Hristos a inviat !
Noi astazi i-am avut in vizita pe parimtii mei insotiti de fratele meu cu familia, Maria a fost foarte incantata sa se joace cu verisoarele, nici Irina nu a fost neglijata.
Am mancat cat doi purcei
, iar acum trag ponoasele 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Buna dimineata, v-ati baut cafeaua ? Eu am terminat-o, mi-a dat Irina trezirea de la ora 6.30 
La multi ani, tati de Daria si David ! Sa va traiasca sarbatoritul, Erina, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de copii !
Of, ce de bolnaviori !
Multa sanatate, Vlad de isabeluta, Sonia de Roxali, Sofia de Gabriela, Luca de Mada28 si mami, adimercedes...
Din pacate si noi ne incadram la aceasta categorie ( iar !!!
), a doua jumatate a noptii de duminica spre luni Maria a petrecut-o la spital
. Pe la ora 3.30 respira cu mare-mare greutate, haraia ca un batran de 100 ani, tusea 'latrat', tremura ( ii era frig ), asa ca a venit ambulanta si a dus-o la Budimex. I-au facut o injectie cu Dexa si aerosoli cu adrenalina si au tinut-o pana dimineata.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Erina spune:
Multumim frumos Luiza!!!
Sanatate multa Mariei.mi se rupe inima cind aud de spital dar lasa ca se face bine repede.
Eu taresper sa aiba imunitate mai buna inainte de 7 ani nu cum spune toata lumea.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Ma refeream la copii in general. Sanatate tuturor bolnaviorilor!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Roxana_G spune:
Hristos a Inviat! Bine v-am regasit si chiar sper ca sunteti bine si ati chefuit pe cinste. Sper ca si Sabina este bine, si ii transmit un pup mare si o imbratisare stransa.
Multa multa sanatate tuturor bolnaviorilor!
tare Mariei si Luizei, sa auzim numai de bine!
La multi ani si sarbatoritilor de Sf Gheorghe, si sotului Erinei!
Noi am fost la Bran de Paste, ne-am bucurat de soare si aer curat, de weekend in familie (au fost si parintii mei), de joaca in curte si de Bobo, de mers pe jos, de mancare buna, de prieteni si fini! Am petrecut in familie, dar am iesit si cu prietenii, chiar si la o mica petrecere in Bran.
Copiii au fost incantati de iesire si de cadourile de la Iepuras. Parintii mei le-au luat ceva jucarele, eu insa am mers pe utilitate de data asta, si au primit hainutele care le lipseau (de casa, mai subtirele) si cate o valiza troller pentru concedii. In plus le-am luat si noi niste puzzle ball, am fost suprinsa cat i-a placut lui Andrei cel pentru 4 ani si cat de bine s-a descurcat sa il faca. Am gasit la Noriel cu Fulger, il recomand calduros. La fel, am primit de la fini un joc pentru invatarea limbii engleze, Pixul Fermecat, absolut exceptional.
O sa descarc ceva poze diseara, acum trebuie sa prestez ceva munca. Cu ocazia asta trebuie sa vedeti ce gigant este Bobo (si nazdravan foc). De fapt l-am tinut mai mult in tarc ca e tare stricator si cam sperie copiii cand e jucaus. Pe Andrei l-a pus iar la pamant, dar de data asta nu prea s-a speriat de el. Alex in schimb il stapaneste binisor si il iubeste, il ingrijeste.
Apropos de poze, ma bucur ca v-au placut cele din concediu (Erina,
multumesc de ideea cu marcarea locatiilor). Multumesc de aprecieri, sa stiti ca garderoba pastelata am cumparat o special pentru concediu. Si Luy, culmea ca am avut cel mai mic bagaj dintre toate concediile noastre departe. De fapt am avut doar cateva piese organizate astfel incat sa le pot combina oricum.
Cam asta de la mine. Trebuie sa ma fac ca muncesc, chef n-am deloc. Andrei e la gradi azi, Alex a ramas acasa sa o pot duce la 2 sa ii luam mulajul pentru aparatul dentar. Sa vezi atunci belea.
Apoi trebuie dusa la Engleza, sunt tare multumita de orele de la English Kids Academy (cei de la Tineretului unde e si FTK) si ii recomand celor interesati. Apropos de FTK, sunt multumita de cei din Pipera de la gradi, este mare diferenta (in bine) fata de cei unde mergea anul trecut. Lui Andrei chiar ii place mult si eu remarc progresele.
Ca tot vorbim de cluburi, fotbalul lui Andrei nu merge prea bine si ma gandeam sa il duc la inot. Stiu ca avem delfinasii pe aici, dar unii mai incepatori ca noi sunt? Nu prea stiu unde sa il duc pe Andrei si nici cum ar fi mai bine, adica lectie de grup sau individuala.
Gata, chiar ma retrag acum ca plec azi la dentist si cine stie cand ajung. Atat mai aveam in programul de doctori, si oftalmologul ambilor programat pentru joi.
Pupici, saptamana usoara si frumoasa! Numai bine.
aeperju spune:
Am reusit intr-un final sa pun niste poze:
http://community.webshots.com/album/580104645stolMm