Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (426)
Raspunsuri - Pagina 13
alinus_25 spune:
La urarea de mai jos am pus cateva poze cu nazdravanii si operele lor. sper sa va placa
Alina,
Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Va dorim
Paste Luminat!

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
Erina spune:
Buna seara!
Un mic update si de la noi. Suntem la PN. Vreme foarte frumoasa, totul minunat.Am gasit casa spotless, sa le dea Dumnezeu sanatate alor mei,nu era fir de parf, de la covoare pina la geamuri totul improspatat.Eu am facut astazi o salata de boeuf-ii place lui M.restul cozonac,pasca,aperitive, ciorba, sarmalute, preparate am primit de la bichi.
Maine facem o excursie la tara,mai avem cite ceva de pus de punct pe acolo.
Daria se simte excelent in compania lui Matei. A primit urechi de Marie si un colier aduse de el de la Disneyland. Merge si la locul de joaca si e alintata de toata lumea.
Abia cu doua zile inainte de operatie o sa incep sa o pregatesc.Pina atunci o sa am gata si materialul vizual.
Marti e ziua lui tati,si el si-a luat singur cadou.O pereche de pantofi de la Ecco (Adimercedes sunt cam la fel baietii nostri).Eu ma gindeam la un voucher la hamam dar a spus ca va face in Turcia.
Roxana,am vazut pe fuga pozele extraordinare din China si Malezia.Mi-ati placut voi doi in nori si in special tu in pouder pink
. Sa va fie de bine vacanta!
Ma gindeam ca ar fi cool sa iti faci o harta vintage pe care sa pui stegulete cu locurile vizitate. Am vazut la o emisiune de decoratiuni un designer agatase una pe tavanul dormitorului. E un pic cam extrem desi visarea se face cu ochii in tavan dar si pe perete e bine...
Sa aveti sarbatori luminate si pline de fericire in compania celor dragi!!!
PS.sanatate bolnaviorilor mari si mici!Sofi
Sabina te imbratisez, mintea e cel mai puternic dar si fragil lucru,ai grija de ea si eu incerc zi de zi...
Alinush am reusitsa vad citeva poze-merge greu am si stiky keys, ai o minune de fetita tunsulica ochioasa si foarte priceputa la gatit. Teodor pare foarteserios linga ea. V-au iesit grozav ouale vopsite!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
luy spune:
Buna dimineata ! Gata cu pregatirile ? ![]()
Va ofer o cafea aromata, sa aveti energie !
Eu astept sa se trezeasca jumatatea mijlocie a familiei
, adica Maria si tati, Irina si cu mine suntem pe metereze de la 7.30
Joi i-am facut vaccinuri ( Infanrix hexa si Prevenar ) si noaptea la ora 2, cand m-am dus la ea avea 39.4 
Din fericire acum este bine, ultima doza de Panadol i-am dat-o ieri la ora 18.30 si nu a mai facut febra, se pare ca am trecut peste hop.
Erina, sa aveti sarbatori linistite alaturi de familie !
Ce frumos te-au asteptat parintii, asa este, si ai nostri ne ajuta foarte mult de fiecare data cand au ocazia... 
Petrecere frumoasa marti, sa va traiasca sarbatoritul si sa va bucurati impreuna de copii si de fiecare zi !
Am vazut si eu pozele minunate ale Roxanei, multumesc ca mi-ai amintit de ele !
Super sugestia ta cu harta vintage 
Rox, ce sa zic de poze ? O adevarata incantare, locuri uimitoare, iar tu arati de milioane
. Nu am putut sa nu ma intreb cat de mare a fost bagajul tau
, ai avut multe tinute f.frumoase
. Dar cred ca esti experta la facut bagaje, avand atata experienta, asa ca reusesti sa pui multe intr-un volum mic
. Iti multumim pt ca ne-ai 'plimbat' si pe noi prin intermediul fotografiilor
, sunt locuri pe care nu stiu cate dintre noi le vor vedea in realitate.
Alinus, ce frumosi sunt piticii tai ! 
Cand a crescut Doris asa mare ? Are ochisorii lui Theo
Mi-au placut mult ouale, te-au ajutat si copiii ?
Sabina, te imbratisez ! Sper sa treci si peste asta, poate ti-ar fi de ajutor o vizita la un psiholog - nu-i de glumit cu depresiile. Mintea e un lucru f.fragil, dar atat de important... Imi pare rau ca nu pot asculta fisierul, trebuie sa instalez nu stiu ce player 
Ma bucur sa vad ca au intrat si au postat fete care nu au mai facut-o de mult, uite ca la momente de sarbatoare nu uita sa isi indrepte gandurile bune catre mamicile de papanashi 
Nu mai pot scrie, s-a trezit Maria si e calare pe mine...
Va urez Paste fericit si linistit alaturi de cei dragi !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Acum mi-am dat seama ca-i sarbatoare :
La multi ani, Gheo ! Sabina, sa fie sanatos si norocos, sa aiba o viata minunata !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Sabina spune:
Multumim de urari! cred ca anul acesta se sarbatoreste in adoua zi de Pasti.
va pup tare.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
SabinaY. spune:
Sarbatori fericite dragelor!
Eu acum ma apuc de vopsit "oo" si de facut cozonaci.Inainte de astea,ma duc dupa cadouri,asa un mic iepuras la fiecare.
Sabinel
,depresia nu este un moft,e o boala.O cauza a unor tulburari.Ai mare grija de tine!Ai nevoie de suportul tuturor,al familiei,al prietenilor,al nostru.
Eu spun ca este bine sa ai o discutie cu un psiholog,se poate si prin intermediul internetului.
mandarinutza spune:
Sarbatori fericite dragele mele! Noi mai avem doar ouale de vopsit si gata, terminam cu pregatirele.
Roxali spune:
PASTE FERICIT TUTUROR!
Sonia din nou cu tuse si muci
...incerc cu ceva aerosoli si homeopatice poate nu ii voi mai da antibiotic ca abia au trecut 2 saptamani
Sper sa am cev
timp maine cat stau copii la biserica
, sa vad ceva pozici si sa recuperez cate ceva
Piciulika spune:
Paste fericit, lumina multa in inimi si sa aveti familiile fericite si sanatoase in jurul vostru!
Va pupam cu drag,
Cei patru ursuleti aproape canguri
bernix spune:
Cristos a inviat, fete dragi!
Iata-ma-s si io dupa o luuunga absenta, intre noi fie vorba - total nejustificata. V-am tot citit si m-am bucurat de progresele copiilor, m-am intristat de boli si mi-am dorit inca o intalnire ca cea de la ziua Duamnei Teo.
Noi suntem bine, lenesi si boemi ca de obicei, mancam si lenevim la parintii mei. Ana e vesela, vioaie, plina de initiativa, vorbareata si cu pareri pertinente si argumentate tot timpul. Fara gradinita, incercam din toamna, mama sa traiasca! Ultima nazbatie a ei e ca si-a tuns frumusete de par de prins in codite si acum e baietel.
Piciulik, felicitari pentru initiativa si adaptare usoara! Dupa ce ai scris tu de midlife crises, m-am prins ca asta-i si problema mea: toate-s bune si frumoase. Asa, si acum?! Unde-i provocarea. Cred ca mi-au auzit gandurile ai de la job si m-au bagat intr-un proiect de mi-am prins urechile...:)
Pup toata gasca de "scutecisti/scuteciste" si sper sincer la o intalnire live prin Centrul Vechi. Amatoare?