Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (426)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Hristos a inviat!

Mai trecem si noi pe aici, ca timp nu prea mai este!
Pupici bolnaviorilor!Olivia era si ea un pic racita, bine ca doar nasul ne-a dat de furca, in mini concediu de la tara.

Rox, ce de poze frumoase ai pus!Minunate!

Erina, la multi ani sotului!

La noi totul e la fel, copii sunt foarte bine, sunt mandra de ei!
Eu nu stiu cum sa ma impart, la munca am foarte multa treaba(ceea ce e bine), acasa nu stiu de ce sa ma apuc in primul rand, Alex are dans de 3 ori pe sapt de la 7.30 pana la 9.30 seara, asa ca mi-a gasit de "lucru", trebuie sa-l duc sa-l aduc, noroc ca e aproape. In cap am numai instalatii sanitare/electrice/ amenajeri etc.
Sambata primim si catelusul, pe care il va chema Maxi.
Acum fug spre casa, ca azi inca nu e activitate, abia acum la pranz am aflat ca nu se face scoala.Pe Alex oricum l-au luat cu bus-ul, dar nu fac activitati scolare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Erina, La Multi Ani sotului, sa va traiasca si sa va bucurati impreuna de minunatii vostri!!! Sa ii fie de bine cadoul si sa il poarte cu placere!

Mergi la inceput

Luy, offf, sanatate multa Mariei, sa se refaca repede si sa scapati de viroze si altele de genul asta. Tare ma supar cand aud ca scumpii nostri trec prin boli :( Tie iti doresc multa putere, sa ai grija de fete si de tine!

Sabina, multa sanatate, iti trimit o imbratisare calda si tin pumnii sa fie bine. Medic, analize, sot&copii, plimbari, soare, recuperare rapida .

Mergi la inceput

Roxali, multumesc . Nici pe mine nu ma mai atrage blenderul, de aceea cer impresii si posibile sugestii de firme preferate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Am reusit intr-un final sa pun niste poze:

http://community.webshots.com/album/580104645stolMm

Emma Maria (22.01.2011) si Andrei (21.09.2007)

Aveti doi pui tare frumosi, sa va traiasca! piratului!

Mergi la inceput

Alina, si pe noi ne-a pocnit chestia cu vacanta azi si ce m-am bucurat cand am primit raspuns de la educatoare ca ii pot duce. Succes in ce ti-ai propus si mai ales cu catelusul. Ce rasa ziceai ca e?

La noi Bobo s-a dovedit o belea si inca e acolo in ingrijirea altcuiva. Ca sa va faceti o ideea, si-a bagat capul intre stinghiile de la gard si nu a reusit sa mai iasa...decat cu tot cu blana de pe cap. Saracul are ditamai cicatricea si blana lipsa exact pe capsor, de nici sa il mangai nu mai ai cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

deci nici nu stiu cu ce sa incep....
Hristos a inviat si La multi Ani tuturor celor care isi serbeaza ziua de nastere sau de nume!

La noi a fost in ultima vreme o mare nebunie...cred ca am apucat sa va spun ca ne-am mutat la casa de pe la sfarsitul lunii noiembrie si pana acum 1 luna nu am avut nici macar TV...cu net-ul ma descurc cu un stick, iar fix nici macar nu mai sper...nu exista cica resurse... Oricum de la sfarsitul lunii octombrie pana la mijlocul lunii februarie am avut mari probleme de sanatate cu Mario, adica 3 convulsii febrile, 6 infectii bacteriene, puse in urma analizelor de sange si a exudatelor si ca sa punem capac si o alergie severa astfel copilul meu arata de parca a fost scufundat intr-o oala cu apa fierbinte. Bineinteles ca l-am retras de la gradi, acum este acasa, facem multe tratamente naturiste pentru intarirea imunitatii, am facut 2 electroencefalograme si unRMN si multe, multe alte analize care ne-au dat toate un rezultat bun: adica suntem sanatosi si convulsiile o sa dispara dupa 5-6 ani.
Pe de alta parte si cu Eric am avut probleme, abia acum 1 luna a inceput sa mearga, s-a ridicat in picioare abia dupa un an si 3 luni parca, am facut multa fizioterapie si gimnastica de recuperare atat la grigore alexandrescu cat si la kinetobebe, daca stau sa ma gandesc am avut o perioada de 2 luni cand l-am dus zilnic, deoarece avea o hipotonie avansata mai ales in zona picioarelor- cei cu care am facut fizioterapia mi-au spus ca au vazut asa ceva doar la copii cu sindrom down...dar el este sanatos in schimb. Deci am avut o perioada de groaza si ca sa puna capac, au aparut si niste probleme nasoale la birou.

Intre timp tot raul spre bine, adica pe Mario l-am pus cumva pe picioare, Erin a inceput sa mearga si el...deci suntem bine.
Acum pe 2 mai plecam in vacanta in Antalya, adica mai exact Side la un club si de abia astept sa ma relaxez si eu putin. O sa incerc sa va pun ceva poze cu cei 2 strengari in urmatoarele zile

In rest am ramas mai mult decat emotionata cand am citit urarile voastre. tare mult ma bucur ca nu ne-ati uitat. Deci vreau sa va multumesc frumos

Mergi la inceput

Am fost cu Alex la dentist pentru mulajele alea. Am cel mai cuminte si intelegator copil ! Nu a zis nici pas (decat ca nu prea are gust substanta aia), nu am avut probleme si a durat foarte putin. Joi ma duc sa facem planul de tratament cica - tip aparat, durata, etc.

Mergi la inceput

Sper ca ati petrecut frumos de Pasti alaturi de cei dragi.

Noi suntem ok, am fost duminica la Royal Easter Show, un targ de Pasti fff bine organizat la Parcul Olimpic, un fel de festival al recoltei si targ/talcioc de Pasti in 1. Vrem sa fie traditia noastra de Pasti si am reusit sa avem o zi absolut fantastica. Vremea a fost superba, copiii au adorat excursia cu trenul, caruselele, halele cu animale, locurile de joaca pt copii, arteziana gigantica, multitudinea de standuri, www.giantslide.com/index_files/Australia.htm" target="_blank">toboganul urias - Lisa 3 ture, Adam 2, barul cu lapte etc. Lisa a cerut pictura pe fata si a ales un fluture si a iesit super-bine. Per total ne-am simtit fff bine si vom merge din nou la anu'. In rest, zile obisnuite, adica rutina normala, fara prea multe iesiri - vineri am iesit la locul de joaca din parcul national de la 15' de mers cu masina de noi, a fost soare si ff placut. In afara de vineri si duminica, am cam avut ploaie, vreme rece, intre 10 si 15 grade, bruma, si am stat mai mult in casa. Azi i-am luat pe copii sa cumparam mancare... Eu am reusit sa ma tin (oarecum ) departe de dulciuri, prajituri nu am avut, am facut gelato de fructe de padure (asta nu se prea pune ), am scapat la un baton de cioco si ceva napolitane cu cioco aseara - m-a "corupt" sotul . Insa am reusit zilele astea sa imi "platesc" restantele de inghetata si alte abateri pt ca am ajuns la sala de vreo 3 ori. Ieri am revenit la body Pump, cu mana bandajata, dar se pare ca e ok si nu a revenit durere, intepeneala etc. Sper sa tina, o iau incet, TRX mai asteapta vreo 2 zile ;) Ieri cardio, azi cardio, maine RPM (cardio - daca ma impinge sotu' din pat la 5am ). Nici nu imi vine sa cred ca a trecut 1 luna deja! Sambata am evaluarea, masuram si tragem linie si vedem ce schimbam la program. Aaaa, ieri am incercat Zumba si am fost profund dezamagita. M-am obinuit cu programe fff organizate, ffff structurate, cu instructori care te avertizeaza dinainte ce urmeaza sa faca, cand se schimba rutina exercitiului etc. Insa tipul de la Zumba, desi fit si stia ce sa faca, nu prea stia sa ne "conduca" si am avut puncte dezlanate, am simtit ca mai mult am topait de colo-colo, in loc sa "muncesc" si sa simt cardio dupa Body Pump pe care il facusem inainte. In plus, nu prea avea miscari "latino", or eu eram convinsa ca e "latino workout"... In fine, mai incerc inca un instructor, probabil, inainte sa zic ca nu imi place Zumba si o sa dau feedback, poate doar pt ca e nou si inca nu are un ritm exact - o fi bun la ce face, dar nu prea bun profesor.

In rest nu stiu ce sa va mai zic. Aaa, Lisa a inceput sa ceara sa il punem pe Adam cu ea in camera, sa luam pat suprapus, mai ales ca Adam se descurca sa coboare din patut, desi ieri aproape si-a rupt piciorul si a cazut in dunga patului nostru , noroc cu sotu' ca era pe faza si l-a prins. Asa ca, trebuie sa ma misc repede si sa hotaram ce facem. Cred ca mergem sambata sa vedem paturi, eu inclin spre un pat gen masinutza si sa ii mut in camera mai mare pe amandoi, daca Lisa e de acord, camera ei e prea mica pt 2 paturi individuale... Sau unul suprapus in genul asta, ca nu e mai mare de 1.35cm. Insa am rezerve cand vine vorba de paturi suprapuse, aici nu se recomanda la copii asa de mici, iar ai mei sunt nazdarvani rau, se imping...

Fug sa caut pe net sa vad ce mai gasesc, sa pregatesc papa pt sot pe maine si sa ma culc ca maine am trezirea.

Mergi la inceput

Betty, bine ai revenit, si mai ales ca acum lucrurile s-au mai pus pe fagasul lor, ca ai trecut prin multe griji. Bine ca sunt puii sanatosi! Concediu placut si relaxant sa ai!

Adimercedes, ce tare e topoganul ala! M-as fi dat si eu pe asa ceva. Vad ca ati chefuit si voi de zor, dar mai ales ca nici sarbatorile pascale nu te au tinut departe de programul de exercitii. Eu in schimb am practicat sportul dusului furculitei si paharului la gura si acum am la loc cele 3 kile date jos in concediu. Legat de paturile suprapuse, poate ar trebui sa mai astepti. Noi avem la Bran de anul trecut si intr-adevar la inceput imi statea inima in loc. Andrei a mai alunecat de pe trepte si de atunci nu prea se mai catara, asa ca nu imi fac mari griji ca ar putea sa se inghionteasca pe sus, dar te asigur ca exact asta faceau in primele zile cand le-am montat.

Mergi la inceput