Licurici de ianuarie-februarie 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

si sa ma mandresc un pic cu Anusca mea, are un puzzle cu alfabetul pe care il face cap -coada dupa care incepe sa cante abc-ul. Defapt asa l-a si invatat.

Mama de Ana si 29+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

lissa, ce metode ai aplicat pentru a o stimula pe Ana, fizic, mental? Ca mi se pare foarte avansata. Ai stat de ea, te-ai ocupat mult de ea? Daca da, cum?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

pai cu puzzle-ul de exemplu: il facem impreuna prima data, il explic, facem asociere intre piese.
Puzzle-urile de 24 de piese le face singura, asta cu trenul cu abc-ul il face ca stie cantecul.
La inceput ma intreba care piesa urmeaza si ii zicea ca urmeaza M de la mouse(soarece...intotdeuna ii traduc dintr-o limba in alta) si cauta ea piesa si venea sa mi-o arate daca e buna sau nu.

nu prea are multe jucarii, are 2-3 puzzle-uri( ca i le rotesc), are creioane colorate, plastelina, cuburi, 2 masinute si 2 papusi. Cand chiar se plictiseste mai scot o jucarie noua dar ii iau alta veche.

Eu cred ca are o memorie vizuala fff buna.

Citim foaret mult, daca iau cartea junglei, la fiecare pagina are ce sa iti spuna, pe inteelsul ei, dar iti zice povestea cap-coada.

Ana cere si foarte multa atentia, e cuminte,dar trebuie sa te ocupi de ea.
La tv nu sta deloc, nici nu avem tv, in schimb o las la calculator vreo 15 min, nu vrea desene sau filme ci muzica romaneasca sau in engleza.
Am obs ca are un auz muzical fff bine dezvoltat.

Mama de Ana si 29+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

pai cu puzzle-ul de exemplu: il facem impreuna prima data, il explic, facem asociere intre piese.
Puzzle-urile de 24 de piese le face singura, asta cu trenul cu abc-ul il face ca stie cantecul.
La inceput ma intreba care piesa urmeaza si ii zicea ca urmeaza M de la mouse(soarece...intotdeuna ii traduc dintr-o limba in alta) si cauta ea piesa si venea sa mi-o arate daca e buna sau nu.

nu prea are multe jucarii, are 2-3 puzzle-uri( ca i le rotesc), are creioane colorate, plastelina, cuburi, 2 masinute si 2 papusi. Cand chiar se plictiseste mai scot o jucarie noua dar ii iau alta veche.

Eu cred ca are o memorie vizuala fff buna.

Citim foaret mult, daca iau cartea junglei, la fiecare pagina are ce sa iti spuna, pe inteelsul ei, dar iti zice povestea cap-coada.

Ana cere si foarte multa atentia, e cuminte,dar trebuie sa te ocupi de ea.
La tv nu sta deloc, nici nu avem tv, in schimb o las la calculator vreo 15 min, nu vrea desene sau filme ci muzica romaneasca sau in engleza.
Am obs ca are un auz muzical fff bine dezvoltat.

Mama de Ana si 29+

Fashion

Am inteles. Noi avem multe jucarii, intr-adevar, se joaca cu ele prin rotatie. Puzzle-urile nu o intereseaza, a primit doua si le-a azvarlit cat colo, adun eu piesele de sub pat. In schimb, o intereseaza cartile de toate felurile. Si animalele, si lucrurile de oameni mari. Si sa faca mancare, sa framante aluat.

Cu muzica si noi stam bine, a invatat de la mine cantecele de copii, ma urmareste cum pronunt si invata si ea f. repede.

Si vorbeste incontinuu.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Am intrat sa va spun ca sunt necajita pentru ca Alexia are iar infectie urinara cu E-coli. Am facut un calcul cu dna doctor si ne-a iesit ca a avut 4 infectii urinare clare si 5 reprize de tratament pt ca o data nu se steriliza urina si i-am dat antibiotic timp de 21 zile.

Acum iar suntem pe antibiotic timp de 8 zile, apoi iar 3 uroculturi si iar ecografie si profilaxia infectiilor urinare cu cantitati f mici de antibiotic 1-2 luni. E un chin sa ii dau antibioticul, dar ne straduim.

Ca intotdeauna, Irina m-a sustinut, plus ca m-am mai linistit pt ca am vorbit si cu o prietena de a ei, medic in Suedia, care mi-a spus cum sta treaba si pe acolo.

In rest, Ale e jucausa, bine dispusa si cu o personalitate f puternica. Stie vreo 6 poezii si un cantecel, la unele ii mai soptim noi, dar apoi, cand se joaca singura, le recita.

De azi, o pregatim pentru olita. O sa fie greu, dar trebuie sa renuntam la pampers f repede, ca sa evitam noi infectii urinare.

Lissa, cum mai este Ana?
Selene, f. hazoasa fetita ta!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Bee, multumesc de intrebare, se pare ca ne facem bine, s-a trezit ;la 7.30 cand m-a strigat sa ii trag elefantelul de codita, asta asa de rasfat. NU s-a mai trezit peste noapte, deci a mai lasat-o tusea. Sa vedem azi cum evoluam.
Sanatate multa Alexiei si sa treceti cu usurinta peste tratament!

Vai fetelor, azi schimb prefixul...la sarcina, nu imi vine sa cred ca incep numaratoarea inversa, mai am atat de putin. Incep deja sa am emotii

O duminica placuta sa aveti in continuare!

Mama de Ana si 30+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bee imi pare asa de rau de Alexia, dar lasa ca trec toate si totul va fi bine, vei vedea

Fetelor,, am avut ieri botezul, a fost f frumos dar mai obositor, avand doi copii, a fost mai solicitant. Irina a fost f cuminte la biserica, surprinzator....la sala nu a dormit mai deloc, desi aveam camera la hotel.

Va pun cateva poze sa ne admirati

http://s964.photobucket.com/albums/ae123/cutiutacubijuuri/

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bee sanatate multa Alexiei

Patri arati EXTRAORDINAR . Si Irina iti calca pe urme ...de Vladut si de tati nu mai zic, adevarati cavaleri . Foarte frumoase pozicile

Eu tocmai ce am terminat de facut bagajelul pentru gradi...maine e prima zi ...sa vedem ce ne asteapta

Dar e asa de bine si frumos cu Razvi acasa, doar noi 3 , desi m-a cam cocosat ca este ca un pietroi de greu

Duminica frumoasa in continuare

Crisspy, fericita de Razvi si 22 sapt

Mergi la inceput

ffff frumoase pozele Pat. Si biserica a fost f frumoasa! Sa va traisca mica crestina

Mama de Ana si 30+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Gata...l-am lasat la gradi .

La inceput a parut interesat de jucarii, dar asa mai timid. Cand a venit educatoarea lui a intins bratele sa o ia in brate, insa cred ca mai mult inconstient.

A simtit insa ca plecam si a inceput sa planga. Pana am iesit din gradinita nu se mai auzea nimic, probabil au reusit sa-i distraga atentia.

Astept pana pe la 10:00 - 10:30 si sun sa vedem ce se intampla.

gascha

Crisspy, fericita de Razvi si 23 sapt

Mergi la inceput