Licurici de ianuarie-februarie 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Patricia sa ii fie de bine botezul Irinei!!! acum ma duc sa ma uit la poze.
Criss succes gradinarului!! sa fie totul asa cum trebuie.
Lissa sper sa fie mai bine Anusca. pacatoase virozele astea...
Bee, sanatate multa si Alexiei. intr-adevar, scapatul de pampers e ff important acum, sper sa decurga totul bine.
am pus cateva poze din luna trecuta aici
pupici tuturor, sa aveti o saptamana usoara si calda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Va las si nishte pozici cu Tzumpi

Crisspy, fericita de Razvi si 23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Rox ce constructii complexe faceti voi acolo . Si ce domnisoara eleganta cu moate .

Crisspy, fericita de Razvi si 23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Hristos a inviat!

Patri sa va traiasca micuta crestina! Toti ati fost superbi!

Crisspy frumusel foc Razvi! Mult succes la gradinita!

Rox frumosi foc fratiorii! Ce constructii frumoase face Patrick si ce frumos se uita domnisoara Eva!

Alexia, Ana multa sanatate fetite frumoase!

Si Karinei mi se pare ca ii miroase urina altfel, maine ii duc o proba la laborator.

Cu bataia prin parc sau la gradi, stam bine, nu prea avem probleme...Zic nu prea pt ca au fost cateva reprize la Daria la gradi, pe care le-am rezolvat cu multaaaa vorba. Si eu cred ca vorbind multa si mult cu copilul, la un moment dat vor intelege si se vor opri.

Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua de la noi!

Nu am intrat de mult, am avut 2 saptamani tare interesante, cu multe zile libere, cu putine lucratoare. S-au intamplat multe, majoritatea bune si foarte bune, din pacate si un eveniment trist, saptamana trecuta a murit bunica lu' tati, avea 95 de ani A avut o viata lunga, frumoasa, in ultimele luni traia de fapt in lumea tineretii ei, asa ca acum e alaturi si fizic de cei langa care de mult era spiritual. Dar e tot trist
Inca nu e clar cand va fi inmormantarea la Londra, din cauza atator de multe zile libere: pastele, nunta regala, 1 mai...mai mult nu s-a lucrat in UK decat s-a lucrat, cum zicea tatal vitreg al lui Niall cei de la firmele de pompe funebre au un "mare backlog", asa ca inmormantarea va fi probabil saptamana viitoare (aici se fac cam la o saptamana-10 zile dupa deces, nu la 2-3 zile ca in Romania).

Am fost si la o nunta, cea a nasilor lui Lachlan, am fost martori, nu prea ne ardea de petrecere dar cum deja numele noastre erau trecute pe certificatul de casatorie, trebuia doar sa semnam, nu se putea sa lipsim, oricum a fost foarte bine.Lachlan a fost tare cumintel de la inceput, mi-a stat frumos in brate, nu stiu de unde i-a venit ideea ca sunt dragoni pe tavan (erau doar reprezentari floral) si le sopotea el stie ce. Cand a intrat mireasa si a trebuit sa ne ridicam cu totii in picioare, el a crezut ca plecam si a inceput tare"bye-bye dragon, bye bye dragon"... cand ne-am asezat la loc a inceput din nou "hello dragon"... cand a fost de dat cu subsemnatul a trebuit sa-l luam cu noi, no way ar fi stat cuminte pe scaun, dar a stat linistit, a pozat frumos, ca a intrat in toate pozele in care eram si noi. Iar la plecare a spus din nou bye bye dragon, toata lumea era amuzata de el.
La petrecerea propriu zisa a fost superb, a papat si el la masa, ravioli cu spanac, a dansat non stop, s-a plimbat prin toata sala, 0 tantrumuri si tambalau, a cucerit toate cucoanele de pe acolo plus ce gentlemani a gasit disponibili "la povesti", ne-a cantat la pian lol, s-a distrat copilu' de minune si noi pe langa el. Am plecat abia la 10, cand ne-au zis ca nu mai au licence pentru copii, Lachlan ar mai fi stat. Caroline, mireasa, ne-a zis ca toata lumea l-a laudat. Va dati seama ce proud parent am fost

Ne-am uitat si la nunta regala, ne-a placut mult. Sambata treburi administrative gospodaresti, plivit complet aleea de buruieni, facut mancare, una-alta, cu Mister care m-a ajutat, sau mai bine mi s-a incurcat printre picioare Ca tati s-a dus sa ajute niste prieteni sa se mute, iar noi am ramas stapani peste mosie. Iar duminica am iesit toata ziua, am sarbatorit Beltane (sarbatoarea celta a feritilitatii si apropierii verii) in Pollock Park, ca in fiecare an. Eo vreme superba la noi!

Ma duc sa va pun niste pozici ca nu l-ati vazut de mult pe jupanel... si revin sa mai citesc din urma.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Am trimis pozicile pe mailul comun

Crisspy, mult succes la gradinarelul tau! O sa-i placa, sunt sigura. Si voiam sa-ti spun de mult ca-mi place numele pe care l-ati ales pentru printesa mica, asa ma cheama si pe mine ;)

Roxana, ai niste copii frumosi tare!

Betty, ce de stie Anusca! Dar si tu te ocupi mult de ea si asta se vede. Multa sanatate la puiul mic! Deci ai inceput deja cu AMR-ul? Wow, nu mai e mult nici la tine .

Bee, multa sanatate Alexiei, sa scape de infectii cat mai repede.

Bebelusi, felicitari pentru botezul Irinei! Sunteti totii frumosi foc!

Ada, multa sanatate la Karina, s-ar putea sa nu fie totusi vreun bai, cine stie ce a mancat/baut fata, lui Lachlan i-a mirosit puternic urina dupa ce-i dadusem un complex de vitamine Abidec. Chiar, voi dati vitamine la copii? Eu ama vut o tentativa, dar am abandonat-o.

Miere, cum mai esti? Au mai trecut greturile?

Cu bataia nu avem treaba, Mister e foarte easy-going, daca vrea ceva de la un alt copilas cere, daca nu i se da vine la mine sa-mi ceara, dar nu impinge sau loveste, iar daca e cumva el impins la locul de joaca (se mai intampla la tobogan) face niste ochi mari-mari si se da deoparte. El oricum e genul care lasa in fata pe toata lumea la tobogan, ieri a trebuit sa il lamuresc ca daca sta deoparte si asteapta sa se dea toti copiii vine seara pana ii vine si lui randul

E tare pasionat de dragoni (avem niste rafturi de vitrina cu dragono, mereu ii cere lui taica-sau sa-l ia in brate sa-i arate dragonii), nave spatiale, carti cu dragoni sau nave spatiale - pe care trebuie sa i le descriem noi, de carti cu "stories" (isi ia cate o carte in brate si-si "citeste" el povestea), de orice cu roti, daca e personaj din Cars, Thomas cu atat mai bine, si mai nou de filmul Toy Story, pe care-l cere mereu cu nesat.Si-i turuie gurita toata ziua, mai ales cand doreste ceva - atunci incepe cu "please thank you, please thank you" dar deseori nu ne zice ce vrea, trebuie noi sa ghicim, ca el continua cu "please thank you"

Dark Bendis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

dark ,multumesc

din pacate, febra a revenit aseara, are o modalitate copilul asta de a isi manifeste boala, incredibil.

Sunt fff obosita cum m-am trezit des la ea.
O saptamana usoara sa aveti

Mama de Ana si 30+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Am intrat si noi in randul

Am vazut poze cu copilasi superbi , Irina si Vlad de Bebelusi, Razvi de Crisspy, Eva si Patrick de Rox

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Anna, felicitari!! Sarcina frumoasa si bebe sanatos la iarna!

Dark Bendis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Buna,

Am intrat si noi in randul

Am vazut poze cu copilasi superbi , Irina si Vlad de Bebelusi, Razvi de Crisspy, Eva si Patrick de Rox

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mama de Ana si 30+

Fashion

Mergi la inceput