Licurici de ianuarie-februarie 2009 (142)
Raspunsuri - Pagina 14
miereamara spune:
Cadia, legumele le fac simple, fara nimic. Foarte rar pun un cubulet de unt deasupra, dupa ce sunt aproape gata.
a....mai mananca salata verde (sau frunze de spanac din salata - cu ulei si otet), rontaie la ele ca un iepure, i-am dat si asparagus si i-a placut. La noi problema, ma rog nu neaparat problema ca nici eu nu sunt ciorbareasa
, nu mananca supe/ciorbe deloc, dar nici nu are probleme cu constipatia, bea apa toata ziua.
Eu ii dau biscuiti sau batoane cu fructe cumparate din comert, incerc sa iau organiz sau natural si cu cat mai putini aditivi. Ciocolata vede destul de rar, poate o data pe luna.
Dar din nou, toata mancarea asta sanatoasa e contracarata de porcariile care i se dau la gradi, ma apuca nervii numai cand ma gandesc
, prefer sa nu citesc foaia aia de mi-o dau in fiecare zi ca dau in depresie.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
9+
miereamara spune:
Naty referitor la ce povesteai tu de Nadia, ca e agresiva cu alti copii in parc. Cred ca ii va trece o data ce va merge la gradinita, acolo va trebui sa se conformeze regulilor si va simti pe pielea ei ca un comportament nedorit atrage urmari mai ales din partea colegilor.
Aidan a avut si el o perioada din asta, cand a fost mai mititel, avea pretentia ca toate alea sunt ale lui in parc si nimeni nu se putea atinge de topogan sau leagan. I-am repetat de sute de ori (mai ales inainte de a ajunge in parc), this is everybody's park/slide/etc, toti copiii vin aici si se joaca, nu e al tau, poti sa te joci dar trebuie sa iti astepti randul, parca eram o moara stricata zau![]()
Apoi la gradi a fost sanctionat de cateva ori pt ca lua jucariile celorlalti copii fara sa isi astepte randul. Dar mai bine decat pedeapsa a mers cand intr-o zi cand i-a smuls o jucarie unui baietel (prietenul lui cel mai bun
), asta l-a muscat de mana pana la sange
, si de atunci nici ca s-a mai atins de ceva cu forta. Educatoarele acum mi-l lauda in fiecare zi, cica e f ascultator si nu au nici o problema cu el.
Deci eu cred ca isi va schimba comportamentul cand va merge la gradi.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
9+
Naty spune:
miere sper sa fie cum spui tu!
Si eu ma gandeam ca la gradinita isi va reveni.
Cred ca doamnele vor fi socate, dupa un copil cuminte ca Ioana sa ducem o nebunica.
rox sa sti ca si mie imi spune lumea ca Nadi arata foarte bine. Numai eu stiu cum ma rog de acul cantarului sa mai urce si prin ce chinuri trec la fiecare masa pe care trebuie sa i-o servesc don`soarei.
La noi functioneaza treaba cu "vreau ce are sora-mea, mananc ce mananca sora-mea" doar daca Ioana mananca porcarii. Cand mananca fructe (Ioanei ii plac mult, numa` fructe ar manca), nu pofteste piticul. Daca insa vede o bomboana, musai sa-i dai si ei.
Intr-o zi m-am pomenit cu ea ca vrea "ciubuc" nici nu intelegeam ce zice pana nu m-a lamurit bona ca a vazut la o fetita afara.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
IRA_LIZA spune:
Buna ziua, mamici & pitici!
Inainte de orice, gasca noastra va ureaza cu mult drag sarbatori fericite, cu sanatate, oua rosii, cozonaci si un iepuras asa cum va doriti!
Cred k revin usor-usor si pe forum, am lipsit nepermis de mult! mi-e un dor de voi...

veronica75 spune:
Felicitari fetelor pentru copilasi mancaciosi
. Deci eu pe buna dreptate ma plang ca nu papa mai nimic. ![]()
Adevarul e ca asa a fost dintotdeauna
, e super sclifosita la mancare, nici macar nu e curioasa sa incerce ceva nou sau sa guste din farfuriile noastre...
Crisspy - ma intrebai ce imi doresc baiat/fata. Sincer, nu ma vad mama de baiat, in plus cred ca ar fi mai bine si pentru Alice sa aiba o surioara
, dar, presimt ca baiat va fi
. Ma uit eu asa la pozicile de la eco si pot jura ca e baiat si ca seamana cu tat-su ![]()
Ne este "oarecum" indiferent sexul
, sa fie sanatos/a ![]()
Cat despre greturi..
, chiar azi am avut un episod nasol
, a fost din cauza oboselii.
Am umblat mult prin oras, a fost cald si nici nu am papat calumea...
Roxana - pozici am la semnatura
. A crescut si Alice a mea ![]()
Acum e la faza cu "nu" Orice e "nu" - ma dispera
si in plus ma intreaba toata ziua "cei aia" si la orice "si cum face"
De ex:" asta se cheamaaaa???" si arata spre un obiect, animal, planta, pesti, electronice,etc. dupa care imediat intreaba: " si cum face?"
Naty - si eu cred, ca si ceilalti, ca Nadia va intelege si se va comporta normal cand va fi in comunitate. Parerea mea...mai bine asa decat prea timida.
Intrebai de cadouri, eu am luat o prima papusa Barbie sau barby,( nah ca am uitat cum se scrie
) si un joc de pescuit
.
Mai intreba cineva de lapte...Eu inca ii dau nutrilon junior 2+ (cred ca e echivalentul lui aptamil/milumil), dimineata si seara. E singurul care il papa bine si sincer nu prea imi vine sa il scot
.
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
23 saptamani
mara95 spune:
si eu am avut greturi nasoale la ambele sarcni.tin minte ca la flavi slabisem 7 kg in prima luna.m-au tinit pana pe la 4 luni.mergeau bine sucurile de la fruttia si covrigi.
am vopsit ptr prima data oua.le-am facut roz, mov,albastre si verzi
, noroc ca pe cele rosii le-am primit.
andru se apropie de 18 kg, flavi are 17 la 5 ani, dar ea a fost o "finuta" de cand o stiu.
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
roxanaz spune:
buna dimineata doamnelor
Miere aoleu saraca de tine!! sper sa treaca rapid arsura! si bine ca nu a fost nimeni prin jur. chiar asa junk food le dau astia la gradi...?? bfff... nu se invata deloc!
Vero, vazut mandra! e o scumpete de fata. hehe nici eu nu ma vedeam mama de fata... cred ca la fel ni se intampla tuturor. puah, si voi sunteti in lov cu sticlele alea cu tzutzuroi? ca la noi sunt in voga.. nu mai scapam de ele, beau in nestire apa ![]()
Iulia, ce faceti? plecati pe undeva de Pasti?
Raluca hehe, mai tii minte cand eram gravide si va ziceam ca asa era Patrick cand era mic? caftitor, muscator... doamne, era un cosmar mersul in parc. i-a trecut
. tot gradinita si-a facut treaba ![]()
o zi frumoasa va doresc.. cu spor in toate!
Naty spune:
vero ce frumoasa e Alice, e o adevarata domnisoara!
Prima papusa Barbie? Hehehe va urma un luuuuung sir, o sa vezi, veti avea colectie cu toate printesele Barbie din filme + accesoriile ![]()
Eu i-am luat Nadiei pana la urma o papusa, saracuta nu prea a primit papusi, ca am zis ca are zeci de la sora-sa. Numai ca Ioana se trezeste ca vrea sa se joace acum cu papusile cu care nu s-a jucat niciodata si nu prea o lasa pe Nadi sa puna mana pe ele.
I-am luat si o gramada de hainute (Doamne, nu ma mai pot opri, sunt atat de dragute hainutele pentru astia mici!).
Pentru ca se poate sa nu mai intru azi, va spun de acum PASTE FERICIT, cu multe, multe bucurii si sanatate!
Pupam mamicile si piticii
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
crisspy spune:
Buna fetele,
Pentru mine incepe mini-vacanta acum asa ca nu stiu daca mai pot intra pana marti.
Va urez un PASTE FERICIT si multa sanatate si bucurii!
gascha
Crisspy,
fericita de
Razvi si
21 sapt 
bebelusi spune:
Naty, Vlad este sef la muci, eu zic sa nu iti faci griji daca nu are nimic altceva
Vlad are 14 kg si 95 cm
Eu i am luat lui Vlad de pe siteul finutei mele o vestuta foarte frumoasa, o camasa de barbatel...cambrata un pic....modern...si o pereche de pantaloni
Nu am apucat sa va spun ca mi au venit hainutele de pe site, alea din Italia, sunt superbeeeee, am luat multe si pentru Irina....nu e in regula cu ele la mine in casa ca dau naiba faliment....
Micola
imi pare asa rau...uff...sa speram ca au trecut
Naty si Vlad e mort dupa cremvusti, eu ii dau atunci cand nu prea are pofta dde mancare....astia nu ii refuza niciodata
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"