Aspirante optimiste>20ani Felicitari madabout2003!
Raspunsuri - Pagina 14
elenusht spune:
sunt atat de trista si suparata...

nu mi-a intarziat niciodata si chiar aveam sperante ca e bebe...chiar ma gandeam cum sa-mi anunt sotul, familia....ce sa fac? sa merg la un doctor? sa mai astept, poate imi vine menstruatia? am 4 zile de intarziere.e posibil sa fie gresita analiza?ma indoiesc...

off....viata asta....
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
lorena_86 spune:
fetelor eu am fost la o prezentare de produse...ma rog....
miha, suntem in aceiasi perioada
eu nu stiu cum sa zic ca mi-a venit dar sangerarile au inceput pe 1 martie dar stii faza cu testul meu usor pozitiv
acum ma gandesc ca poate o fi fost doar in mintea mea
de vedea foarte firava o liniutza, eu asa am vazut
azi am facut eco si am un folicul de aproape 9 mm si endometrul a inceput sa se ingroasa, deocamdata are 4 mm...deci sunt pe drumul cel bun
la e co e totul normal
in sfarsit o sa ovulez pe stanga, acolo e foliculul
dr mi-a zis ca cel mai probabil pe sambata ovulez asa ca are timp sotul sa se intoarca
moni, am primit banutii
fetelor pupici la toate
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
sarah199065 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenusht sunt atat de trista si suparata... ![]() ![]() nu mi-a intarziat niciodata si chiar aveam sperante ca e bebe...chiar ma gandeam cum sa-mi anunt sotul, familia....ce sa fac? sa merg la un doctor? sa mai astept, poate imi vine menstruatia? am 4 zile de intarziere.e posibil sa fie gresita analiza?ma indoiesc...![]() ![]() ![]() ![]() off....viata asta.... Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! |
imi pare rau,elenusht!roaga-te la DD si ai sa vezi ca el te va ajuta!sunt 100%sigura!te

ca sa treaca supararea!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
lorena_86 spune:
elenush, iarta-ma, o sa te doara ce iti spun
eu am lucrat analize de fertilitate si ale tale clar prezestesc z1
sper sa ma insel, dar..
progesteronul a scazut ca sa se poata instala menstra si o sa tot scada pana pe la 0,ceva....apoi o sa inceapa sa creasca spre ovulatie
daca ti-a intarziat sigur a fost o mica dereglare si ai avut ovulatia mai tarzie
eu tin pumnii, sper sa ma insel
sper ca nu eti suparata pe mine de ce ti-am zis
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
alina_loca spune:
Elenusht, mai fa un test de sarcina acum....nu stiu ce sa spun imi pare rau. la mine sunt 35 de zile azi, si tot azi test negativ....asta este poate luna viitoare...
alina_loca spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 elenush, iarta-ma, o sa te doara ce iti spun eu am lucrat analize de fertilitate si ale tale clar prezestesc z1 sper sa ma insel, dar.. progesteronul a scazut ca sa se poata instala menstra si o sa tot scada pana pe la 0,ceva....apoi o sa inceapa sa creasca spre ovulatie daca ti-a intarziat sigur a fost o mica dereglare si ai avut ovulatia mai tarzie eu tin pumnii, sper sa ma insel sper ca nu eti suparata pe mine de ce ti-am zis ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lorena, indraznesc sa te intreb ceva, poate stii sa ma ajuti. Ce inseamna in ziua 24 progesteronul 0.900( limita peste 4), adik stiu ca e mic dar e grav? asta era in faza luteala progesteronul mic odata; si in ziua 3, fsh-ul mic si estradiolul mic. analize facute luna asta la un ciclu de 32-40 de zile. Dr mi-a recomadat ac 3 luni dar nu vreau sa iau, joi am programare la un homeopat.
elenusht spune:
lorena, nu m-am suparat, stai linistita...
o sa astept sa vina menstra...imi pare rau doar ca mi-am facut iluzii si eu si sotul...sa-l fi vazut cum imi mangaia burta 

sperand ca e ceva acolo!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
lorena_86 spune:
alina, e posibil sa nu ovulezi
sau si daca daca ovulezi si progele e asa de mic clar nu se poate implanta bebe chiar daca se produce fecundatia
cel mai bine e sa iei dufaston sau utrogestan la o zi doua dupa ovulatie
dar in cazul asta eu ti-as recomanda o monitorizare a ovulatiei, sa stii sigur daca si cand anume ovulezi ca sa poti incepe sa iei supliment de proge ca in cazul in care iei si ovulatia nu s-a produs aceasta poate fi inhibata
tin pumnii
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor eu am fost la o prezentare de produse...ma rog.... miha, suntem in aceiasi perioada eu nu stiu cum sa zic ca mi-a venit dar sangerarile au inceput pe 1 martie dar stii faza cu testul meu usor pozitiv acum ma gandesc ca poate o fi fost doar in mintea mea de vedea foarte firava o liniutza, eu asa am vazut azi am facut eco si am un folicul de aproape 9 mm si endometrul a inceput sa se ingroasa, deocamdata are 4 mm...deci sunt pe drumul cel bun la e co e totul normal in sfarsit o sa ovulez pe stanga, acolo e foliculul dr mi-a zis ca cel mai probabil pe sambata ovulez asa ca are timp sotul sa se intoarca moni, am primit banutii ![]() fetelor pupici la toate ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Da lorena stiu care a fost faza la tine, lasa ca poate luna asta o sa fie bine pentru toate fetele.Eu am de gand sa imi epuizez sotul, o sa incep din seara aceasta, cu toate ca ma gandesc ca vine saptamana mare dar DD poate ne iarta, doar suntem tineri si asa am postit tot postul cu mancarea si plus de asta sotul a intrebat un preot si a zis ca nu e pacat odata ce suntem casatoriti asa ca avem liber.
Fetele dar ceaiul de cretisoara cate cani se beau pe zi? Si trebuie sa il beau cald ca mie nu imi place ceaiul decat rece.