Aspirante optimiste>20ani Felicitari madabout2003!
Raspunsuri - Pagina 15
lorena_86 spune:
of elenush
te inteleg mai bine decat crezi
doar ca la mine sotul imi mangaia burta si vb cu bebe sa stea acolo sa nu mai plece ca tati si mami il iubeste, sa lupte
asta la a doua sarcina
iti dai seama ce era in sufletul meu cand el facea asa si cand am pierdut-o si pe a doua am fost la un pas de nebunie, chiar mi-a trecut prin minte un gand foarte urat....sinuciderea
bine eram mult prea indurerata si nu gandeam logic
e foarte greu, si noi stim cel mai bine
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
elenusht spune:

sper sa ne dea Dumnezeu forta si sa trecem usor peste asta...trebuie sa fie luna viitoare! e adevarat ca am avut ovulatia ceva mai tarziu cam prin z 22, z 23 si poate d-aia s-a lungit si ciclul si nu mai vine mestruatia...ar trebui sa vina pana la sfarsitul saptamanii! Ma rog in continuare la Dumnezeu sa faca o minune si pentru noi!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
lorena_86 spune:
miha, si eu m-am gandit la asta
ma gandeam sa prestez doar pana duminica nu si in saptamana patimilor
dar ma gandesc ca domane doamne ne vede cat de mult ne chinuim si ne dorim
plus ca o faci cu un scop
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 miha, si eu m-am gandit la asta ma gandeam sa prestez doar pana duminica nu si in saptamana patimilor dar ma gandesc ca domane doamne ne vede cat de mult ne chinuim si ne dorim plus ca o faci cu un scop ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Da lorena dar ti-am zis ca sotul meu e foarte credincios si eu dar el nu mai zic si acum cand s-a dus la spovedit a intrebat un parinte, ca nu mai zic in anul dinainte de nunta nu am primit nimic vreo 3 luni inainte si nici in posturi dar acum avem o cauza nobila.

mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 miha, si eu m-am gandit la asta ma gandeam sa prestez doar pana duminica nu si in saptamana patimilor dar ma gandesc ca domane doamne ne vede cat de mult ne chinuim si ne dorim plus ca o faci cu un scop ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Eu cred ca niciun scop nu e mai presus de Dumnezeu si ca intai noi trebuie sa ascultam de ce ne cere Dumnezeu si apoi El ce ii cerem noi. NU? Fara suparare.
26+
lorena_86 spune:
mamutz, asa e
dar oricum nu o sa fac pauza luna asta
bebe tot de la El vine
e parerea mea, ca nu e pacat
acum sa ma ierte Dumnezeu daca vorbesc prostii
uite ca duminica o sa merg sa vb cu un preot sa vad ce zice

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Fetele ce faceti ati luat pauza sau faceti curatenie pentru Pasti?
Dati-mi va rog mai multe detalii despre ceaiul de cretisoara.
draguta spune:
lorena mai esti?
eu in ziua 37 aveam endometrul de 17,7 mm, ovulatie aratata de grafic in ziua 34 dupa ce mi-o confirmase in ziua 12
stii ce e cu endometrul asta?
lorena_86 spune:
draguta nu stiu foarte multe
dar totusi cred ca ai ovulat mai tarziu
daca ai asa endometrul sunt sanse sa fie bebe sau atunci erai imediat dupa ovulatie
eu asa vad
eu anul trecut eram in z 32 si nu imi venea si cum lucram la clinica mi-a dacut d-na dr eco si aveam un endometru foarte gros si mi-a zis clar ca ori e bebe ori am ovulat tarziu ca cu un asa endometru nu o sa-mi vina prea curand si la cateva zile am avut testul pozitiv, nu stiu daca mai stii prin octombrie dar la fel au inceput sangerarile dupa testare si am lasat-o balta
tin pumnii sa fie bebe
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
draguta spune:
elenush uite eu iti spun ca am avut ovulatie sigur in ziua 12 confirmata de teste, albus de ou si atunci grafic credeam ca am o faza luteara lunga si cand colo o ditamai deredlarea care nu mi-o explic
si vad multe fete ca au intarziere perioada asta cu teste negative
sper la tine sa vina uratii repede daca nu e