Aspirante optimiste>20ani Felicitari madabout2003!
Raspunsuri - Pagina 13
gabyv spune:
nu linkul trebuie sa fie de forma www.f.....com/ (aici un cod)
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
gabyv spune:
tot nu
daca te duci la sharing de sus din dreapta si apoi apesi setup o sa vezi ca scrie:
Your Charting Home Page Web Address:
http://www. fertilityfriend. com/ home/ 30fde4 --- asta e a mea la tine difera doar codul de la sfarsit.
gabyv spune:
trebuie incercat cu rabdare
o sa reusesti
mada86 spune:
Fetelor...va rog sa ma lamuriti cu ceva: eu sunt fumatoare de vreo 5 ani de zile. Acum 5 min. mi-am aprins o tigara si efectiv mi s-a facut greata de la ea. Nu atat de mult incat sa
dar suficient de tare. Si m-a luat si cu frisoane....
Ati patit vreodata? 
http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png
alina_loca spune:
Gaby, Draguta cate zile aveati de la ultima menstruatie? Eu sunt in z 35 test negativ, dar cred ca nu am ce sa-i fac....asa imi vine mie 32-40 zile. Ce v-a spus medicul?...sunteti dereglate?
Vreau si eu un
mic, Doamne ajuta-ma sa-l am...
elenusht spune:
fetelro, va rog sa ma ajutati!nu inteleg nimic! mi-au venit rezultatul la analize si am asa:
Beta hCG 1.20 <5 mUI/mL
1 -10 sapt: 201.64 -
>225000 mUI/mL
11-15 sapt: 22536 -
>225000 mUI/mL
16-22 sapt: 8006.62 -
50238.60 mUI/mL
23-40 sapt: 15599.80 -
49412.65 mUI/mL
Ptrogesteron: 2.1
F. foliculara: <0.1-0.3
ng/ml
F.ovulatorie: 0.8-3 ng/ml
F.luteala: 1.2-15.9 ng/ml
Menopauza: <0.1-0.2
ng/ml
Sarcina:
trim.I: 2.8-147.3 ng/ml
trim.II: 22.5-95.3 ng/ml
trim.III: 27.9-242.5
reiese ca nu sunt insarcinata...si progesteronul a iesit ciudat...nu mai inteleg!cum sa le interpretez?
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Buna ![]() ![]() Madaaa![]() Felicitari!! si sarcina usoara!!!Miha, bravo, poate vii repede cu II. ![]() Eu vin de la dr, mi-a dat dufaston, 2 pe zi. Numai ca am uitat sa intreb daca sa le iau la distanta sau doua dintr_o data www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Gaby eu cand am avut 2 pe zi mi-a dat 1 dimineata si una seara, dar incearca sa ai grija ca sunt cam toxice din cate am inteles, dar pentru ce ti-a dat? Ce problema ai?