Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 56 -

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

ILEANAIS FELICITARI!!!!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN, SARCINA USOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Ileanasi, felicitari!!!
Alexa si QiaoBing bafta la inseminare!
Alexa cred ca ar fi mai bine sa ajungi la Fundeni sa-ti dea doza corespunzatoare.
Eu am facut ieri a 3a inseminare si de aseara am inceput injectiile cu fraxiparine de 0.4....problema e ca mi-e teama sa imi fac singura, mi le face o prietena, dar in mana...am rugat-o sa-mi faca in burta, sa invat si eu, dar ea nu face in burta, asa ca o sa merg pe mana ei deocamdata...
QiaoBing, am vazut ca tu ai inceput sa faci de o saptamana...ai facut INR-ul, sa vezi cum este? Pe mine m-a speriat prietena mea ca exista riscuri de sangerare si sa-mi fac INR la 3 zile.

Oricum nu am fost f. incantata, spermograma sotului nu a mai fost ca acum 2 saptamani,asa ca...cum o vrea Dumnezeu...la el e bine cand eu sunt dupa ovulatie si la inseminare cand trebuie sa iasa bine, e rau.

MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, doua IA nereusite, sotul- OATS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Ileanasi, felicitari! Eu as incepe imediat anticoagulantul, nu as mai astepta nici macar o zi.
Carmen, o sa merg la Fundeni sa-mi stabileasca doza, dar vroiam sa stiu cum procedeaza si restul "inseminatelor".
Nici eu nu-mi voi face singura injectiile, dar are cine, ca sotul a devenit expert la intepat in burta de la atatea inseminari. Mai greu a fost la prima, apoi s-a obisnuit. Bafa la inseminare!

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

carmen nu am repetat INR. hematologul de la medlife imi zisese anul trecut ca sa repet hemoleucograma la 1 luna. o sa ma duc daca iese test pozitiv la fundeni si repet analizele acolo.
si mie mi-a facut sotul anul trecut injectiile in brat, dar acum am fost la fundeni sa invat sa mi le fac singura. mi-a aratat d-na viorica, nu e mare scofala, doar ca trebuie sa ai nervul tare sa poti sa iti infigi acul. eu ma moscai destul pana imi iau avant si dupa injectie imi dau singura un premiu si am inceput in forta si cu menopur in paralel, tot in burta. le faceam cam la jumatate de ora distanta.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Si eu as fi vrut sa invat,ar fi trebuit sa mai stau o noapte in Bucuresti, ca sa merg azi(am stat sambata noaptea)...
Oricum, daca e sa am test pozitiv o sa ajung la Fundeni, si o sa-mi arate cum sa-mi fac singura.
Mi-am luat 3 zile de concediu, asa ca acum stau acasa si incerc sa ma odihnesc...pe net

MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, doua IA nereusite, sotul- OATS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

carmen vezi ca pe net sunt o groaza de filmulete cum se fac injectiile cu heparina. m-am uitat si eu la ele. eu am incercat 2 metode: cum mi-a aratat d-na viorica sa dau drumul la pliu dupa ce infig si sa injectez asa si cum am citit in prospect sa tin pliul cat timp injectez. am intrebat si asistenta care mi-a facut pregnylul azi si a zis ca e ok in ambele feluri, dar atunci cand tii pliul in timp ca injectezi tb s ai grija sa nu iasa din substanta cand scoti acul.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Fetelor, va multumesc tuturor pentru incurajari, voi m-ati ajutata mult, am aflat atatea lucruri de aici.

Alexa, si eu as incepe de azi anticoagulantul, dar fiindca nu e Clexane, nu stiu ce doza, n-am pe cine intreba si vreau nu vreau, trebuie sa astept raspunsul d-nei dr.

Va pup si va multumesc

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion

Mergi la inceput

Multumesc mult, Qiao...o sa invat pana la urma,acum vreo 2 ani i-am facut 2 injectii sotului meu, dar la mine parca mi-e teama.
Nu mai spun ca sambata cand am iesit de la dr. cu reteta pt. Ovitrele nu stiam cine o sa-mi faca, farmacistele nu voiau, asa ca m-am dus la camera de garda la Elias, unde mi-a facut o asistenta.

Ileana,poti suna la Fundeni sau sa trimiti mail, poate iti raspunde repede dr. Vad ca ai si tu 3 heterozigote...mie mi-a spus dr. U. sa iau ori clexane ori fraxiparine de 0.3 sau 0.4,ce gasesc eu in Galati.

Ieri am vb. si cu d-na asist.Viorica si mi-a zis sa iau aspenter la 2 zile, de cand incep inj. cu heparina(luam cate una pe zi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetele azi dimineata am fost la Fundeni la d-na Uscatescu.
Nu am scapat de heparina, am primit Fraxiparine 0,3 ml pentru 10 zile dupa care trecem pe 0,4.
D-na asistenta Viorica zicea ca e o doza destul de mica avand in vedere ca eu am depasit 80 de kg
Mi-a facut prima injectie si l-a instruit pe sotul meu pt a se ocupa el de asta incepand de maine.
Va dati seama ce fata a facut el..., dar s-a conformat si a invatat cica.
Voi face injectiile in mana pt ca burtica a zis ca e prea mare si pielea e f intinsa.
Stie vreuna dintre voi care e diferenta dintre Fraxiparine si Clexane ?
Pup toate fetele !

Alina 28+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Carmen, si eu iau Aspenter in fiecare zi, dar dr. U mi-a zis sa merg asa pana in sapt. 12. I-am trimis mail, poate imi va raspunde repede.

Am citit de INNOHEP-ul asta ca poate avea efecte teratogene, dar ca totusi se foloseste in sarcina :( Dr. U mi-a zis ca asta imi va da la test pozitiv

Nu stiu ce sa fac, sunt tare bucuroasa, dar si tare ingrijorata.

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion

Mergi la inceput