Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 56 -

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ileanasi parca ai zis, dar eu m-am ramolit de la atata stres. de ce ti-a dat tie innohep ? vad ca ai acelasi mutatii ca si mine.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Qiao, eu am si antitrombina III la limita inferioara (80), si mi-a zis ca dupa parerea ei asta e cea mai periculoasa, iar Innohep asta e specific pentru A III (Factor X).

Doar ca am citit ca nu e asa sigur ca Clexane,desi se utilizeaza in sarcina, fiindca nu a fost suficient studiat :(

Ma rog, eu nu pot contesta decizia d-nei dr., nu ma pricep, asa ca cel mai bine ar fi sa merg pe expertiza ei. Doar ca stiti si voi, grijile ne omoara...

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

Ileanasi, si FEEEELIIICITAAAAAARRIIIIII !!!

Ma bucur pentru tine, sa ai grija ...
Tu ai fost parca la Dr. Uscatescu, din cate mi-ai zis mie ... nu ti-a dat doza de anticoagulant atunci sau nu mai tin eu minte ?

I-am scris si eu sa-mi zica parerea dansei si mi-a spus ca voi face Clexane sau Innohep si Medrol la greu; nu mi-a zis nimic de doza sau altceva.
Incerc sa ajung la Fundeni.

danylini, te misti incredibil de repede ... bafta multa la Sovata sau imediat dupa Sovata !

_

Mergi la inceput

Viotimis, multumesc, te pup.

Da, am fost la dr. U, dar nu mi-a dat doza, mi-a zis ca de indata ce am test pozitiv sa-i dau mail si sa-mi zica doza; nu stiu de ce nu mi-a dat-o atunci, ma rog...

Acum sunt in asteptare, sper ca Aspenterul sa-si faca treaba inca cateva zile pana incep Innohep-ul. Vad ca si tu esti (sau vei fi :)) cu Innohep.

Pup

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

Ileanasi, de cand iei tratamentul de la semnatura ?
Se pare ca si-a facut efectul !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viotimis

Ileanasi, de cand iei tratamentul de la semnatura ?
Se pare ca si-a facut efectul !

MTHFR C677T heterozigot, PAI-1: 4G/5G heterozigot, Factorul XIII Val34Leu heterozigot; 2 sarcini oprite in evolutie: 1 la 28 saptamani si 1 la 7/8 saptamani; trombofilia depistata dupa a doua sarcina

Din 19 martie ; in paralel si sotul a luat Cetebe, coenzima Q 10 si acid folic; da, si-a facut efectul :))

Sa vedem de acum incolo; am niste emotii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

hello, pup burtici , viitoare burtici si mamici!

ileana, felicitari! sarcina usoara si la termen!

eu declar Z2 de urati ...miercuri merg la dr. sa vad ce verdict primesc

QiaoBing & Alexa, succes la IA!

flyhigher77 multumim ! sper sa ajungem cat mai repede in gasca gravidutelor
danylini, succes la sovata!
floricica si bebe mancacios

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Ruxandrica, mai ai putin pana la ET. Sa fie intr-un ceas bun.
cat despre propunerea de a naste acasa...no comment
danylini, folatii serici analizati de tine includ si aportul zilnic pe care il iei, motiv pt care ti-a iesit mai mare. deci nu-i bai.
ALINAOPREA, ce mare e burtica ta deja! la mai mare!
si bafta la injectat!
honeys, eu nu am citit nicaieri ca daca ai MTHFR ai sigur si un PAI...
flyhigher77 pupam pasagera caruciorului roz
denisa220972, incanta-ne si pe noi cu povesti despre denisa!
vali79, ce cresc flacaii tai! sunt maricei deja! sa stea cuminti la caldurica pana la termen!
maria08, pe cand preconizati FET-ul?
floaredemac, pupam copilasii! sa ne povestesti cat de impresionat e flacaul de surioara!
QiaoBing! tin pumnii si pt maine si pentru poimaine! sa fie intrun ceas bun si sa se lase cu beta mare si schimbat scutece
Gliana, ce frumoasa e perioada asta, cu liste de cumparaturi pt bebic
ileanasi, felicitari pt testul pozitiv! dar ce repede s-a pozitivat! wow! hotarat bebicul!sarcina usoara si la termen
carmen_ch_12, sa fie cu succes IA-ul! te asteptam cu vesti bune peste 2 saptamani
alexa78, ai si tu cateva IA_uri la activ!, clar ca sunteti asi la injectat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

cu putina intarziere... avem capitol nou: cap57
sa-l umpleti cu vesti bune! (liniute multe, inseminari, FIV-uri, FET-uri reusite,nunta de vis, burtici cu bebei cuminti si mamici fericite, cu copilasi sanatosi si mancaciosi)

Mergi la inceput