Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 56 -
Raspunsuri - Pagina 23
flyhigher77 spune:
cu placere vali!
weekend placut fetelor! 

26+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
viotimis spune:
la fete !
flyhigher77 salutari !
ce mai faci ?
danylini, unde esti, nu mai zici nimic ?
----------------------------------------------------------------------------------------------------
danylini spune:
Buna, ti-am auzit strigarea, present la apel:):)
Saptamana viitoare merg la dr gineco di hemat si daca am unda verde duminica seara voi fi la sovata ptr 5 zile de tratament si cu clexane
Tu ce Mai zici?
La noi a ploat toata ziua...
QiaoBing spune:
URAAAA !!! Maine fac prima IA ! si miercuri tragem dubla. 
Am fost azi dim la monitorizare (z11) si foliculasii mei au crescut maricei. Am unul de 22.25. endometrul e cam micut insa, doar 6.16, dar a zis ca daca asteptam dupa el sa creasca riscam sa pierdem foliculii, ca se pot sparge singuri. asa ca o sa imi dea ceva dupa IA pt endometru.
am si facut cele 2 pregnyl. la cate ore de la pregnyl se sparg ? a ramas ca ma suna de la clinica sa imi zica cand sa vin maine. acum stau cu ochii pe tel mai rau ca atunci cand eram pustoaica si asteptam sa ma sune vre-un baiat ![]()

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Gliana spune:
Salutare si scuze ca nu am mai scris, dar nu am prea avut loc la computer cand aveam chef de el , iar cand era liber...nu era chef![]()
Va pup si va multumesc ca v-ati gandit si la mine , maine am 23 s, suntem bine, bebele misca zilnic si asta ma face sa fiu linistita stiind ca e acolo si traieste. In rest asteptam sa treaca timpul, facem liste de cumparaturi pt bebe (patut....etc) carut inca nu stim de la ce firma sau ce model ar fi mai indicat si pt strazile noastre
si bebe sa stea comod, dar mai studiem pe tema asta.
Clexanul merge bine, nu ma mai mananca burta, s-a obisnuit![]()
Se pare ca port sarcina asta jos pt ca bebe se misca numai in zona inghinala si ma trimite des la baie
.
Va pup dulce pe toate, bafta Qiao, pup Floare, Fly , Balanta si restul fetelor, va imbratisez pe toate cu mult drag
mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 20+
cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile,]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.
flyhigher77 spune:
viotimis prezent la apel si noi! Am profitat de weekendul insorit, acum inapoi la ale noastre! Suntem bine, crestem! 
danylini bafta la sovata, sa fie cu noroc tratamentul 
qiaobing foliculii se sparg la 36 de ore de la pregnyl! Doamne ajuta! 

toate fetele! 

26+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
alexa78 spune:
QiaoBing, parca ziceai ca ai inceput deja clexane. Ce doza si cine ti l-a prescris, hematologul sau ginecologul? Luna asta fac si eu IA si ma stresez ca nu stiu ce doza sa iau mai ales ca vad ca se gaseste si cam greu prin farmacii.
Bafta la IA!
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt
QiaoBing spune:
alexa cand am stabilit cu Albu ca facem IA si mi-a dat schema am intrebat ce facem cu trombofilia si a zis sa incep Clexane de 0.4 cand incep si stimularea. m-am dus si la dr U si si-a dat OK-ul, asa ca eu chiar din duminica de paste ma injectez cu spor in burta. in paralel am facut si 6 injectii cu menopur, tot in burta. inca nu am reusit sa imi fac nici o vanataie, dar caut locul 5 min pana infig acul
Clexane mai aveam din dec 8 buc si mi-am mai luat o cutie de la famaplus. necompensat, pt ca nu am primit scrisoare medicala de la fundeni. dar cum am test pozitiv, acolo ma infiintez pt ea
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
ileanasi spune:
Fetelor, revin cu o veste buna; am test pozitiiiv
Sunt doar in z26, dar a2a liniuta e f.f. clara. Nici nu-mi vine sa cred, e a 3a luna de incercari si nici macar n-am incercat serios luna asta.
Acum imi trec prin cap fel de fel de ganduri: sa nu fie extrauterina, sa fie totul OK, s.am.d.
I-am scris d-nei dr. U si astept sa-mi dea doza de INNOHEP. Oare nu e prea tarziu daca mai astept 2 zile? Eu nu voi face Clexane, ci Innohep.
Vai, fetelor, imi vine sa sar in sus.
Va pup si va tin la curent. Si va doresc tuturor sa-mi calcati pe urme.

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
QiaoBing spune:
ileanasi FELICITARI !!!