Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 56 -
Raspunsuri - Pagina 22
Ruxandrica spune:
Buna fetelor, am si eu o nelamurire: am inceput sa iau Femibion 1 de 4 zile (in paralel cu acifol 5 mg si magne B6) si cam la 30-40 min de la administrare am observat ca am o usoara stare de agitatie si o durere de cap (mai degraba ca o presiune usoara) plus o pofta de mancare accentuata :)) .
Eu nu pot lua medicamente dimineata (pe mancate/nemancate nu conteaza) pt ca le vars imediat, o fi si asta o cauza?
Va multumesc
QiaoBing spune:
Ruxandrica le iei pe toate in acelasi timp ? incearca sa le iei esalonat pana in ora 15.
magne B6 e cel simplu sau premium ? stiu pe cineva care avea dureri de cap de la cel premium si a renuntat la el.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Ruxandrica spune:
Acidul folic si magne-b6 le luam odata pe amandoua, asa le-am luat de la inceput si pana acum n-am avut pb. Iar Femibionul la o ora diferenta. Pe cutie scrie Magneziu Forte + vitamina B6 de la Biofarm si o am din Romania, pana acum nu m-am uitat pe aici sa vad ce optiuni am.
QiaoBing spune:
ruxandrica nu stiu ce sa zic. eu nu am auzit pe nimeni sa acuze efecte secundare de la femibion. poate te ajuta celelate fete. incearca sa maresti distanta intre pastile, sa fie mai mult de ora.
eu pofta de mancare mai mare nu am, doar ca m-am ingrasat cam cu 3 kg din dec de cand iau tratamentul cu vitamine.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
flyhigher77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria08 Buna dragele mele, Am intrat si eu in clasa "mutantelor'....am MTHFR C 677 T heterozigot si NK oarecum crescute.. ![]() astept sa ma intalnesc cu hematologul si sa facem planul pentru FET.Va doresc tuturor o zi buna! |
Maria imi pare rau pentru mutatie, important e ca macar acum stii exact cauza nereusitelor! Cu tratament adecvat eu cred ca FET-ul va fi un succes! Ar cam fi timpul sa vina bebe si la tine! Bafta multa

ruxandrica din ianuarie iau femibion2, vit.C, acid folic si magneziu+B6, dimineata dupa micul dejun cu un fresh de portocale si nu pot spune ca am avut vreo stare de agitatie la scurt timp dupa administrare. Si la vreo ora beau si o cafea mica, ca-s hipotensiva. Pofta de mancare crescuta nu am si nici nu am observat vreo reactie ciudata de la femibion.

toate fetele cucuiete!
26+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
honeys spune:
Maria08 PAI-urile le-ai facut?
Ca si eu am descoperit mai intai MTHFR 667C hetero apoi PAI-urile..
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
ALINAOPREA spune:
Fetelor am fost si eu azi la ginecolog si mi-a facut Biometrie cu dopler.
Mi-a zis ca toate sunt in limite, fluxurile pe arterele uterine in limite si bebelusha mai mare cu 10 zile.
Dupa UM avem 27 sapt si 4 zile iar ecografic arata de 29 de sapt.
La sfarsit a zis ca dupa parerea lui nu am nevoie de Clexane dar ca nu vrea sa se bage peste hematolog si daca d-na Uscatescu insista, sa o ascult si sa fac injectiile ca rau n-au ce sa faca.
Acum sunt cam in ceata si abia astept sa merg luni la Fundeni.
Pup fetele !
Alina
27+ 
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
floaredemac spune:
Alina, la fel zicea si medicul meu. Si tot la fel era si bebelusa mea mai mare. Eu am mers pe mana d-nei dr U, am scos aspirina in saptamana 27 si am introdus clexane. Asta fiindca nu am vrut sa imi asum niciun risc. Tu decizi. Mie nu mi-a parut rau ca am facut injectiile. Acum insa dupa nastere ... asa de greu intra acul, zau! Nu stiu daca e o chestie subiectiva sau chiar intra mai usor cand era burtica intinsa.![]()
Am promis poze si alte detalii, dar inca nu reusesc sa ma adun, baiatul e activ si el, micuta la fel, in plus avem niste probleme in familie cu un bunic si sunt mai mult singura cu copilasii. Va pup pe toate! Fug la alaptat ca sunt "solicitata"! 
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
ALINAOPREA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floaredemac Alina, la fel zicea si medicul meu. Si tot la fel era si bebelusa mea mai mare. Eu am mers pe mana d-nei dr U, am scos aspirina in saptamana 27 si am introdus clexane. Asta fiindca nu am vrut sa imi asum niciun risc. Tu decizi. Mie nu mi-a parut rau ca am facut injectiile. Acum insa dupa nastere ... asa de greu intra acul, zau! Nu stiu daca e o chestie subiectiva sau chiar intra mai usor cand era burtica intinsa. Am promis poze si alte detalii, dar inca nu reusesc sa ma adun, baiatul e activ si el, micuta la fel, in plus avem niste probleme in familie cu un bunic si sunt mai mult singura cu copilasii. Va pup pe toate! Fug la alaptat ca sunt "solicitata"! ![]() Am reusit! Am doua minuni dragi! FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum mamica din nou !!! obtinute natural Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe! http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html |
Floaredemac multumesc mult pt raspuns.
Asa voi face si eu, voi merge pe mana d-nei dr Uscatescu si sper sa mearga totul bine pana la final ca si la tine.
Felicitari pt minunile tale, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei !
Alina
27+ 
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
vali79 spune:
flyhigher, multumesc tare mult!

+26
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 1 sarcina reusita. Mutatiile au fost descoperite la sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. Tratament: aspenter 1/ 2 zile, femibion 2 1/zi, Folowise 1/zi, Cetebe+zn 2/zi, Magne B6 1/zi, Clexane 0.4 alternativ cu 0.6 1/zi. Doamne ajuta-ne!