Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 56 -
Raspunsuri - Pagina 21
flyhigher77 spune:
Buna fete dragi! 

ALINAOPREA aspirina nu este recomandata in trimestrul III si dr U tine foarte mult la asta! In primul rand pentru ca efectul aspirinei trece cam in 10-12 zile de la ultima pastila administrata, pe cand efectul clexane-ului trece in cateva ore, un mare avantaj in cazul in care se declanseaza nasterea pe neasteptate, asa vom fi sigure ca nu ne expunem vreunei hemoragii excesive. Si eu iau aspenter si din sapt. 28 voi intra sigur pe clexane. Bafta multa
!
qiaobing Doamne ajuta sa fie treaba buna la IA! Iti tin pumnii! 

alla, honeys, viotimis, danylini, mikado, nokianne, aristica v-astept in gasca gravidutelor cat mai curand! 

paulici bafta multa la Fundeni in mai! 

mrn, floricico, ruxandra
si sanatate multa voua si bebelusilor!
vali, gliana ce faceti fetelor? Sarcini usoare in continuare va doresc! Gliana 2 pupici in plus pentru ginerica ![]()

25+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
ALINAOPREA spune:
Fetelor va multumesc tuturor pt incurajari.
Acum am alta problema : e adevarat ca nu se prea gaseste Clexane prin farmacii ?
Si va mai rog pe cele care deja folositi heparina sa ma invatati cum sa obtin reteta compensata de la dr mea de familie.
Multumesc mult.
Sanatate multa tuturor !
Alina
27+ 
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
viotimis spune:

la toate fetele !
flyhigher77
multam de urare ... sper sa te prindem repede din urma, poate chiar anul acesta cine stie ... Doamne ajuta !
BB creste, totul e Ok, da ?
p@ulici, abia astept sa ne impartasesti impresii de la Bucuresti
_
denisa220972 spune:
FLOOOORICICADEMAC sa va traiasca bebelina sa fie sanatoasa, papacioasa si inteleapta fiindca, frumoasa este, ca-i a noastra

.
Fetelor va pup , sa stiiti ca acum am putin timp sa va scriu, suntem bine, sanatoase, pe zi ce trece ma mai uimeste cu ceva, oare de ce nu are ziua 48h?

va las cafeluta ptr. dimineata
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
vali79 spune:
Hristos a Inviat, fete dragi!
Aseara am fost si noi la ecografia de 26 saptamani. Baieteii sunt bine, unul are 1027 gr, iar celalalt 1075 gr. Colul de la 2.6 acum este 2.9 cm. Oricum am ramas inca pe gynipral 2/zi, cu toate ca n-am mai avut contractii. I-am scris mail si i-am atasat eco D-nei Dr. U inclusiv cu indicii pe artere uterine(sunt cam nelamurita cu acesti indici, nu stiu nici acum care sunt valorile optime, eu am pe artera dreapta PI 0.53 si RI 0.40, iar pe stanga PI 1.40 si RI 0.74). Acum sunt pe clexane 0.4 alternativ cu 0.6. Am vazut pe forum ca ar trebui sa opresc si eu aspenterul la 28 saptamani.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine si in continuare si sa stea cumintei cat mai mult la mami in burtica.
Flyhigher, Gliana succes in continuare si bafta de asemenea si celorlate fete dragute!!!
Floricica, bebe sa fie sanatos si cuminte si papacios!
+26
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 1 sarcina reusita. Mutatiile au fost descoperite la sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. Tratament: aspenter 1/ 2 zile, femibion 2 1/zi, Folowise 1/zi, Cetebe+zn 2/zi, Magne B6 1/zi, Clexane 0.4 alternativ cu 0.6 1/zi. Doamne ajuta-ne!
flyhigher77 spune:
vali am gasit niste valori care te-ar putea ajuta:
Valori normale IR artere uterine:
sapt 20: intre 0.36-0.71 (media 0.53)
sapt 28: intre 0.35-0.63 (media 0.49)
sapt 34: intre 0.31-0.59 (media 0.45)
Valori normale artera ombilicala:
sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)
25+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
QiaoBing spune:
Alina a povestit mai demult Floaredemac cum a obtinut reteta compensata. Intai a avut scrisoare medicala de la hematolog (dr U). cu ea s-a dus la medicul de familie si i-a dat reteta compensata 100% cu bifa pe gravida. Pt ca unele farmacii aveau plafon de 300 ron si diferenta tot trebuia sa o plateasca s-a dus cu toate hartiile la casa de asigurari pt sanatate si de acolo a mai obtinut inca o hartiuta. Cu toata astea a reusit sa ia 100% de la farmacie. (cand am timp poate gasesc postarea ei)
Eu zic sa iti gasesti intai o farmacie care are Clexane - din retelele mari sensiblu, dona etc - si sa intrebi daca au, in cat timp iti pot aduce de la depozit in caz ca nu au pe stoc si daca elibereaza compensat 100%. Daca gasesti cu 100% scapi de alergatul la CASMB.
Eu am gasit anul trecut Clexane la farmacia Academiei (pe langa palatul telefoanelor), iar acum la Farmaplus.
Succes
PS poti sa te uiti si pe prima pagina la UTILE in album photobuket trombofilia - acolo sunt niste modele de retete compensate si raspunsul de CNAS
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
ALINA vezi in capitolul 47, cam in primele 10 pagini se discuta pe tema asta
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
maria08 spune:
Buna dragele mele,
Am intrat si eu in clasa "mutantelor'....am MTHFR C 677 T heterozigot si NK oarecum crescute..
astept sa ma intalnesc cu hematologul si sa facem planul pentru FET.
Va doresc tuturor o zi buna!
ALINAOPREA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing Alina a povestit mai demult Floaredemac cum a obtinut reteta compensata. Intai a avut scrisoare medicala de la hematolog (dr U). cu ea s-a dus la medicul de familie si i-a dat reteta compensata 100% cu bifa pe gravida. Pt ca unele farmacii aveau plafon de 300 ron si diferenta tot trebuia sa o plateasca s-a dus cu toate hartiile la casa de asigurari pt sanatate si de acolo a mai obtinut inca o hartiuta. Cu toata astea a reusit sa ia 100% de la farmacie. (cand am timp poate gasesc postarea ei) Eu zic sa iti gasesti intai o farmacie care are Clexane - din retelele mari sensiblu, dona etc - si sa intrebi daca au, in cat timp iti pot aduce de la depozit in caz ca nu au pe stoc si daca elibereaza compensat 100%. Daca gasesti cu 100% scapi de alergatul la CASMB. Eu am gasit anul trecut Clexane la farmacia Academiei (pe langa palatul telefoanelor), iar acum la Farmaplus. Succes PS poti sa te uiti si pe prima pagina la UTILE in album photobuket trombofilia - acolo sunt niste modele de retete compensate si raspunsul de CNAS --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
Multumesc mult iubita, o sa-mi fie de mare ajutor indrumarea ta

Alina
27+ 
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani