Prietene la bine si la greu - 115
Raspunsuri - Pagina 5
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Saluti, Monis drum bun sa veniti veseli Many cand am fost la prima echo cu remus la 5 sapt, ovarele erau cu multe chisturi, la 7-8 sapt nu se mai vedea nimic, si nu au mai fost pana acum 2 luni cand am fost la control. Din ce mi-a zis dr meu, sarcina nu poate fi pusa in pericol, pt ca ovarele ies din functiune iar chisturile se resorb. Chisturile dau doar probleme de infertilitate, dar uite ca minuni exista, Dana Te pup tare tare ma bucur ca mazarica a recuperat mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura |
Multumesc de raspuns sper sa fie si la mine ok.
mami de Vlad (29.10.2009) si 8+
Multumesc Doamne!
RamonaCopot spune:
neatza
magda, hai sa zic eu repede ceva de vigantolul ala pana nu se trezeste pitix. Nu se arunca dupa 30 de zile, dar era o confuzie intre sticlutele de vigantol oil si vitamina D3 romaneasca.
pe prospect la Vitamina d3 scrie ca se foloseste doar 30 de zile de la deschiderea flaconului. Cum si vigantolul este tot vitamina d3, dar are alt producator, s-a facut o confuzie si se stia ca vitamina d3 nu e bine a fi folosita mai mult de 30 de zile, pt ca substanta activa se volatilizeaza si dam la copii apa chioara. Fetele cochetele au scris la producatorul de vigantol si au primit raspuns oficial ca nu se arunca dupa 30 zile si se poate folosi pana expira sticluta, cum de altfel scrie si in prospect.
pupam vorbaretul si tinem pumnii pentru excursia la germania!
gabitza35 spune:
Many,multam de intrebare... petrecuram o noapte tare nasoala .Culcat Dragosul la 21.30 (dupa ce printre urlete i-am curatat nasul)...si a tot dormit pana la 12.30 cand gata...era plin de muci de abia respira. L-am mai pufait,am incercat sa-l curat un pic si cu minumea aia actionata cu gura...degeaba,se mataia si se frichinea mereu,nu puteam face nimik. I-am facut bibe ca am zis ca poate ii e foame (la culcare papase doar jumatate din portia obisnuita)...a luat exact 2 guri si gata.Si ne-am tot matait,horcait,etc pana pe la 4 cand l-a rapus oboseala si a adormit sforaind....pana la 6.30 . L-am mai curatat un pic,a mai baut cam jumatate de bibe cu lapte si credeam ca adoarme la loc...a stat un pic linistit si a inceput sa povesteasca pe limba lui ca in fiecare dimineata,asa ca am avut companie de la 7.30-8
Acum dorm amandoi,el a cazut lat pe la 11.30...macar sa se odihneasca si sa-i treaca supararea ca e cam matait
Dragos si Eva _30.11.2009
poze
magdaz_ina spune:
RamonaC pentru lamurirea cu Vigantolul !
Magda, mami de Rares si Iarina
_Metafora unei inimi
gabitza35 spune:
Many.... in ce tensiune cred ca ai stat pana la reconfirmarea sarcinii.De chisturi multe si marunte nu stiu,vad ca ti-au raspuns fetele. Eu aveam inainte de FIV vreo 2 babane,facut laparo pt trompe si rezolvat si chisturile.Apoi am inceput tratament cu puregon pt inseminare..intrerupt dupa cateva injectii pe motiv ca imi apareau iarchisturi in loc de foliculi.Asa am ajuns sa fac FIV, sarcina a mers in paralel cu chisturile ce tocmai aparusera(1-2)...nu am avut nicio neplacere din partea lor...
Licu se vede imbunatatirea...continuati si scapati total de bubite
poze
gabitza35 spune:
Tocmai am aflat acum,ca o prietena si colega de serv, care a facut FIV cu medicul meu a primit rezultatul de la BHCG...633 la 14 zile de la ET. Eu cred ca sunt mai multi
A facut punctia si ET in aceleasi date cu mine,tot 3 embrioni a pus la caldurica...daca are gemeni,baiat si fata si mai si naste pe 30 nov
poze
gabitza35 spune:
Magda ...bafta cu formularul si sa veniti cu vesti de la foarte bine in sus din "excursie"
poze
many_bani spune:
citat din mesajul lui gabitza35 Tocmai am aflat acum,ca o prietena si colega de serv, care a facut FIV cu medicul meu a primit rezultatul de la BHCG...633 la 14 zile de la ET. Eu cred ca sunt mai multi A facut punctia si ET in aceleasi date cu mine,tot 3 embrioni a pus la caldurica...daca are gemeni,baiat si fata si mai si naste pe 30 nov Dragos si Eva _30.11.2009 poze |
La asa valoare clar sunt mai multi, dar sper sa nu fie 3. Sarcina usoara.
mami de Vlad (29.10.2009) si 8+
Multumesc Doamne!
Lumi_Richard spune:
Fetelor,imi cer scuze ca nu am timp sa scriu,am intrat doar sa va spun ca am fost astazi la doctor si am primit cea mai buna veste: a scapat de pneumonie!!!!
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Fetelor,imi cer scuze ca nu am timp sa scriu,am intrat doar sa va spun ca am fost astazi la doctor si am primit cea mai buna veste: a scapat de pneumonie!!!! My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1 www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2 www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3 `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 11+