Prietene la bine si la greu - 115

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Floricik cat e de inalta Ema? Eu tot nu-l prind pe Santi sa-l masor, dar il imbrac cu hainute pe care scrie 2 ani si-i sunt scurte . Spor la turisti

Da' ce crezi ca io pot sa o prind? Oricum sigur are 85. Mie imi pare asa inalta...
aaaa distractie placuta in week-end.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Laura ce diferenta mare. Ma bucur ca-si face treaba crema.
Sper sa functioneze si la Ema.

Fetele am si eu o intrebare din categoria :"stupid question": e ok daca ma dau si eu pe fata cu A-derma exomega? Am tenus uscat si de ceva timp am o usoara iritatie in zona barbiei...aseara m-am dat cu ea si de dimineata aveam asa un ten fin. Imi place la nebunie ca nu miroase a nimic..cred ca are dreptate Monis, crema Nivea o sa o folosesc la lustruit pantofi ca la ce porcarii contine...

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

ielou ielou fete dragi

am scos si noi capul din vizuina
am reusit sa citesc tot, saptamana asta am tot facut drumuri la Iasi ca sa-i tinem de urat la nasica Sabinei care a ramas singurica cu bebe pt cateva zile...si am primit o minge jump cu manere de care Sabina e incantata, toata ziua m-ar pune sa o tzopai cu ea prin casa (deocamdata nu poate singura)

Licu ma bucur ca se vad deja efectele cremei, mititica rechinasa ce mai avea pe piciorus ... m-am decis pana la urma si la clamite, scuze ca a durat atat, dar vorbim pe mess...pupici multi

aaa, si stai linistita ca si Sabi are tot undeva la 79 de cm si 10,6 kg, si zilele trecute in parc imi zicea cineva ca e inalta (cam cat fetita ei de aproape 2 ani), asa ca nu te nelinisti

Monis sa va distrati in week-end, sper ca tu si Santi sunteti ok si multumesc frumos pt produsul de la Ikea, daca nu a fost prea mare deranjul, poate mai apelez vreodata, ca sanse sa ajung eu la Bucuresti nu prea se intrevad

Miany vad ca ti-au zis si fetele, iti confirm si eu ca daca nu este mentionat pe prospect, folosesc medicamentele si peste 30 de zile

Lumi ce ma bucur ca Alexa e bine si i-a revenit si pofta de mancare, sper sa nu mai aveti parte de zile de'astea bolnavicioase ... cand facem un Copou iesencelor?

nu am avut timp sa raspund la fete tot ce vroiam, dar se aude buzduganul si eu nu am strans nimic de prin casa, m-am dat pe forum , asa ca ne "auzim" mai dupa-amiaza, poate vin si cu ceva pozici mai noi

pup toate mamicile si toti copilasii

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,

Vin si eu sa imi vars oful. Ieri am avut consultatie la dr. care o sa-mi urmareasca sarcina. Dupa ce imi face fisa de gravida, recolteaza ptr. 4 analize si mai stam noi de vorba, vine timpul sa imi faca echo transvaginal. Surpriza, ovarele pline de chisturi, dar atat de multe ca au ridicat uterul sus si nu a putut gasi sarcina, dar nici nu a vrut sa insiste sa nu traumatizeze fatul. Au fost cele mai grele 20 min. pe care le-am trait in ultima perioada.Daca nu aveam echo. de la 6 sapt.(cand si atunci proful a gasit greu sarcina) si daca nu imi era rau as fi crezut ca nu este vorba de nici o sarcina. Pana la urma dr. a renuntat la echo. transvaginalsi am facut abdominal, a gasit repede piscotelul, care a recuperat restantele de crestere,are 2,09cm, ieri varsta gestationala era egala cu cea echografica. Am primit pomelnicul de analize de trim. I si ne vedem peste 2 sapt. ptr. DT. Am mari emotii cu chisturile astea sa nu puna sarcina in pericol. Dr. a zis ca probabil am facut hiperstimulare. Este drept ca si cand am fost la prof. la echo. asa cum am zis a gasit greu sarcina si a tzatzait cand a vazut ovarele, dar mi-a zis ca sunt usor marite si inflamate iar apoi a zis ceva in italiana la asistenta.
Acum am si eu o intrebare la fetele cu ovare polichistice, Raluci, Dana, dupa ce s-a confirmat sarcina la voi, s-au mai vazut chisturile echografic si pana cand au fost vizibile. Eu am peste cinci pe OS si mari in jur de 2cm, iar pe OD cred ca sunt mai multe, nu le-a mai numarat.

Vine w-e cu vreme rece
Va pup

mami de Vlad (29.10.2009) si 8+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Sa raspund si eu cate ceva:
Floricik, crema eu as folosi-o cu mare incredere si pentru mine, dar deocamdata nu ma indur, prefer sa vad ca ii trec fetei petele si ca nu mai reapar.
Miany, si noi folosim medicamentele dupa cum scrie pe prospect,nu arunc nimic inainte, nici Vigantolul..
Many, nu stiu sa iti spun nimic de chisturi, ma bucur ca e piscotelul bine Cred ca ai trecut prin mari emotii..
Vazut si Pinky calare pe o maree mingie, gagicul mai vedem noi daca ramane ala...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 18+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Buna ziua!
apare si magarul din ceata!!!!
lipsa din cauza de butoi adanc....
Crissa fain program. Cand ma gandesc la al meu brrrrr. Si parca trece asa repede timpul
Laurairina-vad ca face treaba crema. Macar nu e scumpa degeaba. Pup bulanele Rechinasei
Floricik ce lungana e Ema. Al meu avea 80 cm
Gabitza sa treaca repede mucii si maraielile masculine. Cunosc ce spui si iti dau dreptate. Sotul cand e bolnav ma face la psihic.....
Miany eu la siropuri ma iau dupa ce scrie pe ele. Panadol, nurofen, ibalgin tin la frigider dupa deschidere si parca pe ibalgin scrie 6 luni
LumiRofffffff sanatate la amandoua
Monisdistractie placuta si sper sa reusesti sa nu te gandesti macar 10 min la Santi. Eu cand il mai las(ffffff rar) la mama parca imi lipseste o mana.wekeend placut si cu vreme frumu.
aaaa super poze
Ionelamaria si Dana n felicitari ptr burtici sa aveti sarcini frumoase si usoare.
Dankutza sa plece repede raceala .Pup Pinky cu gagic (nu am facebook)
Many imi pare rau de problema pup

despre noi: Calin are Muci si muci, tocmai ce ii trecuse acum o saptamana, dar apoi ia luat de la mine care am fost rupta in zece....Crizele sunt la ele acasa. Urla si acasa si afara de imi vine sa ma bag in pamant de rusine, ma termina cu niste scari pe care le urca si coboara de 10 mii de ori fara a se plictisi, vrea sa mearca pe strada nu pe trotuar, din astea. La noi a fost numai frig de cand cu primavara si cica va veni tot frig si in weekend, deci cred ca astept vara de acum.

Tina merci ca ai pus linkul ca mi-am luat si eu ceva.pup

Hai ca m-am lungit ca o placinta.
Sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Scuzati greselile din mesajul anterior, dar scriu pe fuga...
nu stiu ce e cu aprob si dezaprob, dar vad ca merge si fara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Many, ai avut ceva emotii cu piscotelul pitulat !

Am ramas in urma asa ca, va rog, repetati si pentru mine lamurirea cu Vigantolul: de ce se arunca dupa o luna desi in prospect nu se precizeaza asta?

Am scapat de control, Rares s-a inveselit imediat ce a terminat cu eco.
E tot mai vesel si "vorbaret". Acum ne laudam cu 8900 gr.

Mai avem putin si intram in linie dreapta pentru "excursia" din Germania !

Magda, mami de Rares si Iarina
_Metafora unei inimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Buna dimineata,

Vin si eu sa imi vars oful. Ieri am avut consultatie la dr. care o sa-mi urmareasca sarcina. Dupa ce imi face fisa de gravida, recolteaza ptr. 4 analize si mai stam noi de vorba, vine timpul sa imi faca echo transvaginal. Surpriza, ovarele pline de chisturi, dar atat de multe ca au ridicat uterul sus si nu a putut gasi sarcina, dar nici nu a vrut sa insiste sa nu traumatizeze fatul. Au fost cele mai grele 20 min. pe care le-am trait in ultima perioada.Daca nu aveam echo. de la 6 sapt.(cand si atunci proful a gasit greu sarcina) si daca nu imi era rau as fi crezut ca nu este vorba de nici o sarcina. Pana la urma dr. a renuntat la echo. transvaginalsi am facut abdominal, a gasit repede piscotelul, care a recuperat restantele de crestere,are 2,09cm, ieri varsta gestationala era egala cu cea echografica. Am primit pomelnicul de analize de trim. I si ne vedem peste 2 sapt. ptr. DT. Am mari emotii cu chisturile astea sa nu puna sarcina in pericol. Dr. a zis ca probabil am facut hiperstimulare. Este drept ca si cand am fost la prof. la echo. asa cum am zis a gasit greu sarcina si a tzatzait cand a vazut ovarele, dar mi-a zis ca sunt usor marite si inflamate iar apoi a zis ceva in italiana la asistenta.
Acum am si eu o intrebare la fetele cu ovare polichistice, Raluci, Dana, dupa ce s-a confirmat sarcina la voi, s-au mai vazut chisturile echografic si pana cand au fost vizibile. Eu am peste cinci pe OS si mari in jur de 2cm, iar pe OD cred ca sunt mai multe, nu le-a mai numarat.

Saluti,

Monis drum bun sa veniti veseli

Many cand am fost la prima echo cu remus la 5 sapt, ovarele erau cu multe chisturi, la 7-8 sapt nu se mai vedea nimic, si nu au mai fost pana acum 2 luni cand am fost la control. Din ce mi-a zis dr meu, sarcina nu poate fi pusa in pericol, pt ca ovarele ies din functiune iar chisturile se resorb. Chisturile dau doar probleme de infertilitate, dar uite ca minuni exista, Dana
Te pup tare tare ma bucur ca mazarica a recuperat

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Many, ai avut ceva emotii cu piscotelul pitulat !

Am ramas in urma asa ca, va rog, repetati si pentru mine lamurirea cu Vigantolul: de ce se arunca dupa o luna desi in prospect nu se precizeaza asta?

Am scapat de control, Rares s-a inveselit imediat ce a terminat cu eco.
E tot mai vesel si "vorbaret". Acum ne laudam cu 8900 gr.

Mai avem putin si intram in linie dreapta pentru "excursia" din Germania !

Magda, mami de Rares si Iarina
_Metafora unei inimi

Sunt vesti bune de la voi, iar Rares sta binisor cu greutatea. Cum merge cu formularul?

LumiC mai lasa butoiul ala si hai mai des. Imi pare rau ca si voi cu M.

LumiR voi cum sunteti? Cum petreceti sarbatorile Pascale, unde?

Licu, bine ca isi face treaba cremuta, dar apoi trebuie sa continui cu ea, nu?

Gabitza voi ce noapte ati avut, cum mai este Dragos?

Monis sa inteleg ca voi va aventurati mai departe in w-e, cu cine ramane Santi? Distractie placuta

mami de Vlad (29.10.2009) si 8+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput