Prietene la bine si la greu - 115
Raspunsuri - Pagina 6
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Fetelor,imi cer scuze ca nu am timp sa scriu,am intrat doar sa va spun ca am fost astazi la doctor si am primit cea mai buna veste: a scapat de pneumonie!!!! |
iuhuuu pupam pitica si mamica
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
dankutza spune:
citat din mesajul lui many_bani Acum am si eu o intrebare la fetele cu ovare polichistice, Raluci, Dana, dupa ce s-a confirmat sarcina la voi, s-au mai vazut chisturile echografic si pana cand au fost vizibile. Eu am peste cinci pe OS si mari in jur de 2cm, iar pe OD cred ca sunt mai multe, nu le-a mai numarat. |
Eu nu am avut chisturile pe ovare. Cand am fost la eco transvaginala acum o luna, erau ca niste margeluse in ovare, si nu pe ele. Eu am ovare micropolichistice, dar nu stiu diferenta intre mine si tine.
Eu cred ca se vor resorbi dupa un timp, dar, nu am o parere avizata.
Ancutza_Bro spune:
fetelor am gasit la Dedeman masuta si scaunel Disney... sigur au in toate centrele din tara ...scaunelul a costat 16 ron , iar masuta 36 ron...Sabi e innebunita dupa ele, toata ziua isi plimba scaunul prin casa si se aseaza pe el in fata televizorului
aaa, si au si pe bleu cu mikey mouse, foarte frumoase sunt si alea pt baietei
daca va plac, spor la cumparaturi
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
miany75 spune:
saluti!!
magda mult succes in continuare si sa vii numai cu vesti bune!!!
ionela keep on going,mami!!!
gabitza felicitari ptr. sarcina prietenei; sa aiba o sarcina usoara si bb-i sanatosi (cati vor fi sa fie)!!!!
lumi ce ma bucur ca ati scapat de problemeeee!!!-ici pisicoasei si mamicii !!!!
ancutza sa stapaniti sanatosi achizitiile!!!!
crissa super ca te-ai acomodat la noul loc de munca; si programul e destul de k,nu? incet-incet se va obisnui robi ca mami pleaca ,dar revine mereu cu 'tzitzi'!!!!
monis v-ati luat talpasita deja?!
cam atat de pe la cluj....
magdaz_ina spune:
Lumi, felicitari pentru vestile bune !!!
Magda, mami de Rares si Iarina
_Metafora unei inimi
Dozz spune:
Bravo pt vestile bune, Magda si Lumi. Mi-ai dat emotii, many, cu postarea ta, dar ma bucur ca piscotelul e ok si sper sa stea cuminti si la locul lor chisturile. Raluci, si la noi ridichea nu a fost asa eficienta la a doua utilizare; ma bucur ca s-a rezolvat cu prospan.
Lyly, azi e 8. Gata cu inchiderea? Pregatita pt integrame? ca cica tot urat va fi in we.
Uau, Licu, ce poze frumoasa cu strumfii2, evident ca tot la gemeni m-am gandit si eu.
Ruxi merge tare atent, bravo papusa mica!
Eu maine ii dau legume cu linte, ca si asta merge preparat repede. Dimineata va avea in meniu lapte de migdale+stafide+ovaz (in we-uri ii dau asta de dimineata, in loc de clasicele fructe), iar la gustare iaurt cu 2 feliute de chec (asa se scrie?) pt copii - adica faina integrala, ou, sirop agave, pudra de roscove, ulei de struguri (toate bio evident) sau masa de fructe.
Monis pm back.
Lumi, mai spune-ne de R, ce mai face in Japonia.
Lili, ca va? Ce mai faci tu si ce mai face Lila mica si isteata foc?
tuturor
dankutza spune:
Micului meu pofticios ii place tare sa pape combinatia asta:
1/3 capsuni + 1/3 iaurt natur + 1/3 biscuiti
Este un fel de iaurt de fructe cu biscuiti.
Este dulce si parfumat si colorat.
Incercati si voi.
Dozz cum faci checul?
Ancutza_Bro spune:
Ralu_seby iti multumesc pt comentarii la poze... te rog frumos scrie doua vorbe despre voi, ca asa de mult va ducem dorul
ce face Matei? cum e la servici? ceva poze noi cu mamica frumoasa si micul toddler nazbatios?
monis5 spune:
Neatzaaaaaa* va salut de la mare. Mare departare desigur
Rise and shine . Sa aveti o zi minunata!
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui monis5 Neatzaaaaaa* va salut de la mare. Mare departare desigur Rise and shine . Sa aveti o zi minunata! Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
neatzaaaa...Monis, daca nu e mare secret, nu ne zici si noua pe unde te distrezi tu in WE asta? ... sa aveti vreme faina
hai ca eu va las o ca mai am de azi dimineata si e tare buna
eu huzuresc o jumatate de ora ca al meu copil si sotul din dotare au plecat impreuna la piata
pupici si WE fain la toata lumea