Prietene la bine si la greu - 115

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Dana eu de obicei ii spal hainele separat.Cand am putine de ale noastre si de ale lui le combin dar niciodata nu pun la spalat si lenjeria intima cu lucrurile copilului (cand le spalam impreuna).Am eu un fix ca la noi sunt alte secretii si nu vreau sa se amestece la spalat.Cred ca am o problema dar ...asta e.
Deci impreuna fara lenjeria noastra sau singure.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
Dana am intarcat-o pe Sabi, da...i-am redus mesele din timpul zilei, incercam sa ii dau altceva sa pape cand ma tragea de bluza, ceva ce stiam ca-i place...iar masa (ca in ultima perioada manca o singura data) din timpul noptii i-am inlocuit-o cu LP in perioada aceea, acum mananca lapte de vaca. A fost chiar mai usor decat ma asteptam.

Eu ii spal hainutele cu ale noastre, pun cate 3 masini odata: albe, inchise la culoare si colorate. La fiecare spalare pun si Vanish cu agenti de igienizare cica(nu stiu cat de bun o fi)

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Multumesc ptr raspunsuri
Eu am incercat sa inlocuiesc alaptatul de la pranz cu LP si mi-a aruncat sticla

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

eu ii pun 2-3 masuri de cereale in laptic si il accepta asa, lapte simplu nici Sabi nu vrea sa bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

aa sa nu uit, asta gasim noi prin Chiajna, daca vrea cineva sa-mi spuneti

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Felicitari mamiculeee!!!!!!!! Cat ma bucur!!!
moamaaaa avem 6 gravidute deja

Felicitari si tie Licuriciule pt surioara, ti-a dat Dumnezeu inca o fetita, asa cum iti doreai

Sa dea Dumnezeu sa aveti toate sarcini usoare pana la final, nasteri usoare si binenteles bebei frumosi si sanatosi!!!

va pup pe toate in mare graba, ma duc la smotru si perdele, ca spat viitoare nu mai am timp de curatenie.....vine operatiunea COZONACI

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Uauuuu ce de vesti buneeee

Felicitari Raluci Iti doresc sarcina usoara. Ma bucur din suflet pt voi. Hi hi ce ma uitam io curioasa sa vad ce aveti voi prin Chiajna si nu se gaseste prin Bucuresti

Siii felicitari Licu mami de fetitza cu fundita no 2
Deci am avut dreptate.

pt David vorbaretul, Vlad lunganul si toti fulgusorii nostri frumosi.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Miany cred ca Vlad nici la 3 ani nu o sa vorbeasca asa, plus ca acum cand mai invata cate un cuvant uita altele doua.David de departe este cel mai vorbaret.
Ancutza si eu am intrerupt alaptatul pe 12 nov. si in ian. tot mai era ceva pe acolo. Am intrebat proful. daca sa iau ceva si a spus un NU categoric dar nu am intrebat de ce (poate influenta tratamentul de FIV, zic si eu).
Licu iti timit un mare cam inghetat, din Buc.
Vreau sa pup si mamicile muncitoare Ralu_seby si Lyly, de fapt pup pe toata lumea.

Eu de dimineata am mers sa fac niste analize si pe strada la intoarcere am mancat un mar, asa rau mi-a picat. Acasa am socializat un pic cu prietenul meu Wc apoi m-am bagat in pat langa Vlad si am dormit cu el pana la 10,30. Dar acum gata am multa treaba si sunt asa lesinata.

mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Tare sint curioasa daca reusesc sa trimit mesajul asta ca vad ca ma delogheaza la fiecare 2 minute
Buna dimineata tuturor
raluci , iti mai zic o data si in scris, ma bucur tare pt voi
licurix ma bucur mult pt caruciorul roz Acum trebuie sa te specializezi pe fustite de balerina, rochite de printese, margeluse, d-astea
ancuza Si pe mine ma doare spatele, pune sotzul sa-ti faca masaj Cu lapticul nu stiu, dar daca nu te deranjeaza cu nimic lasa-l in pace ca dispare el
dana eu nu ii spal rufele impreuna cu ale noastre, la ale ei folosesc altfel de detergent. Imi pare bine ca n-a fost nevoie sa te internezi
miany ar trebui sa-l filmezi pe David cit de frumos vorbeste
ava ce mari sint bubulacii harnicuti, o frumusete
gabitza la trici pt copii mai mari de 15 luni nu se mai foloseste cadru d-ala ca e complicat sa stea cu el peste burtici. Centura e suficienta ca sa nu zboare
ralu_seby imi pare bine ca ai scos nasucul
lyly ce program de somn are Alexul? Voi cind iesiti pe afara?
monis hai cu impresiile de week-end aventuros + de Santi-baiat-mare lasat acasa
coque ce faci?
diana ma bucur ca toate sint bine acolo,mi-e dor de mor sa mai vad niste poze cu muschetarii
floricik cum esti? s-a mai ostoit dorul de zburlita?
simina asa scurt pe la noi? Zi-ne de rinjita cite ceva, ca ultima data cind ai intrat era bolnavioara
tina frumoasa tare tricicleta lui Geo, abia astept poze
many of of, ai fost tare comica cu prietenul tau wc-ul
Mai aveam de zis dar nu ma mai lasa veveritza mica care a cazut de dimineata in botic si iar si-a spart buza cu riuri de singe si urlete de bubaaaaaaa
In incheiere va las www.evz.ro/detalii/stiri/viitor-sumbru-portretul-elevului-roman-rasist-si-dornic-de-dictatura-926516.html" target="_blank">ceva ca sa vedeti, vorba cintecului, ce viitor de aur tara noastra are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare si de la noi,

Apar si eu ca magarul in ceata, sper sa reusesc sa spun si eu cate ceva. Andrei nu suporta sa ma vada ca stau la calculator, nu vrea la el ci ma ia pe mine de mana sa plec de aici.

Noi am trecut peste raceala, am fost raciti toti trei.

Afara e o vreme super naspa , asa ca stam in casa.

Raluci, felicitari pentru cele doua liniute. Sa ai o sarcina usoara.

Licu, eu as fi pariat pe carucior roz. Cica se spune ca bebele respecta dorinta mamei, adica e ce vrea mama. Ma bucur ca cremuta i-a prins bine Amaliei, sincer nu credeam ca iritatia este asa urata si la voi.

Dana, eu spal hainele lui Andrei impreuna cu ale noastre.

Ariadna, la fel ma gandesc si eu cand vad multe pagini scrise: eveniment, zi de nastere, etc. puiutilor care s-au apucat de curatenia de primavara.

Miany, vorbaretului.

Simina spor la facut cozonaci. De Maya nu mai zici nimic?

Legat de trici/ bici etc, eu am una din asta: https://picasaweb.google.com/c.borostean/APR2011#5592016898855052850.Cred ca de acest model zicea si Miany, de la DHS. Este buna pentru ca are suportul pentru picioare, Andrei inca nu ajunge la pedale, si este usor de manevrat. Nu are prea buna stabilitate, in sensul ca daca Andrei se lasa intr-o parte bicicleta sa rastoarna, trebuie sa fiu tot timpul cu mana pe maner. Eu i-am luat jos oglinzile pentru ca la manevre de intoarcere ajungeau tot timpul in capul lui ANdrei.
Tricicleta de genul celei aratate de Tina are o mamica din parc. Este mult mai buna la stabilitate, dar daca copilul nu ajunge la pedale, sau nu-si tine picioarle pe pedale, este nevoit sa si le tina suspendate in aer, ceea ce nu este foarte comod. Scaunul si centurile nu sunt suficiente pentru comoditatea copilului in bicicleta. Asa mi s-a plans mamica.
Sper ca nu v-am plictisit, ca de lamurit sigur nu v-am lamurit.
Bicicleta de la DHS este ieftina 160 ron, iar pe ea scrie ca este recomandata de la 3 ani (eu am luat-o din Polus ). Sincer eu una, pentru aceasta varsta, as fi preferat un carucior sport.

la toata lumea.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://picasaweb.google.com/c.borostean" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Buna dimineata!
Vreme la noi dupa cum m-am obisnuit: frig si ploua, deci si azi sechestrati in casa. Se pare ca nici azi nu ajung la med de fam. sa il asculte un pic la plamani pe copil ptr. ca ma dispera tusea asta care nu vrea sa ne dea pace...
Licu felicitari ptr. fundita, stiu ca asta iti doreai.Pup 3 fete Vad ca e o practica: atunci cand copilul e prea linistit e trimis la psiholog si daca e prea agitat la neurolog.off
Gabitzaa trecut buba lui Dragos?
Many felicitari ptr. castig, se pare ca inca e vreme de el. Trec ele si greturile, hai curaj. Ce inalt e Vladut,voi sunteti asa inalti?
Monis nu te-ai revenit inca dupa vaslit?

Ariadna pup gospodarii
Miany super tare dialogul
Ancutza Calin nu mai papa tzatzi de pe 23 dec, deci am aproape juma' de an si dacastrang de mamelon tot curge un strop. Si eu ma mai intreb cateodata daca e normal, dar imi trece.... Am citit zilele astea intr-o revista ca lapticul ramas e absorbit de organism si ca poate dura saptamani. Doctora mea a zis nu partile. Pe cale naturala.Pup. Cum decurge somnul independent al Sabinei/?
Dana eu spal hainele copilului separat si folosesc alt detergent la ale lui plus clatire suplimentara. Asa am ramas. I le si calcam pana acum o luna cand i s-a stricat masa de calcat a maicamii(care eraresponsabila cu calcatul). Au mai plecat greturile?
Simi spor la framantat. Ce face Ranjita????
Lili imi pare rau de Botic.
Cristina si noi ne batem de la tastatura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lumi_calin

Buna dimineata!
Vreme la noi dupa cum m-am obisnuit: frig si ploua, deci si azi sechestrati in casa. Se pare ca nici azi nu ajung la med de fam. sa il asculte un pic la plamani pe copil ptr. ca ma dispera tusea asta care nu vrea sa ne dea pace...

Ancutza Calin nu mai papa tzatzi de pe 23 dec, deci am aproape juma' de an si dacastrang de mamelon tot curge un strop. Si eu ma mai intreb cateodata daca e normal, dar imi trece.... Am citit zilele astea intr-o revista ca lapticul ramas e absorbit de organism si ca poate dura saptamani. Doctora mea a zis nu partile. Pe cale naturala.Pup. Cum decurge somnul independent al Sabinei/?

Mamica de Calin

Lumi, iarta-ma daca indraznesc, nu sunt eu in masura sa dau sfaturi si sper sa nu te superi, dar nu crezi ca ar trebui totusi mers la doctor cu piticul tau? e asa departe cabinetul? roaga-l sa vina el la voi daca nu il poti scoate pe Calin din casa pe vremea asta...ai vazut ca Annabelle a facut pneumonie mititica, mai ales ca zici ca tusea nu mai trece...sper sa fie bine cu voi si sa va insanatositi repede

si multumesc pt raspunsul legat de intarcat, asa o sa fac, las sa se absoarba lapticul de organism, eu eram doar curioasa cand si daca isi mai revin sanii mei macar la 30% din starea initiala

Sabina doarme singura in camera ei pana pe la 5-6 dimineata, se trezeste si vine spre dormitorul nostru mieunand un "ma-ma", dar nu plange si nici nu ii este frica sa mearga pe semi-intuneric pana la noi...apoi merg si dorm cu ea pana pe la 7-8 cand isi bea lapticul si se trezeste de tot ...incet incet ne obisnuim

Mergi la inceput

Cristina ma bucur ca ati scapat de raceala, nu se vede foarte bine tricicleta lui Andrei, dar imi place ca are rotile de cauciuc, a noastra le are din plastic si face un taraboi pe asfalt de ma doare capu'

Lili pupam Lila cu buza sparta , offf mititica, si-a mea s-a suit in picioare azi pe scaunelul ei si a cazut de un maner de sertar, are un benghi de toata frumusetea
am citit articolul si nu pot sa spun decat ca ne asteapta ani grei ... ma gandesc cu groaza cata influenta are colectivul asupra unui copil, cu toata educatia pe care tu te chinui sa i-o dai ani de'a randul...

cu masajul, e "grele" , ca nu vrea si nu-i place nici sa-i fac si nici sa-mi faca, si decat sa-l vad ca o face din obligatie si cu multe mutre, mai bine nu

am gasit eu un filmulet cu exercitii Pilates pt spate , dar nu sunt decat 2 si alea cam ciudate...mai sapam

doarme mandruta si n-am chef sa fac nimic

aaaaaa, azi s-a cerut maimutica pe pervaz la bucatarie, stiu ca-i place sa se uite pe geam asa ca am urcat-o, i s-a intepenit gatul intr-o directie , si-a lipit fata de geam si miorlaia intr-una de nu ma mai puteam intelege cu ea... asta era privelistea, ghiciti ce vroia ... va spun ca mi s-a facut o mila de ea...cum sa-i explic eu ca afara ploua si nu o pot duce unde vrea ea?

Mergi la inceput