Prietene la bine si la greu - 115

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

va doresc noapte buna si o zi frumoasa maine!!!!

la cluj ,plouaaaaa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

mai fetelor, am nevoie de ajutorul vostru

1.imi poate recomanda cineva un video cu niste exercitii pt spate? de curand, cand vreau sa o ridic pe Sabina in brate, simt ca ma taie de la mijloc, durerile au devenit dese si deranjante... plus ca parca stau tot mai cocosata
so, please , help me !

2. fetele care ati intarcat, luati ceva pt oprirea lactatiei? eu am vreo 2 luni jumate de cand am intarcat copila si inca mai curge laptic, e adevarat ca foarte putin, dar exista...vreau sa spun ca eu nu am luat nimic, nu am facut nimic, nu m-au durut sanii deloc, nu s-au umflat, deci zic eu ca pana acum procesul a fost "nice and easy" ...dar sunt curioasa cate luni o sa mai curga lapte din tiztzi

merci anticipat, noapte buna

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza! branula vreau...cineva mi-a schimbat copilu de vreo 2-3 saptamani, face febra odat la 4-5 zile(acum suntem in mijlocul unei reprize), e super super maraita si plangacioasa, ieri a stat doar in brate, la mine si la ta'su , cedez psihic. La pedi am fost si nu are nimic la gat/urechi/plamani...doar o maseluta care nu mai iese odata..
Am primit trimitere la neurolog , cica pt linistea noastra...sa o verifice de ce face scene si izbeli, arcuiri, ca pedi a zis sa nu fie urmare la episodul de asta vara cu convulsii(care convulsii nu stiu, ca Amalia era doar apatica rau dupa reprizele de voma...)Zmau a zis ca sa nici nu auda de neurolog, fata e perfect normala ca orice copilas de varsta ei , eu zic la fel. Da iote cu de astea ne distram...

Ancutz nu stiu sa te sfatui nici cu gimnastica pt spate nici cu lapticu..

Frumoase achizitii la triciclete, parca am vrea si noi sa luam una..dar nu sunt inca convinsa.

Super Davidutul cel vorbaret si istet, progresele Raresului by Magda si bilantul la inaltime pt Vladutu by Many

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 19+ cu Iris Maria

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna dimi fetele,

Many, chiar ca e lungan Vladutu, Matei are 81 cm si 11,6 kg si mi se pare marisor..

Ancutz, in ultimul timp peste tot aud de dureri de spate si operatii de hernie de disc: tata s-a operat in decembrie, dureri constante de mijloc si apoi durere coborata pe picior, cumnatul meu este internat in spital, va fi operat de hernie de disc laterala zilele urmatoare, varul meu se plange si el de durere de spate in ultimul timp si mai am prieteni de genu..aa si nasa mea si verisoara mea ce multi sunt.
Singurul lucru cu care te pot ajuta e urmatorul: dr. i-a spus lui tata dupa operatie si ca o indicatie generala ca atunci cand ne aplecam si ne ridicam/ridicam copii/obiecte, tr sa nu arcuim coloana, ci tr sa o mentinem perfect dreapta, iar miscarea sa fie ca o genoflexiune, mai mult din picioare/sold, ca atunci o suprasolicitam si apare durerea si mai apoi dam in alte alea.

Licu, hai curaj, te cred ca esti la capatul puterilor, si cu bebe in burtica si cu Amalia maraita, dar eu nu cred ca e ceva neurologic, pt linistea ta, mergi la un consult, pana la urma e doar un consult, cred ca o deranjeaza maseluta...

Siiii, coffeeeeee
Ce fac italiencele? Lumi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Neata

La mine inca se doarme.... raceala asta se pare ca l-a schimbat pe Dragos ...in bine. Mancarea e aproape gata,asa ca,dupa ce se trezesc,ii hranesc si iesim pe la plimbari. Vremea nu e tocmai ideala,dar nici imposibila...si mai am de ajuns si eu pe la niste banci

Miany,ce super vorbaret ai tu acolo Abia ii astept pe mucosi sa vorbeasca sa avem si noi dialoguri...

Many,dar ce inaltut e Vladut... musai trebe sa-i masor si eu, incepe sa fie din ce in ce mai vizibila diferenta de inaltime dintre ei

Tina,trici are centura de siguranta/ cadru ceva?

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Foarte faine chestii pe mytoys. Poate ne strangem mai multe sa comndam impreuna... Bucurestiul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Many, imi pare rau ca te simti asa...offf, greu mai este. Pe mine ma termina greturile astea, ma trezesc si noaptea din somn cu greturi.
eu daca am fost asa lesinata, sa il mai linistesc pe David i-am pus Mickey Maus pe youtube...problema este ca acum nu mai ma inteleg cu el, nu mai vrea sa ne jucam, vrea doar sa se uite la "baba" (asa ii zice el)
Ce baiat mare este Vladut

Licurici, de asta imi este si mie cel mai teama acum...sa imi faca febra sau sa nu doarma noaptea...draga de tine, te inteleg ce greu trebuie sa iti fie
O pup si pe rechinasa plina de personalitate si care este din ce in ce mai frumoasa
Felicitari ptr noua semnatura

Ancutza, nu stiam ca si tu ai intarcat-o pe Sabi...cum ai reusit?
Nu stiu ce sfaturi sa iti dau, dureri de spate am si eu...

Miany, m-a dat pe spate David ...ce vorbaret este...

Andre, imi este dor de voi

Eu am o curiozitate: hainele puilor le spalati impreuna cu cele ale adultilor? sau separat?

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Ralu multumesc tare mult pt raspuns, o sa incerc sa respect ceea ce ai zis, doar ca pana acum nu as fi putut sa fac asa cum spui... cand ma aplec peste patut sa o ridic, nu prea merge treaba cu "genoflexiunea" , fiind patutu cu plasa, si lasat jos de tot, mi-am solicitat la maxim coloana sa ridic 10 kg in fiecare noapte de cateva ori

Licu si eu zic ca rechinasa e perfect sanatoasa, o sa vezi ca trece ea si perioada asta si o sa fie mai usor dupa ce vor invata sa spuna ce isi doresc de fapt

Miany este o placere sa citesc dialogurile dintre tine si David ... astept cu nerabdare sa ajungem si noi la faza asta

Many ce fotomodel mic ai tu acolo ...felicitari pt premiul de la Imunogrip, cred ca setul o sa-i vina bine la anu' lui Axinte

Tina super faine achizitiile, am reusit sa explorez site-ul pe adresa ".com" ca pe cea cu ".de" m-am pierdut de tot

Monisu' cand vii cu impresii dupa week-end?

Lyly sa inteleg ca ai week-end prelungit saptamana asta

Gabitza ce fain ca gemanasii dorm la ora aia, a mea la 7 e in picioare si eu mai motai pe langa ea ca mi's o somnoroasa din fire

Dana am intarcat-o pe Sabi, da...i-am redus mesele din timpul zilei, incercam sa ii dau altceva sa pape cand ma tragea de bluza, ceva ce stiam ca-i place...iar masa (ca in ultima perioada manca o singura data) din timpul noptii i-am inlocuit-o cu LP in perioada aceea, acum mananca lapte de vaca. A fost chiar mai usor decat ma asteptam.

Eu ii spal hainutele cu ale noastre, pun cate 3 masini odata: albe, inchise la culoare si colorate. La fiecare spalare pun si Vanish cu agenti de igienizare cica(nu stiu cat de bun o fi)

gata, fug la treburi, va pup pe toate

ps: am uitat sa spun ca ma bucur tare mult ca Ralu_seby a scos nasucul si ne-a scris zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Neata
La noi e urat.Cred ca va ploua.Mancarica e pe foc (ciorba de stevie si orez cu inimioare)
Gabitza tricicleta nu are cadru.Are centura de siguranta in 3 puncte reglabila pe inaltime din ce am in teles.Cred ca ajunge maine.
Pun poze atunci.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
Dana am intarcat-o pe Sabi, da...i-am redus mesele din timpul zilei, incercam sa ii dau altceva sa pape cand ma tragea de bluza, ceva ce stiam ca-i place...iar masa (ca in ultima perioada manca o singura data) din timpul noptii i-am inlocuit-o cu LP in perioada aceea, acum mananca lapte de vaca. A fost chiar mai usor decat ma asteptam.

Eu ii spal hainutele cu ale noastre, pun cate 3 masini odata: albe, inchise la culoare si colorate. La fiecare spalare pun si Vanish cu agenti de igienizare cica(nu stiu cat de bun o fi)

Multumesc ptr raspunsuri
Eu am incercat sa inlocuiesc alaptatul de la pranz cu LP si mi-a aruncat sticla

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput