Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, multam de cafea.

Irinuka rasp la SZ: Nu cred in deochi, mai ales nu cred in chestii gen "chibrituri arse", nu mai stiu ce descantece ciudate; da, un "Tatal nostru" cand ti s epare un copil agitat ajuta, de ce nu. Eu cred in puterea energiei si poate merge asociata cu deochiul, uite stiu un caz, un tip fff urat, cu un nas suuper super mare si borcanat si se uita alt tip la el si zice "mamaaa, ce nas, mama ce nas...' si pica nasosu' retezat, fulgerat; deci o fi ceva si cu energiile astea. Si mai cred in autosugestie mama, da!! Deci daca crezi in deochi, da, tu si tot familionul vefi fi deocheati, daca crezi ca porti chilotii pe dos si te protejeaza asa va fi...puterea creierasului uman e netarmuita!

Catalina ce haioasa cu colici-free!!! Stiu, stiu acum asta poate parea cap de lista, dar sa vezi matalutza dupa vreo 2 ani ce o sa-ti doresti colicii astia, sau peste 15 ani!! E foarte adevarata vorba aia "Copii mici, probleme mici, copii mari , probleme mari!"

Doloress da e superba invitatia!! Auzi, da ii poti da backgroundului un aspect mai de afis,asa?

zumzu da, scaunul apos e caracteristic vaccinului; de voma nu stiu. Eu as vrea sa i-l fac, dar vad ce zice dr. la 4 luni.

La multi ani sarbatoritilor zilei, Patrick, cel smecher,Tudor, Matei si Raducu

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Monica..de ce nu ai facut un cont sa iti bage indemnizatia acolo ? e tare greu sa te chinui cu posta.,.si la felul in care lucreaza alea de acolo..te iei de cap. ma rog,cel putin aici in Bucuresti e jale la orice posta te-ai duce..tipele sunt foarte nasoale(TOATE),calc si serverele merg cu viteza ''impinge-ma''..cand ti-e lumea mai draga cade tot..sau vine pauza de masa.
felicitari pentru printesa cuminte

Maimu..eu cu dureri de spate ma lupt mereu,la mine functioneaza diclofenac gel..ma lasa cateva zile. insa nu cred ca e bun la alaptare. pup sa treaca

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

In deochi nu cred..dar ironia e ca i-am pus lui Edi ata rosie la manuta,dupa ce a facut cateva crize de plans in urma unor ''vizitoase'' care s-au mirat de el.
mai e o chestie..poate tot autosugestie cum zice Lori si bine zice..cand venim cu el de afara si e agitat,plange..sotul ii spune de fiecare data o rugaciune si se linisteste imediat.
Ma rog,nici eu nu pot explica de multe ori de ce fac sau de ce simt..de exemplu ieri ma trosnise una tare''daca am ceva cu botezul,de ce sunt asa disperata sa botez un copil atunci''..m-am tot gandit dar fara rezultat..poate doar vreau sa am grija de alt copil,sa ajut..sa-mi largesc neamurile (am doi cumnati in bucuresti si atat),sa am si eu pe cineva sa fiu alaturi,nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Si acu sa raspuns si eu ce imi mai aduc aminte:
despre deochi-eu nu cred in asa ceva
emigrare-si noi avem in plan dar sa mai creasca putin mandra sa pot lucra si eu.
Andutza-eu de ex la nunta am invitat doar o parte din colegi(cei care imi erau dragi)iar cand m-am intors am facut cum a zis si roxx.

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Simo, am facut cont ptr indemnizatie!adica sotul..La posta ma refeream la hainute...
de_ea, poate ne unim noi la pachet...doar ca trebuie comanda de minim 500 lei iar eu nu am o suma mare acum...Te sun zilele astea sa vb..

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Simo, am facut cont ptr indemnizatie!adica sotul..La posta ma refeream la hainute...
de_ea, poate ne unim noi la pachet...doar ca trebuie comanda de minim 500 lei iar eu nu am o suma mare acum...Te sun zilele astea sa vb..

Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

mda..citisem eu in dunga

Mergi la inceput

hehehe..se cunoaste ca e fata lu' mama:fata mea asculta Etta James!ce cuminte sta!

Mergi la inceput

Simo
Daca eram mai aproape nu mai erai disperata ca-ti aduceam eu fata pe cap s-o botezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, Irina nu doarme afara deloc, plange incontinuu, trebuie tinuta in brate, Vlad dormea bustean

Zumzu sa pui poze de la botez

Wudy as lua eu cafeluta dar nu ii face bine Irinei, nici cacao, nimic....se agita de la toate

Mirela fa le baa mai tarziu, si maseaza i dupa baita mai mult, o sa vezi ca functioneaza, daca nu acum, va functiona in curand. Eu vreau sfaturi pentru ziua, ca nu sta treaza fara sa planga decat fff putin

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dangabriela noi avem probleme cu constipatia, desi papam numai san, si i am dat debridat si homeopate NuxVomica si Alumina, cate 5 bobite dimineata si 5 seara din fiecare si se pare ca incepem sa ne revenim

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput